ТВ анонси Нова ТВ

Пилотен епизод на българската серийна драма "Забранена любов" на 5 октомври от 20.00 часа

Добави коментар

Стартът на новата българска серийна драма "Забранена любов" ще бъде на 5 октомври в 20.00 часа по Нова телевизия.

Стартът на новата българска серийна драма ще бъде на 5 октомври в 20.00 часа по Нова телевизия. Сериалът ще се излъчва всяка делнична делнична вечер от 20.00 часа и ще бъде с продължитлност 30 минути. Изключение прави единствено пилотният епизод, който ще бъде излъчен в неделя и ще бъде с продължителност един час.

Диана Любенова, Мария Статулова, Николай Илиев, Елен Колева, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Ивайло Герасков, Тодор Танчев и Албена Ставрева са част от актьорския състав, участващ сериала.

Историята на „Забранена любов” започва да се пише през месец март, когато след 7-месечен кастинг и многобройни тестове и интервюта е избран финалния екип от сценаристи. Близо 8 седмици отнема изграждането на всеки един от героите, заедно с техните биографии, психология, чувства, страхове, мечти, навици и пороци.

Всеки един от персонажите е толкова автентичен, че е трудно да се улови границата между измислицата и реалността. Образите се развиват и променят толкова бързо, че дори в момента никой от сценаристите не знае какво ще се случи с тях следващата седмица.

На финалния кастинг за 17-те основни роли са поканени 450 актьора. Партньорите от всички двойки в сериала са били подложени на тест за „екранна химия”. Изборът на актьорите е наложил на места корекции в сценария и миналото на героите.

Историите в „Забранена любов” се развиват в абсолютно оригинална българска среда. Декорите са копие на българските апартаменти и къщи, героите се влюбват и разделят на най-обичайните места за срещи в София, Пловдив и други големи градове.

Пилотен епизод на българската серийна драма Забранена любов

Езикът и случките в „Забранена любов” извадени от живота в България. За първи път българските зрители ще видят продукция, която отразява света около тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забранена любов

Диана Любенова роди момиченце

Паника в интернет заради „Забранена любов”

Звездата Яна Кузова от „Забранена любов” с премиера в театъра

„Забранена любов” тръгва по латвийската ТV 3

Забранена любов - промо клип