Музика Музика и видео

"Изгубени в рая" с Михаела Филева

Добави коментар

Михаела Филева представи новия си сингъл “Изгубени в Рая”

Михаела Филева представи новия си сингъл “Изгубени в Рая”, който излезе в официалните канали на Монте Мюзик на 8 октомври. Песента е част от втория самостоятелен албум на певицата – “Нова страница”.

Видеото е заснето на екзотични локации на о. Лимнос, Гърция, където Михаела влиза в образа на изкусителна богиня на острова.

 

 
“Изгубени в рая” е по музика и текст на Павел Николов - Pavell и самата Михаела. Сингъл версията е с нов аранжимент създаден от Павел Николов - Pavell, Веселин Ценов и Константин Ангелов.

 

Идеята и реализацията на видеото на “Изгубени в рая” са дело на Бойко Щонов, с когото Михаела Филева работи и по други свои проекти. Бурните морски вълни са в синхрон с емоциите, които носи песента.

 

Специалното участие на актьорът Мартин Медникаров

 

Специалното участие на актьорът Мартин Медникаров, който пристигна от Лондон за снимките, придава още повече мистичност на клипа.
 

  • Последните новини около Михаела са свързани с първото ѝ самостоятелно турне, което стартира със запомнящ се концерт в Пловдив. Феновете от още 3 града ще имат възможността да гледат концертното шоу на талантливата певица, бенда, танцьорите и беквокалистките от Тринити - 17-ти октомври – Благоевград, 23-ти октомври – Велико Търново и Варна – 24 -ти октомври.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Михаела Филева

С Михаела Филева в "Парка на чудесата"

Свилен Ноев и Михаела Филева с общ проект - “Хронометър”

Михаела Филева готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта

Михаела Филева във “Филм за двама”

Михаела Филева е първият член на журито в „България търси талант” по bTV