Актуално В програмата

Посланикът на Кралство Белгия Марк Михилсен в сутрешния блок на ТВ7

Добави коментар

На 9-ти юли специални гости в сутрешния блок на ТВ7 ще бъдат посланикът на Кралство Белгия Марк Михилсен и кандидатът на БСП за кмет на София - Георги Кадиев


Сутрин с ТВ7На 9-ти юли специални гости в сутрешния блок на ТВ7 ще бъдат посланикът на Кралство Белгия Марк Михилсен и кандидатът на БСП за кмет на София - Георги Кадиев

На 9-ти юли, петък, само няколко дни след старта на белгийското председателство на Европейския съюз, в студиото на "Сутрин с ТВ7" ще гостува Негово превъзходителство посланикът на Кралство Белгия за България г-н Марк Михилсен.

Кои са основните приоритети на Брюксел за следващите шест месеца, как ще се постигне устойчивост и икономически растеж, какви са стратегиите за изход от кризата и новите икономически политики, ще бъдат теми на разговора с водещите на “Сутрин с ТВ7” Мартина Шопова и Данаил Глишев. Михилсен ще сподели също и какво е отношението на белгийското председателство към желанието на страните от Западните Балкани да се присъединят към Евросъюза.

Веднага след това гост в студиото ще бъде и кандидатът на БСП за кмет на София - Георги Кадиев. Може ли София да има червен кмет, за политически или експертни качества гласуват софиянци и какво управление заслужават, са част от въпросите, на които Кадиев ще отговори в студиото на „Сутрин с ТВ7”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сутрин с ТВ 7, сутрешен блок

Северозападна България се предвижда да стане данъчен рай

Синовете на Джеймс Бонд ще правят телевизионни продукции за ТВ7

Сутрин с Тв7

Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

ТВ7 стартира нова прогноза за времето от 5 юли, понеделник