Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Мело казва и на Джерен, че Селин е бременна, и тримите с Еда стигат до заключението, че Селин вероятно лъже. Те решават да проведат, дали наистина Селин е бременна. Вижте какво още ще се случи в епизод 114 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 ноември 2022 по bTV Lady

В епизод 113 на турския сериал „Почукай на вратата ми" Еда разбира, че Селин е бременна, а Селин моли Еда да не казва на Серкан, защото иска да отгледа детето си сама.

Какво се случва в еп.114 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 ноември по bTV Lady.

Серкан се обажда на Селин, за да я попита дали е говорил с Еда, защото подозира, че тя му е отказала именно заради това. Селин обаче отрича. Мело също казва на Джерен, че Селин е бременна, и тримата с Еда стигат до заключението, че Селин вероятно лъже. Те решават да проведат, дали наистина Селин е бременна.

Еда и Серкан преговарят с Кемал и Атеш, когато Айдън, Айфер и Сейфи пристигат в офиса. Айдън се ядосва, като вижда Кемал, което предизвиква любопитството на Серкан.

Текст от potv.bg

В офиса Серкан е напълно объркан от поведението на Еда, а Енгин и Пъръл не могат да го успокоят или да дадат съвет. Той се обажда на Селин, за да я попита дали е казала или направила нещо, което да разстрои Еда, но Селин му отвръща, че няма желание да говори с Еда.

По-късно, когато Еда пристига в офиса, Селин се обажда на Еда и ѝ казва, че приема, че Серкан я обича (Еда) и докато той я обича (Еда), няма да приеме нито нея (Селин), нито детето.

В същото време Мело е казва на Джерен, че Селин е бременна.

Текст от potv.bg

Вкъщи Айдан тренира бокс върху снимка на Кемал, която е прикрепила към боксовия чувал на Серкан. Като вземем предвид, че Айдън беше токова много флиртуваща и агресивна в преследването на готвача Алекс, е малко трудно да разберем защо тя е толкова против да се вижда или говори с Кемал - мъж, когото някога е обичала.

Айфер пристига и дразни Айдън с вмешателството си. Когато Айфер казва, че отива да говори със Серкан, Айдън решава, че и тя ще отиде.

Текст от potv.bg
Когато Еда влиза в офиса, Серкан отново изразява любовта си към нея, но Еда не може да отговори.

Тя го оставя и отива при Мело, където заявява, че е твърде трудно да бъде близо до човека, когото обича, без да му отговаря или да може да се приближи до него. Те отиват в кафенето, където Джерен току-що е сварил прясно кафе. Джерен казва, че Мело ѝ е разказал за Селин и тя мисли, че Селин може да не казва истината. Джерен казва, че е видяла как Селин взема някакво лекарство и изхвърля празното шише в кошчето за боклук.

Лекарството е съдържало съставки, които не трябва да се приемат, ако жената е бременна. Двете решават да изследват офиса на Селин, за да видят дали има някакви доказателства за нейната бременност.

Текст от potv.bg

Г-н Атеш и г-н Кемал са дошли за срещата относно проекта и Серкан предполага, че може би има няколко въпроса, които се нуждаят от изясняване. Г-н Атеш казва, че могат да насрочат друго време за разглеждане на проекта, но Еда казва, че според нея могат да се споразумеят сега.

Преди да е казана още една дума, Айдън, Айфер и Сейфи ги прекъсват.

Айдън е шокиран да види г-н Кемал на масата.

Те си тръгват, Серкан казва, че Селин няма да дойде на срещата, а Джерен тръгва, за да започне разследване в кабинета на Селин. Тя и Мело намират копие от положителния тест за бременност на Селин.

Текст от potv.bg

След срещата Айдън проследява Кемал до вратата, като му казва да обещае, че ще стои далеч от Серкан, но Кемал отказва да обещае. След завръщането на Айдън в стаята Серкан иска да знае откъде майка му ще познава Кемал, въпрос, на който не получава отговор, защото Айфер го прекъсва, казвайки, че иска да поговорят за случилото се предната вечер.

Айфер казва, че Еда е уморена и разстроена, особено от Дениз заради измамното му поведение.

Споменаването на името на Дениз съвпада с влизането на Дениз в офиса и предизвиква гнева на Серкан. Серкан е готов да нападне Дениз, но е спрян от Сейфи, Енгин и Ердем. Когато краткото меле приключва, Серкан хваща Еда за ръка и двамата напускат офиса.

Отиват в дома на Серкан, за да останат сами и да поговорят, но Еда отказва да обясни каквото и да било. Тя казва, че трябва да направят нещо заедно.

Накрая Серкан я пита дали е гладна, тя казва „да“ и заедно правят пица. Това е интересно връщане към един от предишните епизоди, в който заедно приготвяха салата в къщата на Серкан в имението Болат.

Текст от potv.bg

Междувременно Джерен, Мело и Ферит пият кафе в местен ресторант. Изглежда, че са обсъждали Селин и Дениз, но не е ясно дали Ферит им е казал това, което знае.

На следващата сутрин Еда признава, че не иска да се откаже от Серкан въпреки това, което е направил. Мело казва, че тя трябва да мисли за това като за игра.

Дениз се обажда и Еда неохотно приема обаждането му, въпреки че той е последният човек, когото тя би искала да чуе. Той ѝ казва, че Селин е замислил нещо, но не знае какво. Знае само, че тя играе игра, за да я раздели със Серкан.

Когато Мело и Еда пристигат в офиса, Джерен им казва, че Селин е в кабинета ѝ и се „преструва“, че работи. Трите жени решават, че ще следят Селин през целия ден.

Текст от potv.bg

Еда отива в офиса, където Серкан търси различни екзотични курорти, за да заведе Еда. Тя вижда подаръка, който той е донесъл за нея в края на дългата конферентна маса. Това е оригиналният екземпляр на "Малкият принц", който му е подарил баща му. Този подарък е най-скъпият израз на любовта на Серкан към Еда и тя го знае.

В един много личен и изпълнен с любов момент между Серкан и Еда Лейла влиза, за да каже на Еда, че трябва да отиде при Мело и Джерен за „срещата им в салона за красота“. Серкан не иска любовният момент да бъде изгубен, но Еда тръгва, за да отиде с момичетата. Серкан е подозрителен, когато вижда Селин да си тръгва, последвана от трите жени.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.111 (bTV Lady) – какво ще се случи...