Спорт Спорт по ТВ

Нови лица водят „Шампионска Лига” по PRO.BG

Добави коментар

Деян Веселинов и Илиян Енев ще са водещите на студията на „Шампионска Лига” по PRO.BG


Деян Веселинов и Илиян Енев От тази седмица са ясни и водещите на „Шампионска Лига” – това ще са младите и амбициозни лица на медийната група на PRO.BG – Деян Веселинов и Илиян Енев.

Гласуваното им доверие за представяне на скъпия спортен формат като “Шампионска лига” е подкрепено от работата и развитието им като професионални спортни журналисти през последните години в RING.BG”, споделя Лилиана Славова, програмен директор на PRO.BG.

„Деян и Илиян се развиха при нас и аз съм изключително доволен, че именно те двамата ще са лицата на „Шампионска Лига”, защото са млади и необременени. Зрителите ще могат да видят абсолютно нов начин на представяне на най-комерсиалния футболен турнир”,
разказва Ивайло Гюров, изпълнителен директор на RING.BG.

И двамата водещи са утвърдили държанието и маниерите си пред камерата като водещи на различни спортни предавания в ефира на RING.BG и това, че ще работят за формат като „Шампионска Лига” е крачка напред в професионалното им развитие.

Деян и Илиян смятат, че качествата, които ги различават от други водещи, ще им позволят ненатрапчиво да представят продукта и в същото време да се фокусират върху спортно-техническата му част, за да може „Шампионска Лига” да достигне до зрителя като чисто футболно забавление. „Чувствам се подготвен, а също така съм и много ентусиазиран, защото една от детските ми мечти се сбъдна. Със сигурност обаче избирането ни за лица на най-силния футболен турнир е и предизвикателство, защото позицията изисква голяма отговорност”, споделя Деян.

„Чувствам се подготвен, но винаги може да се желае повече. Надявам се да оправдаем гласуваното доверие. „Шампионска Лига” е предизвикателство, защото е нещо ново за мен и съм много щастлив, че ще бъда част от този професионален екип”, казва от своя страна Илиян.

 „Шампионска Лига” вече стартира по PRO.BG с мачовете на „Левски”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шампионска лига

Титаничния сблъсък между „Барселона“ и „Байерн“ Мюнхен – в каналите на bTV Media

​3 и 4 кръг от турнирите на УЕФА – ексклузивно в каналите на bTV Media Group

Шампионска лига: Аякс – Динамо Киев, пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg

Най-интересните срещи от Шампионската лига – пряко в каналите на bTV Media Group

Финалът на Шампионската лига пряко по bTV Action