ТВ анонси TLC

Проститутки: спасени на булевард „Лас Вегас“

Добави коментар

В неделя, 28 август, 40 минути след полунощ ще започне излъчването на една вълнуваща поредица, която не се притеснява да говори за най-старата професия открито – „Проститутки: Спасени на булевард „Лас Вегас“”.

Проститутки: спасени на булевард „Лас Вегас“В неделя, 28 август, 40 минути след полунощ ще започне излъчването на една вълнуваща поредица, която не се притеснява да говори за най-старата професия открито – „Проститутки: Спасени на булевард „Лас Вегас“” започва тази неделя, 28 Август.

„Проститутки: спасени на булевард „Лас Вегас“ ви запознава с бившата проститутка Ани, която е решила да промени живота си. Сега тя помага на други жени, уловени в мрежата на търговията с плът, да започнат нов живот. Във всеки епизод на тази вълнуваща поредица ще се срещнете с различна проститутка и ще научите перипетиите, през които е преминала.

 

 

Проститутки: спасени на булевард „Лас Вегас“Събитията се развиват на булевард „Лас Вегас“, където Ани се опитва да избави жените от насилието и експлоатацията на секс индустрията с помощта на нейната религиозна организация „Проститутки за Исус“. Ще се запознаете с Дезире, въведена в „занаята“ от своя братовчед; Одри, чиято лична история е изпълнена със сексуална експлоатация и насилие, принудили я да се крие от „мафията на сводниците“; и корейката Реджина, която е била принудена да проституира от приятеля си, докато са служили във флотата.

 

 

 

 

Проститутки: спасени на булевард „Лас Вегас“От Неделя 28 Август, 00:40 ч

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Проститутки: спасени на булевард „Лас Вегас“