Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.51 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда не се чувства добре, Серкан подозира, че може да е бременна. Ефе решава да даде урок на Серкан, за това, че му няма доверие.Вижте какво още ще се случи в епизод 51 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 август 2022 по bTV Lady.

В епизод 50 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Момичетата се забавляват в бара, който Селин е нае специално, за да отпразнуват рождения ден на Пъръл. Енгин, който играе видеофутбол с момчета разбира с ужас, че е забравил рождения ден на Пъръл. Алптекин се обвинява, че е съсипал връзката на Серкан с Еда.


НА КРАТКО какво се случва в еп.51 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 август 2022 по bTV Lady.

Айдан моли Еда да се видят. Серкан се прибира изненадващо и се кара на майка си, че е поканила Еда. Без да иска Еда чува разговора между двамата и разбира, че Серкан е скъсал с нея, защото има някаква скрита причина.

Ефе решава да даде урок на Серкан, за това, че му няма доверие.

Еда не се чувства добре, Серкан подозира, че може да е бременна.

Текст от potv.bg

Действието на новата серия започва в офиса на компанията, където Еда доволна казва на Сюзън, че ще преработи проекта за разширението на градинта, така че дървото да не бъде премахнато.

Преди Еда да започне новия проект на градината, тя получава обаждане от Айдън, който я моли да дойде в имението, когато има време. Отначало Еда е хладна и неангажираща, като казва, че ще дойде, когато има свободно време, а Айдън е доволна, че е установила контакт с Еда, но е изненадана и развълнувана, когато Еда идва в имението още същия ден. Айдън обяснява, че работи с терапевт и тъй като тя е единственият човек, който може да ѝ помогне да премине през портите на имението, я е помолила за помощ. Еда казва, че отново ще я хване за ръка, но този път Айдън трябва да е с отворени очи, и ѝ обещава да дойде на следващия ден, но ако Айдън обещае да не казва нищо на сина си за това, но когато Еда си тръгва, пристига изненадващо Серкан.

Серкан иска да знае какво прави в имението, а Еда му отговаря, че Айдан я е поканила. Серкан я пита дали майка му е казала нещо, с което да я обиди, а Еда му отговаря: -Не така, както го направи синът ѝ!

Когато стига до колата, тя разбира, че телефонът ѝ е паднал от чантата, докато е говорила Айдън и се връща и чува Серкан да говори с майка си. Серкан казва на Айдън, че не иска да вижда Еда в имението. Айдън отговаря, че ако Еда знае защо са се разделили, нещата нямаше да са такива, но Серкан отвръща, че е твърде късно, те вече са прекратили връзката си. Еда е озадачена, че Айдън знае причината, и натъжена, че Серкан е толкова непреклонен в слагането на края на любовта им един към друг.

-Г-жо Айдън, споменахте причината! Каква е причината да скъсаме?
-Ти не си ли тръгна? – изненадана е Айдън.-По-добре да говориш със Серкан.
-Не, искам да говоря с вас! Причината е работата, нали? – пита Еда.
-Не, просто говорихме със Серкан, че не си подходяща за него – опитва се да се измъкне Айдън.
-Вие просто не сте ме искали, това ли е? – пита Еда, а Айдън не знае какво да каже.
-Добре, дано му намерите съпруга по ваш вкус – казва Еда и си тръгва.

Серкан настига Еда и ѝ казва да престане да рови, защото между тях всичко е свършило.

-Добре, но аз ще ровя! – отговаря Еда и се качва в колата си.
Текст от potv.bg

Ефе споделя на Ферит, че Серкан е поръчал да го проучат, защото иска да го изхвърли от холдинга и сега е негов ред да действа. Ферит го предупреждава да не прави нищо, което може да го злепостави, а Ефе му припомня, че това не е първата грешка на Серкан спрямо него.

За да се освободи от стреса и гнева си, Еда отива във фитнеса с Фифи и Джерен и тренира яростно. В същото време Серкан тренира с Енгин. Нито един от двамата не може да забрави другия, дори и да работят тренират до изтощение.

