Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.55 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан все още търси виновника за инцидента, а Ефе е притеснен защото Серкан го подозира. Серкан и Еда прекарват вечерта заедно. Вижте какво още ще се случи в епизод 55 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 август 2022 по bTV Lady.

„Почукай на вратата ми“, еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда извежда Айдън от имението и отиват в новия дом на Серкан, който е изненадан да види майка си . Вижте какво още ще се случи...

В епизод 54 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ След като покривът на новоремонтираната сграда се срутва по време на партито на Аслъ и Емре, Серкан естествено обвинява себе си, но Еда е решена да докаже, че Серкан няма вина.


НА КРАТКО какво се случва в еп.55 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 август 2022 по bTV Lady.

Еда е ядосана на Серкан, че защити Селин пред всички. Серкан все още търси виновника за инцидента, затова всички служители преглеждат записите, за да открият кой е използвал принтера, но не откриват нищо.

Айфер казва на Серкан, че знае, че той е спасил цветарницата.

Енгин и Пъръл решават да заживеят заедно.

Серкан се изнася в новата си къща.

Ферит наранява Джерент, макар и не умишлено.

Серкан и Еда прекарват вечерта заедно.

Текст от potv.bg

Серкан се приближава до Еда в кафето на компанията и иска да поговорят, но гордостта на Еда е накърнена, заради това, че Серкан защити Селин пред всички.

Серкан признава на Еда, че никога не е обичал Селин и никога не е ценял никого толкова, колкото нея, но Еда не му вярва. Еда го пита ако тя е такова съкровище, защо е защитил Селин и и е бил толкова груб с нея?

Еда го пита дали иска да си тръгне и когато той не ѝ отговаря, тя си тръгва.

Текст от potv.bg

Ефе разговаря с тайния си партньор, казвайки, че нещата са излезли извън контрол; Серкан е подозрителен и се опитва да разкрие човека, който е променил чертежите. Ефе казва, че се опитва да реши проблема.

Текст от potv.bg

Пъръл и Енгин казват на Серкан, че имат видеозаписи от помещението с принтерите, но ще отнеме известно време да ги прегледат, защото са много. Пъръл казва всички да се съберат и да гледат внимателно и ако видят нещо подозрително да кажат. Служителите се събират и се наслаждават да гледат как Ердем спи или се опитва да спи върху бюрата, как Енгин се целува с Пъръл, как Лейля, Селин и Ефе правят копия, а Ердем и Лейля правят някакви странни копия на ръце и лице. Никой не забелязва никакво действие, което да е подозрително.

Текст от potv.bg

Айфер идва в компанията, за да разговаря със Серкан. Тя му казва му, че с г-жа Идил се разбират добре и ще продължи да работи с нея, но Еда не трябва да разбере, защото ще се разстрои, че той е спасил цветарницата им. Тя забелязва, че Серкан все още носи годежния си пръстен, и коментира, че Еда не може да разбере защо той е прекратил връзката им.

Текст от potv.bg

Енгин и Пъръл напускат офиса, за да отидат на строителната площадка. Пъръл е много смутена от видеото с тях, което всички в офиса са видели. Енгин казва, че не са направили нищо лошо, а са направили това, което правят влюбените. Енгин ѝ предлага и слага на пръста ѝ верижка, която преди секунди се скъса, вместо годежен пръстен, и те решават да живеят заедно.

Серкан се прибира вкъщи, за да провери как върви опаковането на багажа и да каже на Сейфи да заведе Сириус в новия му дом. Той отива да се сбогува с Айдън, който си спомня за щастливите семейни времена. Тя подарява на Серкан една от първите му рисунки, която пази от много години. Тя го моли да дойде на закуска на следващия ден и той казва, че ще се опита.

Текст от potv.bg

Ферит и Джерен пият кафе. Джерен иска да знае защо я е поканил. Ферит казва, че е искал да я попита за щетите, които Емре може да причини на компанията, ако ги съди, но досега не е подал иск. Освен това той казва, че напрежението между Селин и Еда прави офиса много неприятен и той е искал да се махне. Джерен го пита за отношенията му със Селин и Ферит отговаря, че Селин е учтива и е постоянно в офиса и на него му е трудно да я игнорира. Това не устройва Джерен, която казва, че е забравила за среща, и бързо си тръгва. Едва след като тя си тръгва, Ферит разбира защо Джерен си е тръгнала толкова бързо, защото той не е превъзмогнал чувствата си към Селин.

Текст от potv.bg

Еда отива на занятията в университета, а приятелките ѝ се присъединяват към нея по-късно. След кратко обсъждане на момчетата от университета, Еда ги оставя, за да отиде в библиотеката. По-късно същата вечер Серкан намира Еда в библиотеката. Когато тя отива до стелажите, го вижда от другата страна. Тя научава, че той се е преместил в нова къща. Серкан я преследва, опитвайки се да я заговори, но тя му възразява и му казва да не я докосва, да спре да я преследва и да спре да се опитва да я заговори. Тя се дразни и говори толкова силно, че библиотекарката ги изгонва. Еда смята, че това е смешно. Когато Серкан й предлага да се разходят, тя се съгласява.

Текст от potv.bg

Серкан и Еда вървят под дъжда по улица, осеяна с дървета, където листата са паднали, оставяйки голи клони, извисяващи се над главите им. Серкан казва, че лятото е свършило и всичко се е променило (може би метафора за лятната им любов), но Еда казва, че дървета губят листата си, за да бъдат по-силни през зимата. Серкан увива шала си около врата ѝ и ѝ дава подарък за първия ѝ ден в университета... молив за архитекти. Той я кани да работят заедно върху чертежите на градината в новия му дом. Отначало тя отказва, но после любопитството я кара да промени решението си.

Текст от potv.bg

Когато пристигат в новата къща на Серкан, Еда казва, че къщата му отива и е неповторима като него. Тя вижда Сириус и навеждайки се го гали и му говори, че ѝ е жал, че ще живее сам със Серкан Болат. Серкан отива да потърси храна, а Еда вади книга от библиотеката, а това се оказва книгата, която Серкан чете, и използва снимка от годежа им за отметка. Чувайки, че Серкан се връща, тя бързо връща книгата на мястото ѝ. Тя му казва, че трябва да тръгва, защото не се е обадила на Айфер, но Серкан казва, че няма да работят повече от час, след което може да тръгне. Двамата си прекарват добре заедно, но Айфер се обажда и Еда си тръгва.

Текст от potv.bg

Сутринта Енгин и Пъръл се прибират в апартамента на Енгин от строителната площадка и Пъръл вижда хаоса в дома му: празни кашони от храна, купички с чипс, мръсни чинии, мръсни чаши, разхвърляна храна по кухненския плот, празни кутии от пица, нарязани домати. Тя не иска да докосва нищо и настоява да се върнат отново на строителната площадка.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.80 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.79 (bTV Lady) – какво ще се случи...