Актуално Какво ще се случи...

Опасни връзки преобръщат взаимоотношенията в "Св. Анастасия"

Добави коментар

Нова буря от разногласия ще се завихри в Спешното отделение по време на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Нова буря от разногласия ще се завихри в Спешното отделение по време на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Изборът на нов директор на болницата ще противопостави колеги и съмишленици, а сред вариантите ще се появи още едно неочаквано предложение. Кой ще бъде новият директор на „Св. Анастасия“ зрителите ще научат предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

 

Добави описание


В „двойна“ игра ще бъде обвинена доктор Чилингирова, която макар и с добри намерения, отново ще се озове в клопката на Фотев. Разкриването на неподозирани факти от личния ѝ живот ще постави на изпитание отношенията ѝ с лекарския екип.

 

Добави описание

 

След появата на Васко сестра Жекова ще трябва да реши дали отново да влезе в тази връзка или да постави здравословни граници.

 

Добави описание


Емоциите ще бъдат водеща тема и при сестра Райкова, която ще продължи да се сближава с доктор Василев. Наблюдавайки всичко това Хаджихристев ще се почувства по-несигурен от всякога в крехките отношения с Кая. Ревността ще завладее и Фотев, който ще загуби контрол в отнишението си към Нора.


Какво ще се случи с доктор Чилингирова и коя страна ще вземе в решаващата битка? Какъв избор ще направи сестра Жекова и кого ще избере Кая? – всичко това ще разберете тази седмица в „Откраднат живот: Антитела“. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​