Актуално Други

Рийз Уидърспун ще участва в две романтични комедии на Нетфликс

Добави коментар

Носителката на наградата „Оскар“ Рийз Уидърспун официално ще влезе в главните роли в двата най-нови романтични комедийни филма на Нетфликс: Your Place Or Mine и The Cactus.

Носителката на наградата „Оскар“ Рийз Уидърспун официално ще влезе в главните роли в двата най-нови романтични комедийни филма на Нетфликс: Your Place Or Mine и The Cactus.


Това ще първият проект на Уидърспун с Нетфликс, като известната актриса ще бъде също и продуцент на двата филма чрез своята компания Hello Sunshine. Уидърспун вече продуцира и участва в проекти за други стрийминг услуги - Apple (The Morning Show) и Hulu (Little Fireres Everywhere).


Your Place Or Mine се фокусира върху историята на двама най-добри приятели на дълги разстояния, които променят животите си, когато тя решава да преследва мечтата си, а той доброволно решава да се грижи за сина и тийнейджър.


Your Place Or Mine е базиран на оригинален сценарий от Алин Брош Маккена (“Дяволът носи Прада”), който ще направи своя режисьорски дебют във филм. Джейсън Бейтман и Майкъл Костиган ще продуцират лентата чрез Aggregate Films, като част от първата им сделка с Netflix, заедно с Уидърспун и Лорън Нойшъдтър за Hello Sunshine.

 

Добави описание


В The Cactus неочаквана бременност на 45 години кара жена да преосмисли създадения от нея структуриран живот и я води на нетрадиционно пътешествие към любов, семейство и научаването да прегърне неочакваното.


The Cactus е базиран на едноименния бестселър роман на Сара Хейвуд и беше избран от Рийз в клуба и за книги през юни 2019. Уидърспуун и Нойштадър ще продуцират за Hello Sunnshine.

 

„Аз съм най-големият фен на Рийз Уидърспун на планета, не само на нейния огромен талант като актьор, но и на нейните продуцентски умения“, каза Брош Маккена. „Не бих могла да бъда по-развълнуван да режисирам този филм за Netflix, като работя заедно с Aggregate и Hello Sunshine.“


Тези проекти ще послужи и като завръщането на Уидърспун в жанра на комедията, тъй като тя е позната не само с драматичните си роли в филми и сериали, но е известна и с емблематични комедийни филми като: “Съперници”, “Професия блондинка” и “Сватбен сезон”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рийз Уидърспун , Нетфликс

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?