Кино

Предварителните продажби за „Хобит: Неочаквано пътешествие” стартират на 21 ноември в Cinema City

Добави коментар

Чакането с години вече е към своя край, днес, 21 ноември стартира продажбата на билети за „Хобит: Неочаквано пътешествие”.
Предварителните продажби за „Хобит: Неочаквано пътешествие”Чакането с години вече е към своя край, днес стартира продажбата на билети за „Хобит: Неочаквано пътешествие”. Oще от сутринта се оформи опашка от нетърпеливи фенове пред Cinema City София. Вероятно предпочитанието ще е към  IMAX формата, за още по-въздействащо преживяване. В продажба са билети за цялата първа седмица, за да няма разочаровани. Дали Хобит ще стане новият касов разбивач? Като се има предвид касовия успех на „Властелина на пръстените” очакваниятa към предисторията са високи.

Премиерните прожекции на „Хобит: Неочаквано пътешествие” ще се състоят в полунощ на 13-ти срещу 14-ти декември във всички кина на веригата и IMAX,
а първите 1000 зрители, закупили билети предварително, ще получат подарък - фенски плакат на филма, специално изработен за България в лимитиран тираж.  

Предварителните продажби за „Хобит: Неочаквано пътешествие”„Хобит: Неочаквано пътешествие” е първият филм от трилогията, подготвяна от Питър Джаксън по едноименната книга на Дж.Р.Р. Толкин. Дали „Хобит” няма  да е следващият „Аватар” за кино индустрията? Има всички предпоставки за това -  режисьор от „А” листата на Холивуд; предпочитаният от всички фентъзи жанр; първият пълнометражен филм в историята на киното, заснет в иновативната технология HFR 3D или „висока кадрова честота”. Това е технология на заснемане и прожектиране с 48 кадъра в секунда, вместо със стандартните сега за киното 24 кадъра. HFR 3D  придава по-голяма реалистичност на изображенията, по начин, близък до естествения, по който вижда човешкото око.

Очакването и вълнението нарастват с приближаването на премиерната дата. Кино индустрията отново изненада аудиторията и създаде нов уникален филмов продукт, сега остава да видим и оценката на зрителите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хобит: Неочаквано пътешествие

Коледа по Нова: Коледен концерт на X Factor и специален ден с магията на Дисни

Нов трейлър на "Хобит: Пущинакът на Смог"

Завършиха снимките на “Хобит: Неочаквано пътешествие”