ТВ анонси Cartoon Network

Празнично кино по Cartoon Network

Добави коментар

Празнично кино по Cartoon Network от 24 декември до 8 януари. Празниците идват при вас! Време е за подаръци и празнично кино! Има нещо специално за вас – три премиери и нов CG филм Огнедишащият, Скуби Ду! Скуби-Ду и нашествението на извънземните и Скуби-Ду: Гонитба в компютъра.

Празнично кино по Cartoon Network от 24 декември до 8 януари

Празниците идват при вас! Време е за подаръци и празнично кино! Има нещо специално за вас – три премиери и нов CG филм Огнедишащият, Скуби Ду! Скуби-Ду и нашествението на извънземните и Скуби-Ду: Гонитба в компютъра. Насладете се на незабравим микс от филми, празнични епизоди и героични каскади! Задават се много забавления, не пропускайте да се включите в празничното настроение!

ПРЕМИЕРА
ОГНЕДИШАЩИЯТ
От 24-ти декември, в програмта на  Празнично кино, от 9:00ч

Огнедишащият  - CGI  анимационен филм

Огнедишащият  - CGI  анимационен филм, представя история на едно16-годишно момче, което се бори с два различни пътя, които родителите му поставят. Всичко, което иска Дънкан, е да бъде нормално дете в нормално училище, докато не разбере, че е твърде далеч от нормално момче. Пригответе се за изненадата!

НОВИ ЕПИЗОДИ:
ДЖОНИ ТЕСТ
от 5-ти декември, понеделник до петък от 17ч

Джони Тест

Проследете веселите приключения на безстрашното 11-годишно момче Джони Тест, неговото генетично създадено, говорещо, супер куче Дъки и неговите 13-годишни сестри-близначки, блестящи гении-учени, Сюзън и Мери, които използват Джони за свое морско свинче за техните извънземни научни експерименти. През по-голямата част от времето техните експерименти водят до наи-различни пакости. В последствие обаче трябва бързичко да оправят всичко преди вечеря, или рискуват да бъдат наказани.

БЕН 10: УЛТРА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
всяка сряда от 18:30ч

Най-гледната ТВ програма Бен 10: Ултра предизвикателство продължава по Cartoon Network!

Следете състезанието на феновете на Бен 10 за титлата Бен 10 супер фен и страхотни награди.

БЕН 10: УЛТРА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Във всеки от 10-те епизода четирима състезатели са отведени в тайната база на Бен 10, готови да научат хитрините на Омнитрикс и да се заемат със злия Вилгакс. В четири кръга състезателите ще бъдат изпитвани за познанията им относно Бен 10, ще бъдат изправени пред физически и мисловни предизвикателства, както и завладяваща заключителна игра.

НОВИ ШОУ:
СИМБИОНИЧЕН ТИТАН
понеделник до петък от 19:30ч

Симбионичен титанСимбионичен титан проследява приключенията на три същества, които катастрофират и се приземяват на земята, докато се опитват да избягат от злия Генерал, който е завзел тяхната планета Галалуна.
Илана, принцеса на Галалуна, Ланс, непокорен, но способен, войник, и Октос, био-кибернетичният робот, трябва да се приспособят към ежедневието.  Всички те имат своя броня, която ги предпазва, но когато  надвисва опасност, Октос активира програмата за симбионична защита и всички заедно образуват „Симбионичен титан“, грандиозен кибер-гигант. Под тази форма те побеждават най-злите врагове!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Симбионичен титан , Огнедишащият , Джони Тест , Бен 10: Ултра предизвикателство , Scooby-doo

Разкриване на мистерии и още много приключения със Скуби-Ду

Интересни акценти от програмата на Cartoon Network и Boomerang за април 2020

Джони Тест

Boomerang през декември