Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.78 – какво ще се случи...

Добави коментар

Госпожа Семиха намира нов клиент за компанията, които притежава петролни кладенци и иска да си построи къща в Истанбул. Серкан се съгласява да се срещне с него. Вижте какво още ще се случи в епизод 78 на турския сериал „Почукай на вратата ми".

В епизод 77 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда е разкъсана между заплахите на баба си и любовта си към Серкан.


Айфер показва цветята си на шеф Александър, когато пристига Айдън. Между тях се разгаря малка конкуренция за вниманието на готвачо.

Семиха съобщава, че е намерила потенциален клиент за компанията - г-н Мелих, наследник на една от десетте най-известни фамилии в света, който иска да си построи къща в Истанбул.

Шеф Александър се появява в цветарския магазин, докато Айфер разговаря с цветята си. Той казва, че е дошъл да купи цветя, а Фифи наблюдава флирта му с Айфер с усмивка. Изненадващото посещение се усложнява, когато Айдън и Сейфи се появяват, за да попитат за Еда, но Айдън веднага се замисля, че отново вижда готвача. Съперничеството между двете жени за вниманието на шеф Александър е в ход.

Действието се пренася в холдинга, където срещата приключва, но Еда остава със Серкан. Той иска да разбере за какво е искала да говори, но тя не казва нищо. Той знае, че тя крие нещо от него, че е притеснена и нещастна. Преди разговорът да продължи, госпожа Семиха влиза, за да каже на Серкан, че е открила "голямата риба". Той е виден бизнесмен, който притежава петролни кладенци на Арабския полуостров. Името му е Мелих и е неин стар приятел, който иска да построи дворцово имение върху земите, които притежава на Босфора. Госпожа Семиха казва, че Серкан трябва да се срещне с него и може би да вземе проекта му, но Серкан казва, че иска да помисли. Тя сякаш поставя под съмнение решението му, но не спори.

Ферит казва на Серкан, че е разгледал жалбата срещу него и е успял да открие само едно име - това на Юсуф Танкут, който е работил във фирмата, с която първоначално са работили на последния търг. Серкан иска да знае дали той е свързан с г-жа Семиха, но Ферит казва, че не може да намери никакви доказателства за това. Ферит пита дали да се свържат с човека на Мелих за проекта и Серкан казва, че може да се запознаят.

Пристига антуражът на Мелих и след общите представяния на партньорите, г-жа Семиха прави уговорката да запознае Мелих с внучка си Еда.

Принцът гледа Еда доста внимателно в продължение на няколко минути, преди да каже, че знае, че Еда е ландшафен архитект. Очевидно г-жа Семиха вече му е говорила за Еда.

По време на срещата Мелих казва, че иска голям дом, но не помпозен. Той говори добре турски език, защото майка му е била туркиня и му е говорила на този език. Серкан казва, че биха искали да научат повече за него, за да могат да вземат предвид личността му и вкусовете му при проектирането на дома. Мелих казва, че е единствено дете, така че личният живот е важен за него, но вярва в любовта и в нещата, които са завършени и добре направени. Когато Еда го попита за градината, той каза, че ще се радва да има градина и иска дизайнът да отразява източната и западната култура. Серкан каза, че след като отговори на още няколко въпроса, на следващия ден ще могат да му предложат концепция за дизайна.

Всички се заемат с работата и в късния следобед Енгин казва на Серкан, че са готови с проекта, който може да покажат на Мелих. Серкан пита дали Еда е завършила дизайна на градината, а Енгин казва, че да, тя му го е дала и си е тръгнала. Серкан е изненадан, че тя се е прибрала вкъщи. Ферит, Серен, Мело и Ердем са приключили работата си в предната заседателна зала, а Ферит предлага всички да отидат някъде на вечеря. Енгин ги кани в къщата си, забравяйки колко разхвърляна са я оставили с Пъръл тази сутрин. Пъръл не е доволна, особено когато Енгин настоява, че вместо да поръчват храна за групата, той и Пъръл ще сготвят. Пъръл му напомня, че нямат хранителни продукти,

Балджа се завръща в имението на Болат, където продължава да се сприятелява с Айдън. Те обсъждат принца и Айдън казва, че и тя би искала да се запознае с този богат и красив мъж, но когато научава, че той е на около 30 години, губи интерес.

Айдън обаче не е изгубила интерес към Еда и сина ѝ, затова пита Балджа дали ще ѝ помогне да събере двамата влюбени.

Сега Балдж е в деликатно положение - тя се е обещала да помогне на госпожа Семиха да раздели Еда и Серкан, но Айдън иска да ѝ помогне да събере двамата.

Еда е отишла в имението на баба си, след като е завършила ландшафния си дизайн за проекта на Мелих. Докато тя е там, пристига Мелих - посещение, което очевидно е планирано предварително, за да съвпадне с присъствието на Еда. Мелих се хвали с госпожа Семиха и с това колко е известна по света. Комплиментите му са потвърдени, когато баба ѝ разказва, че се е запознала с Мелих на среща на върха на петролната рафинерия. Двамата са имали различни възгледи, но в крайна сметка принцът я е убедил да приеме мнението му за изменението на климата. Еда е учтива, но отегчена, и когато най-накрая се извинява, за да се прибере у дома, г-жа Семиха настоява Тахир да я вземе. Серкан е дошъл в къщата да я търси, но вижда, че прозорците на спалнята ѝ са тъмни. Той тъжен се връща към колата си.

Еда се прибира в къщата и вземайки гривната, която Серкан ѝ е подарил, и си спомня за всички романтични моменти, които са споделили: първата целувка, пръстена, роклята за годежа, танца, басейна, признанието в любов, романтичната вечер със завеси, разходката под дъжда, модното ревю и пързалянето с кънки.

В дома на Мелих работниците внасят няколко предмета, сред които огромна картина, покрита с драперия. Асистентката му казва, че е мислела, че ще бъдат в Истанбул само за кратко, но явно ще останат по-дълго. Мелих отговаря, че ще се задържат.

На следващия ден Мелих се среща с фирмата и преглежда проектите за дома и градината, които са подготвили за него. Изглежда, че е доволен от предложените проекти и казва, че фирмата ще получи проекта.

Айфер и Айдън получават покани от шеф Александър за вечеря на следващия ден и двете жени смятат, че поканата е за романтична, частна вечер насаме с очарователния мъж. По-късно Айдън притеснява Сейфи да ѝ помогне с избора на тоалет за частната вечеря, докато Айфер разчита на Фифи да я посъветва за подходяща рокля. И двете жени са нелепи в усилията си да впечатлят готвача и двете планират да вземат подарък за него в знак на благодарност, но нито една от тях няма представа, че и двете ще присъстват, докато не се срещат на входа на ресторанта и подаръците им са абсолютно еднакви - реплики на кулата Галата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...