Архив Dancing Stars

С холивудски блясък огря Радост “ladie’s night” на Dancing Stars

Добави коментар

С холивудски блясък огря Радост “ladie’s night” на Dancing Stars

Красивата водещата на шоуто блестеше в ослепителна рокля на Astella по време на Ladie’s night 

Дамите наистина показаха на мъжете, че знаят как да се забавляват, заслепявайки със стил и грация публиката по време на втората звездна вечер в Dancing Stars. Нети, Виолета Марковска, Елена Йончева, Аня Пенчева, Илияна Раева, Галена и Алисия изцяло се потопиха в изкусителната атмосфера на танците куик степ и румба.

 

По-грациозна и женствена от всякога сияеше водещата Радост във феерична рокля на гръцка богиня, дело на модната дизайнерка Аля Милушева. Стилистите на предаването перфектно бяха подбрали красивата одежда, за да подчертаят един от най-модерните цветове за сезона – романтичнтаа и загадъчна фуксия.

«Много е приятно, че имам възможността да работя за подобно  мащабно шоу по световен лиценз – разказва Аля Милушева, която дълги години е живяла в САЩ и перфектно се справя със създаването на тоалети, достойни за червения килим. “По света за подобни формати работят огромни екипи от дизайнери и стилисти, тъй като тяхната цел е да покажат не само красиви танци, а и най-актуалните модни тенденции и ми прави впечатление, че и в българския вариант на Dancing Stars стилистите са супер амбицирани и много талантливи. Мина Кайе (главната стилистка на шоуто), която е работила и с Миро от Каризма, наистина представи Радост в изключително бляскава светлина, създавайки ѝ холивудски имидж”.

Според креативната директорка на Astella, когато един дизайнер работи върху тоалети за шоу, независимо дали става въпрос за театрален спектакъл или огромна телевизионна продукция, той се инспирира за създаването им, черпейки вдъхновение от самата атмосфера на шоуто. Тя ще създаде няколко тоалета по време на Dancing Stars, които да въплътят в дреха ефектите на модерност, помпозност, изкусителност и феерия, показани в шоуто. За първи път в Dancing Stars “ще дефилират” и тоалети от най-новата колекция на Astella.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“