Актуално В програмата

ТВ7 стартира нова прогноза за времето от 5 юли, понеделник

Добави коментар

Нови водещи на прогнозата за времето по ТВ7 - Минчо Празников, Иво Андреев и Стоян Янков - от понеделник, 5 юли
Минчо Празников, Иво Андреев и Стоян Янков ще бъдат лицата на метеорологичната прогнозата по ТВ7

Минчо Празников, Иво Андреев и Стоян Янков

От понеделник, 5 юли, петата национална ефирна телевизия у нас – ТВ7, стартира излъчването на обновена прогноза за времето, която ще използва уникална за България технология от най-модерен тип. Вместо използвания до момента от повечето телевизии блубокс, ТВ7 ще заложи на плазмен сензорен екран, чрез който различните карти ще могат да се сменят и местят само с едно докосване от страна на водещите.

Минчо Празников

Един от тях е любимецът на няколко поколения българи Минчо Празников, който се връща на малкия екран всеки уикенд в ефира на ТВ7, за да съобщава предстоящите метеорологични условия.

Иво Андреев

Другото популярно лице в ефира на ТВ7 ще бъде Иво Андреев, познат на зрителя с изявите си в прогнозите на БТВ. Освен като водещ, Андреев ще поеме и ролята на изпълнителен продуцент на метеорологичните прогнози и ще се появява на екран всеки делничен ден в минутите за време след централните и късните новинарски емисии на ТВ7.

Стоян Янков, който е географ по образование и се е занимавал със спортна журналистика, ще е водещ на прогнозата за времето в сутрешния блок „Сутрин с ТВ7”, както и в обедната емисия новини.

Янков ще се изявява и в магазинното токшоу „7мо авеню”, което се води от Камелия Воче и Мон Дьо в ефира на ТВ7 всеки делничен ден от 10 до 11.30 ч. Там той ще съобщава метеорологичните условия в по-неформален стил, съответстващ на духа на предаването.

„Вярваме, че прогнозата за времето е изключително важен елемент в програмата на телевизията и вълнува голяма част от зрителите. Ето защо сме подходили професионално към нея и залагаме на добре подготвени синоптици, които  да представят по-детайлна метеорологична информация”, споделя Светлана Василева, Изпълнителен директор на ТВ7.

Въвеждането на обновената прогноза за времето става няколко седмици след началото на новата програмна схема на ТВ7, която стартира на 14-ти юни и включва нови предавания, нови филми и сериали, както и промени в новинарските емисии.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сутрин с ТВ 7, сутрешен блок , 7-мо авеню , Иво Андреев

Иво Андреев ще води прогнозата за времето на Нова ТВ

Северозападна България се предвижда да стане данъчен рай

Предаването “7-мо АВЕНЮ” по TV7 спира излъчването си от 3-ти март

Актьорът Николай Илиев – във вторник, 1 февруари гост в „7-мо Авеню” по ТВ7

В сряда в "7-мо АВЕНЮ" по ТВ7 ще гостува лечителката Калина Трендафилова