Сериали Драми Сериали Фантастика

Невъзможните | The Nevers

Добави коментар

В последните години от царуването на кралица Виктория Лондон е нападнат от хора, основно жени, които изведнъж са се сдобили с магически способности – някои очарователни, други доста обезпокоителни.

© HBO

Невъзможните

През август 1896 Викторианския Лондон е разтърсен из основи от свръхестествено събитие, което дава на някои хора - предимно жени - необичайни магически способности– някои очарователни, други доста обезпокоителни. Но независимо от специфичните им "заложби", всички, които принадлежат към тази нова низша класа, са в сериозна опасност. Сред тях са мистериозната вдовица побойничка Амалия (Лора Донъли) и Пенанс (Ан Скели) – брилянтна млада изобретателка. Те са закрилниците на групата, създават дом за всички останали, борят се срещу силите на… ами, общо взето, борят се срещу всички сили и се опитват да отвоюват място за онези, които историята подминава.

Действието на сериала се развива в шест епизода, а създателите му обясняват избора на заглавието с описание на силите и странността на героите, която произтича от тях – те са хора, които не е трябвало да съществуват по силата на логиката, те са неестествени и това ги прави в очите на другите невъзможни.

Актьорският състав включва още Оливия Уилямс, Джеймс Нортън, Том Райли, Рошел Нийл, Елинор Томлинсън, Ейми Менсън, Пип Торенс, Денис О'Хеър, Закари Момох, Елизабет Берингтън, Киран Соня Савар, Анна Девлин, Виола Претеджон, Ела Смит, Ник Фрост и Бен Чаплин.

Кой кой е в “Невъзможните”

© Keith Bernstein/HBO

Лаура Донъли (“Толкин”) е в ролята на Амалия Тру, мистериозната вдовица която финансира сиропиталището за отхвърлените на Амалия. Най-безразсъдният, импулсивен и емоционално увреден герой на своето време. Заплаха за скучното викторианско общество, тя б

© Keith Bernstein/HBO

Ан Скели в ролята на Пенанс Адаир, Най-близката приятелка на Амалия и една от първите жени, които се присъединяват към нейната кауза. Религиозна - но еретично прогресивно - ирландско момиче, Пенанс е гениална изобретателка.

© HBO / Keith Bernstein

Оливия Уилямс ("Писател в сянка") е в ролята на Лавиния Бидлоу, богатата благодетелка, която финансира сиропиталището за отхвърлените на Амалия, известни още като Докоснатите.

© HBO / Keith Bernstein

Джеймс Нортън ("Малки жени") в ролята на Хюго Суон, богат и непочтителен собственик на свърталище на беззаконието.

© Keith Bernstein/HBO

Том Райли ("Демоните на Да Винчи") в ролята на Огъстъс "Оги" Бидлоу, сладкия, непохватен по-малък брат на Лавиния, който има своя тайна.

© HBO / Keith Bernstein

Пип Торънс ("Короната") като лорд Гилбърт Масен, високопоставен правителствен служител, който води кръстоносния поход срещу нашите героини.

© HBO / Keith Bernstein

Бен Чаплин ("Тънка червена линия") като инспектор Франк Мунди, който се разкъсва между полицейските си задължения и морала си.

© HBO / Keith Bernstein

Номинираният за Emmy® Денис О'Хеър ("Зловеща семейна история") в ролята на Едмънд Хейг, луд лекар, който търси източника на силите.

© HBO / Keith Bernstein

Ейми Менсън ("Имало едно време") в ролята на измъчваната, жестока Малади, която черпи сила от болката.

© HBO / Keith Bernstein

Рошел Нийл ("Терминатор: Мрачна съдба") в ролята на владеещата огън Ани "Бонфайър" Карби, една от пъстрата банда на Малади.

© HBO / Keith Bernstein

Закари Момо ("7 секунди") като лекаря в сиропиталището Хорацио Кусенс, който има лечебни сили.

© HBO / Keith Bernstein

Елинор Томлинсън ("Илюзионистът") като Мери Брайтън, разорена, но издръжлива изпълнителка, която преследва мечтата си да пее на сцената.

Елизабет Берингтън ("В Брюж") в ролята на Луси Бест, гъвкава и ловка, нейният бърз ум и добро настроение прикриват болката от трагичното ѝ минало.

© HBO / Keith Bernstein

Анна Девлин ("Всичките пари на света") в ролята на Примроуз Чатоуей, която e с ръст 3 метърa и мечтателно поведение иска да бъде обикновено момиче, което не заема прекалено много място.

Кайрън Соня Савар ("Pure") като Хариет Каур, млада шотландска сикхка и амбициозна адвокатка, решена да изживее живота си така, както го е планирала.

© HBO / Keith Bernstein

Виола Претеджон (“Вещерът) като Мирта Хаплиш, момиче от средната класа, спасено от семейство, което не може да я разбере - буквално, тъй като тя вече не може да говори никаква форма на разбираем за тях език.

Ела Смит ("Рей и Лиз") като Дезире Блоджет, проститутка със сила, която я вкарва в неприятности, и шестгодишен син, който никога не говори.

Вини Хевън като Нимбъл Джак, хитър и очарователен млад крадец и експерт в проникването с взлом.

Ник Фрост ("Шон от мъртвите") като страховития криминален главатар Деклан "Краля на просяците" Орън.

Какво ще се случи в “Невъзможните”

© HBO / Keith Bernstein

Епизод 1: "Пилотен епизод" | “Pilot”

Премиера на поредицата. Лондон, 1899 г. Три години след необяснимо събитие, което внезапно ги снабдява с необикновени способности, Амалия Тру (Лора Донъли) и Пенанс Адаир (Ан Скели) работят, за да защитят своя вид от широко разпространената, задълбочаваща се омраза. Междувременно полицейският инспектор Франк Мунди (Бен Чаплин) разследва поредица от убийства, извършени от уж надарен и изключително опасен сериен убиец на име Малади (Ейми Менсън).

© HBO / Keith Bernstein

Епизод 2: "Разкриване" | ”Exposure”

След като градът е разтърсен от дебюта на Малади (Ейми Менсън) в операта, Мунди (Бен Чаплин) поема личен ангажимент да я намери, а Амалия (Лора Донъли) започва собствено разследване. В същото време благотворителната Лавиния Бидлоу (Оливия Уилямс) се опитва да дестигматизира докоснатите по време на обществено събитие, Хюго Суон (Джеймс Нортън) привлича по-малкия брат на Лавиния Оги (Том Райли), за да му помогне да осребри незаконното си предприятие, а луд лекар (Денис О'Хеър) провежда серия от експерименти.

© HBO / Keith Bernstein

Епизод 3: "Възпламеняване" | “Ignition”

Пенанс (Ан Скели) създава усилвател, за да сподело вдъхващата надежда песен на Мери (Елинор Томлинсън) из целия град - но първо Мери (Томлинсън) трябва да намери своя неуловим глас. Докато опасността срещу нейната група се увеличава, Амалия (Лора Донъли) предлага съюз на неочакван човек и се заема да разшири сиропиталището. Суон (Джеймс Нортън) допълнително заплита Оги (Том Райли) и Мунди (Бен Чаплин) в своите бизнес дела.

© HBO / Keith Bernstein

Епизод 4: "Предприемане" | “Undertaking”

Докато Мунди (Бен Чаплин) търси справедливост, Амалия (Лора Донъли) и най-доверените ѝ съветници съставят списък с потенциални врагове. Хариет (Киран Соня Савар), Примроуз (Анна Девлин) и останалите сираци се опитват да разшифроват съобщение. По-късно Амалия (Донъли) разкрива неочаквана заплаха.

© HBO / Keith Bernstein

Епизод 5: "Обесен" | “Hanged”

Докато градът тръпне в очакване на предстояща екзекуция, Пенанс (Ан Скели) се бори с моралното си призвание, което е в противоречие с плана на Амалия (Лора Донъли). След като двете жени се изправени на кръстопът, Сираците трябва да решат кого да следват.

© HBO / Keith Bernstein

Епизод 6: “Вярно” | ”True" (финал на първата част)

След като историята за произхода на Амалия (Лора Донъли) е разкрита, дългоочакваната среща изяснява мисията на Сираците.

Трейлър на “Невъзможните”

Драматичната поредица на HBO „Невъзможните“ дебютира на 12 април в HBO GO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Невъзможните

Фантастичен сериал на HBO "Невъзможните" с премиера през април