Актуално В програмата

Кои са гостите на Тази събота/Тази неделя - 11 и 12 януари 2014

Добави коментар

Меглена Кунева, Хайгашот Агасян, Йордан Соколов и Татяна Дончева гостуват на Антон Хекимян в Тази събота/Тази неделя - 11 и 12 януари 2014

Меглена Кунева, Хайгашот Агасян, Йордан Соколов и Татяна Дончева гостуват на Антон Хекимян в Тази събота/Тази неделя - 11 и 12 януари 2014

На 11 януари гости в студиото на „Тази събота” ще бъдат журналистите Теодор Ангелов, Найо Тицин, Лиана Панделиева и Петьо Блъсков, които в духа на горещите политически събития от изминалата седмица, ще дискутират по темата „Има ли усмирителна риза за „Атака”. В коментар по темата ще се включат и д-р Мирослав Ненков и психологът Росен Йорданов. Известният български композитор, певец и инструменталист Хайгашот Агасян ще отговори на въпроса защо е бил нападнат от Пламен Орешарски.

Гост на Антон Хекимян ще бъде и Меглена Кунева Гост на Антон Хекимян ще бъде и Меглена Кунева, която ще говори за морала в политиката, първите седем години на депутатите и споразумението с ГЕРБ за новите избори.

Родителите на едно от загиналите момчета при жестоката катастрофата навръх Великден в Симеоновград през 2011 година ще изкажат позицията си относно окончателните присъди за виновните. В предаването ще се включат и българи с писмо до министър-председателя на Великобритания  Джеймс Камерън с въпроса „Защо мрази българите?”.

Първата поп-фолк дива у нас Тони Дачева ще разкрие пред зрителите плановете си за дете.

На 12 януари в „Тази неделя” от 8.00 часа коментатори на седмицата ще бъдат журналистите Петьо Цеков и Момчил Инджов. Зрителите на bTV ще се срещнат още с Йордан Соколов – за реформаторите от 1989 година до днес и Татяна Дончева – за миналото на БСП и бъдещето на „Движение 21”. Ще разберем и как момче от разградско село се превръща в поп-звезда на Турция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя , Тони Дачева

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

„Тази събота и неделя“ дава старт на есенния сезон от три различни точки

„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики

„Тази събота и неделя” изпраща пореден успешен ТВ сезон на живо от южното Черноморие