Архив Рокади

Росен Цветков се разделя с БНТ

Добави коментар

Журналистът Росен Цветков напуска Националната телевизия и се присъединява към екипа на bTV.

Журналистът Росен Цветков напуска Националната телевизия и се присъединява към екипа на  bTV. Водещият на сутрешния блок на БНТ 1 „Денят започва” Росен Цветков написа в страницата си във Facebook:

Днес затварям една важна за мен страница. 8 години в Bulgarian National Television, които ме научиха на много и ми дадоха увереност в професионалния път, който избрах.
Разделям се с уважение към всички колеги, които ми помагаха и бяха с мен в нелеки моменти! Специални благодарности към Вяра Анкова - за доверието през тези години и подкрепата за разследванията, които БНТ излъчи! На Даниел Чипев - за поканата да вляза в новата роля на водещ. И на Ася Методиева - за търпението и силното рамо.
Благодаря ви и успех!

Росен Цветков

“Винаги сме давали възможност на Росен Цветков да развива своя талант и последните месеци доказаха, че той има потенциал да е не само разследващ репортер, но и водещ с позиция. Затова се надявам, че пътя, който той избра извън БНТ, ще го отведе в желаната от него посока”, каза Даниел Чипев, директор на Дирекция “Информация” в БНТ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят започва

Премиерата на българската песен за детската Eвровизия предстои на 2-ри октомври

“Денят започва” по БНТ1 вече в 06:00 часа

"Денят започва” на БНТ с празнична програма за 24-ти май

5 часа празничен сутрешен блок „Денят започва” за 24 май по БНТ

Денят започва