Нова ТВ

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”

NOVA • От 0/5

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”
Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”
Тед Дансън е новият шеф на разследващия екип криминалисти в премиерния за България 12-и сезон на „От местопрестъплението”. Най-новият сезон на хитовата поредица ще се завърти в ефира на Нова ТВ от 15 май и ще се излъчва всеки делничен ден от 22.30 ч.


Американският актьор, добил световна популярност с ролята си на бармана Сам Малоун от сериала „Бар Наздраве” и носител на множество награди, тук влиза в ролята на Ди Би Ръсел (D.B.Russell).

Тед Дансън в премиерния 12-и сезон на ”От местопрестъплението”Той идва на мястото на Рей Лангстън, след като актьорът Лорънс Фишбърн отказа да продължи участието си в продукцията.

Любопитно около образа на Дансън е, че за разлика от предшествениците си, Ди Би Ръсел има семейство и четирима сина, което определено е новост за сюжета на „От местопрестъплението”.

В миналото си Ръсел е неуспял автор на криминални романи, което обяснява и защо кабинетът му е пълен с книги.

Именно покрай тях обаче се запалва по разплитането на престъпленията и започва работа като криминалист – първо в Сиатъл и Вашингтон, а след това и в Лас Вегас.

Заставайки начело на екипа, той ще трябва да се справя не само с разкриването на криминалните загадки, но и с настроенията на останалите членове на екипа, които все още преживяват отстраняването на Рей (Лорънс Фишбърн).

Елизабет Шу.

Освен Тед Дансън, другата нова звезда, която зрителите ще видят в новия сезон, е Елизабет Шу. Тя ще влезе в ролята на консултанта Джули Финлей, а в последствие ще замени друго емблематично лице – Мардж Хелгенбъргър, която в продължение на 12 години играеше Катрин Уилоу.

Продукцията на Джери Брукхаймър продължава да бъде една от най-успешните и гледани криминални драми. На 52-то издание на телевизионния фестивал в Монте Карло тази година „От местопрестъплението”, „От местопрестъплението: Маями” и От местопрестъплението: Ню Йорк” обраха всички номинации в категорията „Най-добра драма”.

Още за От местопрестъплението, Тед Дансън

16:15
29.10.2020
От местопрестъплението: Маями - Три домакини от предградията, заминали на женски уикенд в Маями, са основните заподозрени, когато красивият спасител на хотела е открит мъртъв.
20:00
29.10.2020
От местопрестъплението: Маями - сериал, сезон 4
23:10
29.10.2020
От местопрестъплението: Маями - сериал, сезон 4

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg