Актуално Други

Първи трейлър на "Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Добави коментар

След дълго чакане, първият трейлър на дългоочакваната адаптация на "Аватар: Повелителят на четирите стихии" на Нетфликс най-накрая е тук.

Дългоочакваната игрална адаптация на "Аватар: Повелителят на четирите стихии" показа първия си тийзър трейлър. Историята се върти около Аанг, младия Аватар, който се опитва да овладее четирите елемента - вода, земя, огън и въздух - за да възстанови баланса в света, застрашен от Oгнения народ.

В този тийзър не само виждаме познати герои като Аанг (в ролята Гордън Кормие), Катара (в ролята Киауентио), Сока (в ролята Иън Усли), принц Зуко (в ролята Далас Джеймс Лиу), Огнения лорд Озай (в ролята Даниел Дае Ким), чичо Айро (в ролята Пол Сун-Хюнг Лий), принцеса Азула (в ролята Елизабет Ю) и командир Жао (в ролята Кен Люнг), но ще видим и Апа, симпатичния гигантски въздушен бизон и летящ спътник на Аватар. Освен това трейлърът представя другия приятел на Аанг - Момо, както и Суки (в ролята Мария Джан) и воините Кьоши.

Трейлърът също така загатва за емблематични моменти от анимационния сериал, които сега оживяват в тази нова адаптация, включително кометата на Созин, град Омашу в Земното кралство, откриването на Аанг от Катара и Сока в леден блок и вълнуващ екшън с владеене на огъня.

"Аватар: Повелителят на четирите стихии" е нов поглед към анимационния сериал на Nickelodeon, излъчван от 2005 до 2008 г. Алберт Ким е шоурънър, изпълнителен продуцент и сценарист, като си сътрудничи с изпълнителните продуценти Дан Лин, Линдзи Либераторе, Джабар Раисани и Майкъл Гой. Режисьорският екип включва Розан Лианг, Майкъл Гой, Джабар Раисани и Джет Уилкинсън.

Ето и официалното подробно описание: "Вода. Земя. Огън. Въздух. Някога тези четири народа са съжителствали хармонично под напътствията на Аватара, господаря на всички елементи. Балансът обаче бил нарушен, когато Огненият народ нападнал и унищожил въздушните номади. Това е първата стъпка на огнени повелители към завладяването на света. Тъй като Аватарът все още не се е появил, надеждата изглежда изгубена. И все пак се появява проблясък, когато Аанг (Кормие), млад въздушен номад и последният от своя народ, се събужда, за да изпълни съдбата си като следващия Аватар. Присъединил се към новооткритите си приятели Сока (Усли) и Катара (Киауентио), братя и сестри от Южното водно племе, Аанг се впуска в епично приключение, за да спаси света от страховития Огнен лорд Озай (Ким). Задачата обаче няма да е лесна, тъй като по следите им е решителният престолонаследник Зуко (Лиу). По пътя си те ще разчитат на подкрепата на съюзници и ще се сблъскат с ярък набор от герои."

Нетфликс даде зелена светлина на проекта през 2018 г., като поръча цял сезон. Премиерата на първия сезон, състоящ се от осем епизода, е планирана за 22 февруари 2024 г. по Нетфликс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аватар: Повелителят на четирите стихии , Стрийминг , Нетфликс , Netflix

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“