Актуално В програмата

Синовете на Джеймс Бонд ще правят телевизионни продукции за ТВ7

Добави коментар

Синовете на легендарния Роджър Мур – Крисчън и Джефри Мур искат да работят в партньорство с ТВ7

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

 Крисчън и Джефри Мур

Синовете на Джеймс Бонд ще правят телевизионни продукции за ТВ7

В четвъртък, 9-ти септември, специални гости в студиото на „Сутрин с ТВ7” бяха синовете на легендарния Роджър Мур – Крисчън и Джефри Мур.
Двамата братя са на посещение в България с цел инвестиции в кино и телевизионния бизнес като ТВ7 е телевизията, с която те възнамеряват да осъществят съвместни проекти.

„Искаме да работим в партньорство с ТВ7, планираме да създадем продукция  за телевизията и по този начин да обогатим програмата ѝ с неща, които ние сме продуцирали”, заяви Крисчън Мур.

Гостите в сутрешния блок на ТВ7 не издадоха детайли относно бъдещата си работа с ТВ7, но уточниха, че планират два проекта, които ще бъдат обявени скоро. „Нека наречем двата проекта “X” и „У”, каза Крисчън Мур и допълни, че става дума за шоупрограми, работата по които ще започне през 2011 г.

В студиото на „Сутрин с ТВ7” двамата братя споделиха, че България се е променила много през последните 10 години и сега е доста добро място за инвестиция. Те разкриха още, че освен в телевизионния бизнес, смятат да насочат инвестициите си и в областта на киното.

„Имаме доста връзки във Великобритания и желанието ни е да привличаме финансови ресурси с цел инвестиция точно в снимане на филми. Искаме това да стане с български оператори, актьори, осветители”.  

Кризата оказва сериозно влияние на киноиндустрията, но в същото време тя отваря възможности към страни като България, смятат братята Мур. Според тях тук има потенциал за заснемането на 3D филм и дори обмислят тази възможност. „Обмисляме идеята за 3D кино, заснето тук, както и за постпродукционни дейности, които да се извършват в България. Възможни са и съвместни продукции между България и Великобритания”, допълниха те.

По време на разговора стана ясно и, че знаменитият Роджър Мур, изиграл ролята на Джеймс Бонд, активно работи като посланик към УНИЦЕФ, а неговите синове живеят едновременно в САЩ и Швейцария.   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сутрин с ТВ 7, сутрешен блок

Северозападна България се предвижда да стане данъчен рай

Сутрин с Тв7

Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

Посланикът на Кралство Белгия Марк Михилсен в сутрешния блок на ТВ7

ТВ7 стартира нова прогноза за времето от 5 юли, понеделник