Архив Dancing Stars

Първа целувка на Део и Елена в Dancing Stars

Добави коментар

Део и Елена спечелиха двойна победа снощи в Dancing Stars – индивидуална за салса, подкрепена с тяхната първа целувка в шоуто, и отборна, с уникално брейк-изпълнение на Део.
Део и Елена спечелиха  двойна победа снощи в Dancing Stars – индивидуална за салса, подкрепена с тяхната първа целувка в шоуто, и отборна, с уникално брейк-изпълнение на Део.


Танцовият дуел между двата звездни отбора с капитани Стелла и Део  бе  борба за 10 точки, които победителите имат възможност да добавят към личния си резултат.

Отборът на Део нокаутира този на Стелла и взриви сцената с хита Gangnam Style. Отборът на Стелла направи много сложна хореография по песента Call Me May be, но въпреки ентусиазма и каскадьорските поддръжки, Румен, Ралица, Елен, Калоян, Наско, Ангел и Дорина, не успяха да спечелят журито и публиката на своя страна.


Стелла и Наско представиха салса, която журито определи повече като акробатика, отколкото като танц, но въпреки това им даде висока оценка, заради перфектната техника на изпълнението. Изказването на Стелла: ''Танцът на Райна мога да го изиграя със затворени очи”, предизвика светкавичен онлайн коментар от страна на Райна: ''Да го изиграе почти всеки може, да го почувства и изтанцува с чувство – малцина''.

Прехвърчане на искри предизвика и изпълнението на Глория и Светльо, което мъжете в залата аплодираха на крака.
Публиката реагира с освирквания на критичното отношение от страна на Илиана Раева, която наказа двойката с оценка 6. Елен Колева и Калоян  също предизвикаха дебат в журито. Алфредо подкрепи двойката за перфектния “ханш”, а Илиана заключи, че може и още.  

Елиминираният в петък Люси Иларионов се върна на сцената с главна роля в отбора, подкрепен от най-малката звезда на брейк-денс формацията Macosa Nostra - Красимир.

Петко и Яна бяха определени като най-страстната двойка, но понесоха сериозни критики за танца си и са с предпоследен резултат
.  Победителите от миналата седмица Ангел и Дорина отново се представиха блестящо, спечелиха журито и  дори изтръгнаха щастливо възклицание  от Алфердо Торес, че: “ Това е салса”.

Ралица тренира Румен с люти чушки  за пиперливата салса
, но това въобще не му помогна и те се класираха последни с резултат от 21 точки.

Танцовите предизвикателства в Dancing Stars продължават с ново изпитание. Следващият понеделник всички участници ще се включат в 4-минутен маратон от ча-ча и джайв, при който ще отпаднат най-слабо представилите се според журито.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars , Денсинг старс

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“