Актуално В програмата

Романтично предложение за брак 50 метра над земята в „Един за друг“

Добави коментар

Красиво и романтично предложение за брак на височина от над 50 метра изненада една от участничките в любимото семейно предаване „Един за друг“.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Виктория каза „Да“ на Явор, който събра смелостта да сбъдне мечтата на своята избраница по нетрадиционен начин. Той коленичи пред Вики на нестабилна платформа и й зададе съдбовен въпрос. Въпреки че двойката не успя да се справи с изпитанието, двамата получиха ценна награда – обещание за дълъг и щастлив съвместен живот.

Двойката влезе в предаването със заявка да даде втори шанс на връзката си. Виктория и Явор са заедно от 10 години и имат дъщеря. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и влизат в „Един за друг“, за да се преоткрият и затвърдят и любовта си.

По-сплотени от всякога на ръба на пропастта бяха двойките в последното състезание преди големия финал утре вечер. Мъжете бяха опора на своите половинки, които трябваше безрезервно да им се доверят. Димана и Христо се справиха най-бързо, а Габи и Десо имаха проблеми в края на играта и завършиха последни. Виктория успя да събере всички осем картончета, но в края на платформата залитна и падна от гредата. Въпреки това всички четири двойки продължават към следващото предизвикателство.

В предстоящия епизод тази вечер участниците ще преживеят вълнуваща среща със специални гости - финалистите от сезон 1 Елена и Пламен и победителите в третия сезон на предаването Симона и Борислав. В навечерието на големи финал, двойките ще получат друга голяма изненада – ще имат възможността да се срещнат с най-близките си. Te ще прекарат деня преди най-важната битка в уюта на собствените си домове, заобиколени от любовта и подкрепата на любимите им хора. Как ще ги посрещнат, не пропукайте от 20:00 ч. по NOVA.

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване „Един за друг“ гледайте утре вечер - 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“

Оспорвани битки определят победителите в четвъртия сезон на „Един за друг“

Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Снахи и свекърви в емоционално предизвикателство в „Един за друг”

Неочаквано завръщане на елиминирани двойки в „Един за друг”