Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.50 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Момичетата се забавляват в бара, който Селин е нае специално, за да отпразнуват рождения ден на Пъръл. Енгин, който играе видеофутбол с момчета разбира с ужас, че е забравил рождения ден на Пъръл. Алптекин се обвинява, че е съсипал връзката на Серкан с Еда.

Вижте какво още ще се случи в епизод 50 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 август 2022 по bTV Lady.

В епизод 50 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда е обсебена от идеята да открие истинската причина за раздялата им със Серкан.


НА КРАТКО какво се случва в еп.50 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 август 2022 по bTV Lady.

Момичетата се забавляват в бара, който Селин е наела специално, за да отпразнуват рождения ден на Пъръл.

Енгин, който играе видеофутбол с момчета разбира с ужас, че е забравил рождения ден на Пъръл.

Алптекин се обвинява, че е съсипал връзката на Серкан с Еда.

Енгин подарява цветя на Пъръл, но тя се държи студено с него.

Серкан и Еда танцуват. Еда продължава да търси причината, заради която Серкан е скъсал с нея.

Айфер си мисли, че късметът ѝ се е усмихнал, защото получава голяма поръчка за цветя.

Еда разбира, че Серкан е направил някой промени по нейния проект, с което тя не е съгласна.

Текст от potv.bg
„Почукай на вратата ми“, еп.51 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.51 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда не се чувства добре, Серкан подозира, че може да е бременна. Ефе решава да даде урок на Серкан, за това, че му няма доверие.Вижте какво...

Момичетата се забавляват в бара, който Селин е наела специално, за да отпразнуват рождения ден на Пъръл.

Пъръл грабва микрофона и започва с първата песен, тъй като винаги е потискала желанието си да пее.

Момчетата се забавляват с футболния си турнир, като Енгин и Ферит печелят трофея. Енгин прави селфи на себе си и Ферит с трофея им, изпраща го на Пъръл и ѝ се обажда. Когато тя отговаря на видеоповикването, той осъзнава, че е направил голяма грешка, като е забравил рождения ѝ ден. Серкан се обажда на Лейля, за да занесе цветя и бонбони за Пъръл, но тя му казва, че е твърде късно, и затваря. Момчетата решават, че е по-добре да се присъединят към момичетата в караоке клуба.

Ердем пристига в клуба със закъснение и веднага излиза на сцената, за да изпее песен за Фифи. След като Пъръл духна свещта на тортата за рождения си ден, Енгин пристига с цветя, последван от Ферит и Ефе.

Пъръл е хладна към него и му казва, че приема цветята от колега, а не от някой специален човек в живота ѝ.

Текст от potv.bg

Еда разбира, че Серкан няма да дойде и излиза на сцената и пее любовната песен, която винаги звучи по радиото, когато двамата със Серкан са в колата. В този момент Серкан пристига и я слуша как пее. Когато песента свършва, Еда казва на Серкан, че все пак е дошъл, въпреки чу не обича такива партита, Серкан я пита, дали е добре, а тя му отговаря, че да, че си спомня нещо, което той ѝ е казал, когато я е возил в колата до вилата. Той казал, че би направил всичко, ако този момент, в който главата ѝ е на рамото му, продължи вечно. Защо е казал това? Той отговаря, че тя си е мислела, че са заедно, и тъй като тя е имала травма на главата, не е искал да я обърква. Еда казва, че не му вярва, че има причина да скъса с нея и тя ще я открие. За да отвлече вниманието ѝ от "причината", Серкан кани Еда на танц и тя не може да откаже.

Текст от potv.bg

Айдън е разочарована, когато Алптекин ѝ казва, че макар момчетата да са имали забавна вечер, Серкан няма да му прости грешките от миналото. Айдан отчаяно се опитва да задържи Серкан вкъщи, но Алптекин ѝ казва, че за първи път в живота си Серкан е обичал някого, който го е приемал безусловно, и е загубил тази любов заради грешките на баща си. Алптекин казва, че приема вината си и най-доброто, което могат да направят, е да подкрепят Серкан, ако иска да се премести. Дори по-добре, казва той, Айдан трябва да положи усилия да подобри собствения си живот, като преодолее агорафобията си. Тя трябва много да се постарае да преодолее страховете си да напусне територията на имението и тя се съгласява, че ще опита.

