Сериали Теленовели

Огнено сърце | Gonulcelen 2010

2 коментара

Хасрет е красива и освободена, безгрижна, а понякога и доста своенравна. Младата жена пее в музикална група и изкарва прехраната си като продава цветя до момента, в който Мурат, известен...
Огнено сърце | Gonulcelen 2010, Турция

Режисьор: Джевдет Мерджан

В ролите: Туба Буюкюстюн, Джансел Елчин, Гюнай Караджаоолу, Илхан Шешен, Айда Аксел и др.

Огнено сърце | Gonulcelen 2010

Вдъхновен от брилянтната театрална постановка на Джордж Бърнард Шоу „Пигмалион”, сюжетът на „Огнено сърце” ще ни пренесе в необятния Истанбул, за да ни срещне със звездата на турските сериали Туба Бююкюстюн.

Огнено сърце | Gonulcelen 2010

В „Огнено сърце” красивата актриса ще се превъплъти в ролята на младата Хасрет – именно за това свое превъплъщение тя получава наградата за най-добра актриса на турските Медийни Оскари.

Огнено сърце | Gonulcelen 2010

На екрана нейната героиня има качествата на блестяща певица, а животът ѝ изцяло се променя, когато известен музикант, наследник на богат и уважаван род в Истанбул, решава, че ще превърне дарбата ѝ в кариера. Хасрет  е красива и освободена, безгрижна, а понякога и доста своенравна. Младата жена пее в музикална група и изкарва прехраната си като продава цветя до момента, в който Мурат, известен музикант, наследник на богат и уважаван род в Истанбул, случайно забелязва таланта на нейния необработен глас. От първия момент на тяхната среща, той ще се посвети на това да я научи на всичко, което е необходимо за истинския успех - на сцената и в живота.

Туба Бююкюстюн

През 2010 година „Огнено сърце” получава наградата за най-добра любовна телевизионна поредица на АТВ, както и приз за най-добри главни актьори.
Вдъхновен от брилянтната театрална постановка на Джордж Бърнард Шоу „Пигмалион” и известния мюзикъл по пиесата – „Моята прекрасна лейди“, „Огнено сърце” представя историята на Пепеляшка, но примесена с музиката и таланта.

За Туба Бююкюстюн ролята на Хасрет ще остане най-важната в живота ѝ като цяло, тъй като на снимачната площадка на „Огнено сърце” пламва любовта между звездата и колегата ѝ Онур Сайлан. На 28 юли миналата година двамата сключват брак в тесен кръг в Париж, а от тази година са и горди родители.

Огнено сърце | Gonulcelen 2010

С Париж е свързан и Джансел Елчин, изпълнителят на главната мъжка роля в сериала.
От дете талантливият Джансел живее в Париж, където завършва лицея Расин, а в последствие се посвещава на политическите и икономическите науки. Срещата му с известна турска продуцентка и режисьорка го връща в Турция – към неговото призвание, където той светкавично  се превръща в телевизионна звезда.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Огнено сърце

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

Срещи и раздели в „Под липите”

Туба Бююкюстюн почива в Италия, за да не бъде снимана пак по бикини...