Актуално Какво ще се случи...

„Пътят на честта“ - какво ще се случи тази седмица?

• • 1 коментар

Тежки конфликти ще поставят героите в „Пътя на честта“ в сложни ситуации, които ще ги накарат да покажат различно лице. Вижте още какво ще се случи тази седмица в българския сериал „Пътят на честта“, който може да гледате от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Анелия, Лора и Крис

Анелия, Лора и Крис

© NOVA / Красена Ангелова

Тази седмица тежки конфликти ще поставят героите в „Пътя на честта“ в сложни ситуации, които ще ги накарат да покажат различно лице.

След като Анелия разбира, че е невъзможно да убеди Калоян да останат заедно, тя измисля нов план, с който да го накара да страда. Тя е твърдо решена да си отмъсти за предателството и предприема смела крачка. Най-големите потърпевши обаче се оказват децата им, а резултатите от сблъсъка между Анелия и Калоян няма да закъснеят.

Какви ще бъдат последствията, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата тази седмица от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Жаки

Жаки

© NOVA / Красена Ангелова

Похищението на Тарик няма да остави и капка подозрение у Жаки, че именно майка й и Калоян са поръчители на убийството на Киро. Афектирана от създалата се ситуация, тя ще предприеме мерки, с които да уличи семейството си в жестокото престъпление. Междувременно бизнесдамата ще разбере, че срещата й с мистериозната Красимира Зарева в банката далеч не е случайна и няма бъде последна.

Какъв ще бъде поводът за повторната среща на двете жени?

Кера

Кера

© NOVA / Красена Ангелова

Искрица надежда припламва у Кера, след като опитва да открие информация за биологичните си родители с публикация в социалните мрежи. Тя е готова да направи всичко възможно, за да се доближи до истината за произхода си – дори да се подложи на регресивна терапия.

Ще я подкрепи ли Калоян в това сложно и много емоционално начинание?

Възможно ли е Кера да открие следи за миналото си по-рано, отколкото е очаквала?

На фона на тези събития Филип ще продължи да търси справедливост след неправомерния арест, който опетнява името му и коства кметското му място в Бургас. Има ли шанс да накаже виновниците за случилото се?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​