Ефе се обажда на тайния си партньор, че Серкан е любопитен за партньорството им и иска да се срещне с него. Ефе също така казва, че Серкан се държи така, сякаш всички дялове от холдинга са негови, и изглежда, че не му се доверява, но той казва, че има план да даде на Серкан урок за доверието.

Текст от potv.bg

Айфер поднася на момичетата прекрасна закуска, но на Еда ѝ става лошо от миризмата на храната и тича в тоалетната. Айфер пита момичета какво става, а Джерен ѝ отговаря, че на Еда от няколко дни ѝ е лошо. Фифи добавя, че е имала и във фитнеса проблем с миризмата на шампоана.

-Възможно ли е да е бременна? Не, не, не! Няма начин това да е възможно.- възкликва Айфер.

В офиса, докато Енгин флиртува с Пъръл, Лейля води едно момиче, и им го представя, че това Гьозде, асистентка на новите клиенти Емре и Аслъ, които ще дойдат в офиса, за да се запознаят със Серкан и неговия персонал.

Текст от potv.bg

Еда пристига в офиса с джипа, който сякаш спира да работи в най-неподходящите моменти. А това е точно такъв, защото докато Еда се опитва да го запали пред нея спира Серкан. Той ѝ казва да даде ключовете на охраната и той ще се погрижи за колата ѝ.

Серкан отваря вратата, за да влезе Еда в офиса, и те веднага са посрещнати от Ефе, който казва на Еда, че приятелят му от университета Емре и съпругата му Аслъ ще дойдат скоро. Те са наследили една къща на Босфора, която искат да ремонтират, и в нея има голяма градина, която тя много ще хареса.

Серкан, малко раздразнен, се опитва да си тръгне, но Ефе го спира, като казва, че двойката иска да се срещне с него и да научи повече за проектите, по които работи в момента. Малко след това двойката пристига със своето бебе, което се казва Серкан.

Емре е прекалено грижовен и отива да провери бебето, докато жена му Аслъ казва на Серкан, че имат международен бизнес и се интересуват от работата с тях. За да добият представа за архитектурните им умения, те биха искали те да обновят къщата, която са наследили, а също така биха искали Еда да преработи градините. Аслъ също така казва на Серкан, Енгин и Пъръл, че планират да организират парти за компанията, за да ги запознаят с проекта за къщата. Изглежда, че всичко това е постановка на Ефе.

Текст от potv.bg

Серкан казва на Еда, че ако тя се съгласи, ще работят заедно по проекта на Емре и Аслъ. Еда казва, че не може да избира с кого да работи, но я връхлита вълна от гадене и тя отива в тоалетната, където се запознава с Аслъ. На Аслъ също ѝ се гади, но нейното е от втора бременност - факт, който не я радва.

Междувременно Серкан пита Лейля какво не е наред с Еда. Лейля казва, че Еда е чувствителна към миризми, от които ѝ става лошо. Серкан е подозрителен, но казва на Лейла да го уведоми, ако Еда има други симптоми.

По-късно Еда и Серкан отиват в къщата, която Емре и Аслъ искат да ремонтират. По пътя Еда моли Серкан да спре в една аптека, за да купи лекарство за разстроения си стомах. Той иска тя да отиде при неговия лекар, но тя се противопоставя. Докато тя е в аптеката, Серкан се обажда на лекаря си и описва симптомите на Еда. Лекарят очевидно предполага бременност, но Серкан отрича това да е причината. Всъщност самият той е подозрителен, но затваря, преди Еда да се върне в колата.

Текст от potv.bg

В имението Еда и Серкан са посрещнати от Емре и Аслъ, които спорят за бебето. Споровете между родителите продължават, докато Серкан и Еда не решават, че трябва да си тръгнат и да се върнат по друго време. Те влизат да се сбогуват и веднага се оказват в центъра на поредната дилема между Емре и Аслъ. Бебето плаче и не спира да плаче, докато Еда не взема бебето и не го успокоява.


Текст от potv.bg
В офиса Селин и Ферит спорят кой ще поеме попечителството над общото им куче.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...