Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.78 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Госпожа Семиха намира нов клиент за компанията, които притежава петролни кладенци и иска да си построи къща в Истанбул. Серкан се съгласява да се срещне с него. Вижте какво още ще се случи в епизод 78 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 77 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда е разкъсана между заплахите на баба си и любовта си към Серкан.


Какво се случва в еп.78 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 септември 2022 по bTV Lady.

Айфер показва цветята си на шеф Александър, когато пристига Айдън. Между тях се разгаря малка конкуренция за вниманието на готвачо.

Семиха съобщава, че е намерила потенциален клиент за компанията - г-н Мелих, наследник на една от десетте най-известни фамилии в света, който иска да си построи къща в Истанбул.

Текст от potv.bg

Шеф Александър се появява в цветарския магазин, докато Айфер разговаря с цветята си. Той казва, че е дошъл да купи цветя, а Фифи наблюдава флирта му с Айфер с усмивка. Изненадващото посещение се усложнява, когато Айдън и Сейфи се появяват, за да попитат за Еда, но Айдън веднага се замисля, че отново вижда готвача. Съперничеството между двете жени за вниманието на шеф Александър е в ход.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в холдинга, където срещата приключва, но Еда остава със Серкан. Той иска да разбере за какво е искала да говори, но тя не казва нищо. Той знае, че тя крие нещо от него, че е притеснена и нещастна. Преди разговорът да продължи, госпожа Семиха влиза, за да каже на Серкан, че е открила "голямата риба". Той е виден бизнесмен, който притежава петролни кладенци на Арабския полуостров. Името му е Мелих и е неин стар приятел, който иска да построи дворцово имение върху земите, които притежава на Босфора. Госпожа Семиха казва, че Серкан трябва да се срещне с него и може би да вземе проекта му, но Серкан казва, че иска да помисли. Тя сякаш поставя под съмнение решението му, но не спори.

Текст от potv.bg

Ферит казва на Серкан, че е разгледал жалбата срещу него и е успял да открие само едно име - това на Юсуф Танкут, който е работил във фирмата, с която първоначално са работили на последния търг. Серкан иска да знае дали той е свързан с г-жа Семиха, но Ферит казва, че не може да намери никакви доказателства за това. Ферит пита дали да се свържат с човека на Мелих за проекта и Серкан казва, че може да се запознаят.

Текст от potv.bg

Пристига антуражът на Мелих и след общите представяния на партньорите, г-жа Семиха прави уговорката да запознае Мелих с внучка си Еда.

Принцът гледа Еда доста внимателно в продължение на няколко минути, преди да каже, че знае, че Еда е ландшафен архитект. Очевидно г-жа Семиха вече му е говорила за Еда.

По време на срещата Мелих казва, че иска голям дом, но не помпозен. Той говори добре турски език, защото майка му е била туркиня и му е говорила на този език. Серкан казва, че биха искали да научат повече за него, за да могат да вземат предвид личността му и вкусовете му при проектирането на дома. Мелих казва, че е единствено дете, така че личният живот е важен за него, но вярва в любовта и в нещата, които са завършени и добре направени. Когато Еда го попита за градината, той каза, че ще се радва да има градина и иска дизайнът да отразява източната и западната култура. Серкан каза, че след като отговори на още няколко въпроса, на следващия ден ще могат да му предложат концепция за дизайна.

Текст от potv.bg

Всички се заемат с работата и в късния следобед Енгин казва на Серкан, че са готови с проекта, който може да покажат на Мелих. Серкан пита дали Еда е завършила дизайна на градината, а Енгин казва, че да, тя му го е дала и си е тръгнала. Серкан е изненадан, че тя се е прибрала вкъщи. Ферит, Серен, Мело и Ердем са приключили работата си в предната заседателна зала, а Ферит предлага всички да отидат някъде на вечеря. Енгин ги кани в къщата си, забравяйки колко разхвърляна са я оставили с Пъръл тази сутрин. Пъръл не е доволна, особено когато Енгин настоява, че вместо да поръчват храна за групата, той и Пъръл ще сготвят. Пъръл му напомня, че нямат хранителни продукти,

Текст от potv.bg

Балджа се завръща в имението на Болат, където продължава да се сприятелява с Айдън. Те обсъждат принца и Айдън казва, че и тя би искала да се запознае с този богат и красив мъж, но когато научава, че той е на около 30 години, губи интерес.

Айдън обаче не е изгубила интерес към Еда и сина ѝ, затова пита Балджа дали ще ѝ помогне да събере двамата влюбени.

Сега Балдж е в деликатно положение - тя се е обещала да помогне на госпожа Семиха да раздели Еда и Серкан, но Айдън иска да ѝ помогне да събере двамата.

Текст от potv.bg

Еда е отишла в имението на баба си, след като е завършила ландшафния си дизайн за проекта на Мелих. Докато тя е там, пристига Мелих - посещение, което очевидно е планирано предварително, за да съвпадне с присъствието на Еда. Мелих се хвали с госпожа Семиха и с това колко е известна по света. Комплиментите му са потвърдени, когато баба ѝ разказва, че се е запознала с Мелих на среща на върха на петролната рафинерия. Двамата са имали различни възгледи, но в крайна сметка принцът я е убедил да приеме мнението му за изменението на климата. Еда е учтива, но отегчена, и когато най-накрая се извинява, за да се прибере у дома, г-жа Семиха настоява Тахир да я вземе. Серкан е дошъл в къщата да я търси, но вижда, че прозорците на спалнята ѝ са тъмни. Той тъжен се връща към колата си.

Текст от potv.bg

Еда се прибира в къщата и вземайки гривната, която Серкан ѝ е подарил, и си спомня за всички романтични моменти, които са споделили: първата целувка, пръстена, роклята за годежа, танца, басейна, признанието в любов, романтичната вечер със завеси, разходката под дъжда, модното ревю и пързалянето с кънки.

Текст от potv.bg

В дома на Мелих работниците внасят няколко предмета, сред които огромна картина, покрита с драперия. Асистентката му казва, че е мислела, че ще бъдат в Истанбул само за кратко, но явно ще останат по-дълго. Мелих отговаря, че ще се задържат.

На следващия ден Мелих се среща с фирмата и преглежда проектите за дома и градината, които са подготвили за него. Изглежда, че е доволен от предложените проекти и казва, че фирмата ще получи проекта.

Текст от potv.bg

Айфер и Айдън получават покани от шеф Александър за вечеря на следващия ден и двете жени смятат, че поканата е за романтична, частна вечер насаме с очарователния мъж. По-късно Айдън притеснява Сейфи да ѝ помогне с избора на тоалет за частната вечеря, докато Айфер разчита на Фифи да я посъветва за подходяща рокля. И двете жени са нелепи в усилията си да впечатлят готвача и двете планират да вземат подарък за него в знак на благодарност, но нито една от тях няма представа, че и двете ще присъстват, докато не се срещат на входа на ресторанта и подаръците им са абсолютно еднакви - реплики на кулата Галата.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.80 (bTV Lady) – какво ще се случи...