ТВ анонси Cartoon Network

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“ и приятели

Добави коментар

Всеки ден до 31 август по Boomerang младите зрители ще могат да си припомнят любимите си епизоди от поредицата „Спокойно, Скуби-Ду!“, както и да гледат филми с участието на младите детективи.

Лятото е идеалното време за решаване на криминални мистерии и разобличаване на призраци. Всеки ден до 31 август по Boomerang младите зрители ще могат да си припомнят любимите си епизоди от поредицата „Спокойно, Скуби-Ду!“, както и да гледат филми с участието на младите детективи.

 

Добави описание


Страхът има големи очи - целият Скуби-Ду детективски екип знае това. Главният герой обаче, въпреки размерите си, не е най-смелият. Точно като най-добрия му приятел - Шаги. Двамата могат да бъдат мотивирани само с обещанието за празненства и вкусна храна. По време на лятната почивка, по Boomerang ще можете да гледате най-добрите епизоди от тази емблематична поредица, чиито герои не са загубили своята популярност през поколенията.

 

Добави описание

 

До 31 август ваканционните сутрини ще бъдат пълни с емоции и детективски загадки, които трябва да бъдат разрешени. Освен това всеки ден по Boomerang ще бъде излъчван и по един филм с любимите герои.

 

Добави описание


Околосветското пътешествие със „Скуби-Ду“ може да бъде гледано всеки ден от 10:00 ч. по Boomerang, а в 11:00 ч. зрителите могат да се насладят на подбрани филми с детективската банда.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Спокойно, Скуби-Ду!