ТВ анонси Cartoon Network

Нови епизоди на NINJAGO започват по Cartoon Network

Добави коментар

Новите епизоди за приключенията на студентите на Майстор Ву започват от 13 юли по Cartoon Network.

Безстрашните LEGO нинджи са отново в играта. И то буквално, защото този път техните битки се пренасят във виртуално пространство. Новите епизоди за приключенията на студентите на Майстор Ву започват от  13 юли по Cartoon Network. Пригответе се за още една вълнуваща доза зрелищни двубои.

 

Добави описание


Кай, Джей, Коул, Зейн и другите LEGO герои са един непобедим екип. Воините непрекъснато усъвършенстват уменията си в древното бойно изкуство на Спинджицу. Макар да не им липсват слабости и недостатъци, те винаги се опитват да се справят с предизвикателствата, както и да спечелят колкото могат повече битки с враговете си. Тяхната задача е да защитят мира в своята митична земя - но този път ще трябва да се бият в ново, уникално пространство.

 

Добави описание


В новите епизоди воините ще се озоват в мистериозната игра Prime Empire, в която ще могат да станат героите, които искат. Играта ще се окаже опасна, когато останалите играчи изчезнат без следа ... Тогава нинджите ще бъдат принудени да влязат дълбоко в играта и през следващите нива да се изправят срещу опасните Унагами. Ще успеят ли да стигнат до финалния етап и да спечелят финалната битка?

 

Добави описание


Началото на новите епизоди от поредицата NINJAGO ще бъде на 13 юли и ще продължи всеки делник от 10:00 ч. по Cartoon Network.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: NINJAGO