Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда разбира, че Селин наистина е бременна. Вижте какво още ще се случи в епизод 115 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 ноември 2022 по bTV Lady.

В епизод 114 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Мело също казва на Джерен, че Селин е бременна, и трите с Еда стигат до заключението, че Селин вероятно лъже. Те решават да проведат, дали наистина Селин е бременна.


Какво се случва в еп.115 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 ноември по bTV Lady.

Еда, Джерен и Мело следват Селин при лекаря, но колкото и да се опитват, не научават нищо за състоянието ѝ.

Ердем кани Лейла на кафе, но я обижда с обичайната си грубост. Въпреки усилията на Айфер и Сейфи, Айдън смята, че не може да даде още един шанс на Кемал, но накрая, след дълго убеждаване, тя все пак отива на срещата.

След безрезултатно разследване Еда най-накрая разпитва Селин за бременността.

Еда, Мело и Джерен следват Селин до болницата, където тя се среща с 
лекар.  Когато Селин напуска кабинета с лекаря и отива в друга стая, 
Джерен се...
Еда, Мело и Джерен следват Селин до болницата, където тя се среща с лекар. Когато Селин напуска кабинета с лекаря и отива в друга стая, Джерен се промъква и преглежда записите в компютъра в кабинета, но не може да намери в списъка с пациенти, и

В офиса Серкан получава обаждане от Айфер за семейната вечеря на следващата вечер, която тя и Айдън са планирали. Тази покана проваля плановете му за романтично пътуване с Еда, но той чувства, че трябва да направи всичко, за да направи Еда щастлива и да върне вярата на Айфер в тяхната връзка.

След обаждането той решава да вземе Еда от салона за красота. Когато ѝ се обажда, тя казва, че са решили да обядват, но той я намира в болницата, където Джерен казва, че са дошли, защото Еда имала температура.

Серкан я отвежда в дома си, където ѝ приготвя чай и я кара да си почине.

Мело се обажда на Еда, за да ѝ каже, че двамата със Джерен са проследили Селин до един ресторант, където тя изглежда е изпила няколко питиета, което не е препоръчително за бременна жена. Те не вярват, че тя е бременна.

Еда казва, че ще се изправи срещу Селин на следващия ден.

Г-н Кемал седи сам на маса в ресторант и си спомня нещата, които са си казали с Айдън в миналото когато са били влюбени. Той се обажда на Айдън и я моли да се присъедини към него, но тя отказва.

Тя казва на Айфер и Сейфи, че той я е разочаровал веднъж преди и се страхува, че Кемал ще го направи отново.

На следващата сутрин Еда, Мело и Джерен чакат пред къщата на Селин. Когато Селин се качва в колата си, Еда скача на предната седалка. Еда обвинява Селин, че е излъгала за бременността, но Селин казва, че не е нужно да се обяснява, защото знае, че Серкан обича Еда и той не трябва да знае за детето. Еда казва, че ако играе игра, тя я е изгубила, защото не може да ги раздели.

Селин припада, момичетата я отвеждат в болницата, където лекарят потвърждава, че Селин е бременна.

Айдън решава да се срещне с Кемал, защото Айфер и Сейфи са я убедили, че Кемал я обича, а тя признава, че все още изпитва чувства към него.

Срещат се в ресторанта, който са посещавали преди.

Тя не иска Серкан да знае, че тя и Кемал някога са били влюбели. Тя се страхува, че Серкан може да иска да знае повече за предишния ѝ живот.

Когато си тръгва от срещата си с Кемал, тя признава пред себе си, че все още обича Кемал.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...