ТВ анонси TLC

Пристрастени към изгодно пазаруване

Добави коментар

От вторник, 30 август отново по TLC ще можем да гледаме „Пристрастени към изгодно пазаруване”, поредица, която разкрива как ваучерите за отстъпки могат да се превърнат в мания.

Пристрастени към изгодно пазаруванеОт вторник, 30 август отново по TLC ще можем да гледаме „Пристрастени към изгодно пазаруване”, поредица, която разкрива как ваучерите за отстъпки могат да се превърнат в мания.

Срещнете се с новата порода колекционери на купони в поредицата „Пристрастени към изгодно пазаруване“. Тяхната цел е проста – да купят максималното на минимална цена. Но тези хора не само се стремят да спестят няколко лири - те искат да печелят сериозно от спестяване. От търсене на глупави съвети за купони до създаване на сложни математически формули – тези хора ще използват всички необходими средства, за да сключат сделка.

Всеки епизод запознава зрителите с някои от най-пристрастените „супер колекционери на купони“ в Америка и проучва защо те са толкова пристрастени към сделките.

 

 

Пристрастени към изгодно пазаруване


Зрителите ще видят как тези обиграни купувачи складират невероятни количества стоки, демонстрират своите изключителни умения за пазаруване и използват своите купони, за да помогнат на местните жители, докато планират своите невероятни начини за спестяване.

 

 

 

 

Пристрастени към изгодно пазаруване


От Вторник 30 Август, 21:55 ч 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пристрастени към изгодно пазаруване