Текст от potv.bg

Сутринта е тежка за всички участници в партито. Махмурлукът е обхванал всички и Еда осъзнава, че е танцувала със Серкан; спомня си, че той е обяснил, че това, което е казал в колата, че ще запази този момент завинаги, е било, защото тя е имала травма на главата. Тя се заклева, че никога повече няма да танцува с него.

Текст от potv.bg

Ефе чака Серкан да дойде на работа пред сградата. Той притиска Серкан с факта, че не само не му харесва Еда да работи с него, а изобщо не го харесваа. Серкан се съгласява, че не го харесва и не вижда Еда с него, но това е решение на Еда. Ефе му казва, че не трябва де е против, защото Еда и леля ѝ Айфер изпитват финансови затруднения с цветарския магазин. Ефе му казва, че Айфер е дала под наем свободната сграда на някого, който иска да я превърне в малко кафене, а заплатата на Еда ще покрива вноските по банковия кредит. Когато Серкан отива в сградата, той се обажда на Идил и ѝ казва, че иска да ѝ препоръча цветарски магазин, който да бъде техен доставчик, тъй като тя не е доволна от сегашния. Той казва, че магазинът е "Градината на Йълдъз" и Лейля ще ѝ изпрати информацията.

Текст от potv.bg

Докато чака момичетата да се присъединят към нея за закуска, Айфер получава обаждане от Идил за бизнес споразумение. Тя с удоволствие съобщава на Еда, Джерен и Фифи, че най-накрая им е излязъл късметът. Еда веднага си мисли, че Ефе Акман е уредил тази бизнес възможност, тъй като когато той дойде да види черните рози стана свидетел, когато Айфер разговаряше с един кандидат за наемане на сградата за кафене.

Текст от potv.bg

В офиса Серкан има сутрешна лична среща с Енгин и Селин. Енгин дава на Серкан информацията, която е събрал за Ефе. Ефе е роден и израснал в Мардин, бил е много талантлив ученик в лицея и е спечелил стипендия за университета. В някакъв момент той се сдобива с много пари от таен партньор и купува бизнес в Италия. С течение на времето той изкупува партньора си, което е много странно, ако не и подозрително

Текст от potv.bg

Ефе посреща Еда, когато тя пристига в офиса, и тя веднага му благодари, че е препоръчал цветарския магазин на клиент с голяма поръчка. Той казва, че не разбира за какво говори, но тя казва, че знае, че е разбрал за финансовите им проблеми, когато е бил там, за да види черните рози. Преди Ефе да успее да отрече, че е направил каквото и да било, Серкан го прекъсва и моли Ефе да дойде с него.

В конферентната зала Серкан съобщава на Ефе, че е проучил миналото му и иска да се срещне с тайния му партньор в италианския бизнес. Ефе казва, че с удоволствие ще ги запознае, когато тайният му партньор пожелае да стане известен.

Текст от potv.bg

Айдан се среща с терапевт по повод агорафобията си и обяснява как Еда ѝ е помогнала да направи няколко крачки извън територията на имението. Терапевтът казва, че тя е говорила за Еда повече, отколкото за сина си и съпруга си, така че сигурно много обича Еда. Айдън признава, че наистина обича Еда, но тъй като тази връзка е приключила, трябва да започне наново. Терапевтът ѝ казва, че всички нейни грешки са били прикрити, не са били решени по никакъв начин, инцидентът с подпорната стена е бил по вина на съпруга ѝ, а не по нейна или на Серкан. Тя казва на Айдън, че трябва да се обади на Еда и да я помоли отново за помощ. Това ще накара Еда да се почувства специална и да пожелае да ѝ помогне.

Текст от potv.bg

Еда открива, че Серкан е променил проекта ѝ за градината, като е премахнал старите дървета. Еда се оплаква на Серкан, че е променил изцяло проекта ѝ, като е премахнал дърветата, които не може да бъдат местени. Серкан казва, че дървото трябва да бъде преместено, защото клиентът иска да разшири сградата. Тя настоява да види къщата, за да разбере защо ще трябва да се премести красиво старо дърво. Въпреки че той казва, че не, няма да ѝ покаже къщата, той я завежда на мястото. Двамата спорят за премахването на дървото, и двамата са упорити, а когато се връщат в офиса, е ясно, че Еда е спечелила. Тя казва на Сюзън, че ще преработи проекта за разширението, така че дървото да не бъде премахнато.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...