Актуално В програмата

Поли Генова ще представи официално парчето си „Всеки ден”, избрано за слоган на ТВ7

Добави коментар

Певицата Поли Генова, чийто глас се превръща в емблематичен за ТВ7, ще представи своята нова песен „Всеки ден”, както и видеото към нея.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Поли Генова Певицата Поли Генова, чийто глас се превръща в емблематичен за ТВ7, ще представи своята нова песен „Всеки ден”, както и видеото към нея. Парчето е специално създадено за ТВ7, а рефренът „Всеки ден”, заедно с лика на Поли Генова, се върти в ефира, откакто стартира обновената програмна схема на канала.

На 21-ти юли в сутрешния блок „Сутрин с ТВ7” ще бъде излъчен премиерно клипът на песента, а самата Поли Генова ще бъде специален гост в предаването.

Поли Генова


Музиката и аранжиментът на парчето „Всеки ден” са дело на композитора Константин Марков, а текстът – на творческия тандем „Ивъ&Петровъ". След като Марков се заема с нелеката задача да намери подходяща изпълнителка за песента-слоган на ТВ7, той се спира на талантливата Поли Генова, която е популярна още от детските си изяви в музикалната формация „Бон-Бон”. Името на Генова нашумя и около миналогодишното издание на Евровизия, където бе сред основните фаворити за първото място от българска страна.

Младата изпълнителка се изявява също така и в новото шоу „На инат”, което се излъчва по ТВ7.
Там Поли Генова е част от бенда на Дани Милев и всяка делнична вечер демонстрира изключителните си певчески умения в първото за България сатиричното шоу с анимационен водещ -  магарето Марк О’Селски.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сутрин с ТВ 7, сутрешен блок

Северозападна България се предвижда да стане данъчен рай

Синовете на Джеймс Бонд ще правят телевизионни продукции за ТВ7

Сутрин с Тв7

Посланикът на Кралство Белгия Марк Михилсен в сутрешния блок на ТВ7

ТВ7 стартира нова прогноза за времето от 5 юли, понеделник