Актуално Други

Обявиха официално Vivacom TV

Добави коментар

Vivacom TV идва с безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и монтаж.

VIVACOM пуска цифрова телевизия през сателит директно до клиента (DTH - Direct to Home). Новата услуга влиза на пазара навсякъде в страната  с три основни пакета, които включват над 70 канала с цифров сигнал и кристална картина.  С тази стъпка телекомът продължава политиката си да предлага на своите потребители пакет от услуги за пълно телекомуникационно обслужване от едно място.

VIVACOM TV започва от 9.80 лв. на месец за пакет от 40 телевизии, сред които освен ефирните канали влизат още bTV Cinema, Fox Life, спортната RING.bg, Евроком, Animal Planet, музикалните канали - MAD, City TV, Латина Ф, Балканика, детските - Е-KIDS и Супер7 и др. Най-големият пакет включва повече от 70 канала на цена от 17.80 лв. на месец. В момента средната такса на подобен пакет на пазара е около 20-25 лв.

VIVACOM TV може да бъде заявявана без обвързване със срочен договор. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят намаление на месечната такса за избрания пакет с 50% за първите три или шест месеца. Така за половин година потребителите, избрали пакета VIVACOM TV Старт, могат да гледат 40 канала само 4.90 лв., а тези, закупили най-големия пакет VIVACOM TV Екстра, ще гледат повече от 70 канала за по-малко от 10 лв. Потребителите на VIVACOM TV Екстра ще получават като подарък и възможността да гледат най-новите холивудски продукции през услугата Premium Digital.

Основните предимства, които новата услуга предлага, са безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и монтаж до пет дни от заявяването на услугата. Другото предимство на VIVACOM TV e внимателната селекция на каналите във всеки едни от пакетите, така че дори и най-икономичният пакет да бъде достатъчно разнообразен и да покрива нуждите на всеки член от домакинството. Цифровата телевизия на VIVACOM предоставя още EPG (Electronic Program Guide) - информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол.

Като допълнение към предлаганите вече от телекома стационарен телефон, мобилни услуги и интернет, VIVACOM TV дава възможност на потребителите да получават всички услуги от едни оператор и да оптимизират телекомуникационните си разходи.

VIVACOM TV се излъчва през най-големия спътников оператор Intelsat, с който компанията работи като партньор повече от 15 години. В най-скоро време предстои включването на още допълнителни канали и на HD (high definition) програми към основните пакети с цел клиентите да получат максимално добра услуга за своите пари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: цифрова телевизия

Цифрово радиоразпръскване в България

Цифрова ефирна телевизия от 1 септември 2013

Три нови канала в мрежата на blizoo

Цифрова ефирна телевизия от 2013-та

Цифровизацията се отлага