Лица За звездите

Няма "тайна връзка" между Асен Блатечки и Диляна Попова

Добави коментар

По повод публикациите в пресата и интернет за "тайната връзка" между Асен Блатечки и Диляна Попова, двамата актьори направиха официален коментар,
По повод публикациите в пресата и интернет за "тайната връзка" между Асен Блатечки и Диляна Попова, двамата актьори направиха официален коментар, който публикуваме без съкращения и редакция:


Уважаеми журналисти,

През последните няколко дни за пореден път в пространството се появиха информации за „тайната връзка” между нас. За разлика от предишни моменти, когато подобни спекулации се тиражираха само от жълтата преса и онлайн издания, в този случай бяхме изненадани, че „новината” е преписана, без никаква проверка на информацията, и от някои национални ежедневници с утвърдено име. Затова категорично заявяваме, че „тайната връзка” между нас е абсолютна измислица, заедно с всичко, което съпътства като информация тази „новина”.

Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални. Уважаващите себе си медии би следвало да проверяват своята информация и да предоставят доказателства за „разкритията” си, независимо дали засягат личния или професионален живот на публични личности. Очевидно е, че всеки човек, който е гледал „Стъклен дом”, може да си съчини такава история.

Наясно сме, че като публични личности сме обект на голям интерес от страна на медиите. Със същото са наясно и нашите семейства. Но и двамата винаги сме били отворени към медиите и сме показвали многократно уважението си към труда на журналистите. Очаквахме същото коректно отношение и към нас, но, за съжаление, някои медии предпочетоха безкритично да препишат една абсолютна лъжа.

Надяваме се, че тази журналистическа практика ще бъде прекратена – най-вече в името на нашите фенове и ваши читатели, които заслужават да получават достоверна информация.

Диляна Попова, Асен Блатечки
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диляна Попова , Асен Блатечки

Асен Блатечки е третият член на журито в "България търси талант"

Асен Блатечки снима собствен филм

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом

Диляна Попова роди момченце Борил