Актуално В програмата

Поп-фолк певиците Мария и Емилия в «Модерно»

Добави коментар

Двете поп-фолк певици Мария и Емилия в моден дуел - «Модерно» от 10.00 часа по bTV
Двете поп-фолк певици Мария и Емилия в моден дуел - «Модерно» от 10.00 часа по bTV

Поп-фолк певици Мария и Емилия


Тази събота от 10.00 часа зритерите на «Модерно» ще станат свидетели на вълнуващ моден сблъсък - двете поп-фолк певици Мария и Емилия ще гостуват на Радост, която им е подготвила куп провокиращи въпроси. Само за «Модерно» те ще разкрият много тайни от личния си живот, а Мария дори ще сподели за каква кауза би се снимала гола. Дамите ще си говорят още за поп-фолка, за силикона и разбира се, за модните тенденции.

Ще успеят ли Мария и Емилия да запазят добрия тон, след като в близкото минало преминаха през много публични скандали и сдобрявания? Двете певици застават една срещу друга в женски двубой, за да развенчаят окончателно мита за мръсните номера в поп-фолк средите и да докажат, че в музикалния бранш съществува и искрено приятелство.

Поп-фолк певици Мария и Емилия


Мария ще впечатли зрителите с дизайнерски тоалети, закупени само преди месец от шопинг обиколка в Милано, а Емилия ще отговори на провокацията със сценични тоалети от снимките на клиповете си.

Заедно с Радост те ще направят «разходка» не само по магазините, но и във времето, за да им припомни как е изглеждала Емилия в първата си пофесионална фотосесия, правена в град Раднево и каква е била в зората на кариерата си Мария.

Какво откри водещата на долния рафт в гардероба на Мария,
как всяка жена може да изглежда като звезда без да харчи цяло състояние и още много за най-големия хит - кожите, както и кои са най-актуалните цветове и кройки за сезона, зрителите ще научат тази събота от 10.00 часа само в «Модерно». 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV