Сериали Комедии Сериали Фантастика

Призраци | Ghosts

Добави коментар

Млада двойка съжителства с духове от различни епохи в сериалa „Призраци“

В сериала "Призраци" Алисън и Майк, млада двойка с финансови трудности, но мечтаеща за собствен дом, смятат, че молитвите им са чути, когато Алисън наследява огромното имение "Бетън Хаус". С надежда, те се запътват към имота, но вместо луксозна къща, те откриват рушаща се постройка, обитавана от духове на бившите ѝ обитатели.

Въпреки съвета на адвоката си да продадат имота, Алисън и Майк решават да се нанесат и да го ремонтират, с амбицията да го превърнат в луксозен хотел. Призраците, обитаващи имението, не са доволни от новите си съседи и кроят планове да ги прогонят.

След поредица от неуспешни опити да ги сплашат, един от призраците бута Алисън от прозореца на горния етаж на имението, в резултат на което тя изпада в клинична смърт. След две седмици кома, тя се събужда с новооткритата способност да вижда и чува духове. Алисън и Майк решават да се изправят срещу „натрапниците“ и да ги прогонят от дома си, но „страховитият“ им сблъсък води след себе си истински забавен хаос, в който всеки ден е въпрос на… живот и смърт.

Шарлот Ричи се превъплъщава в ролята на Алисън Купър в "Призраци" , а Кийл Смит-Байноу изпълнява ролята на нейния съпруг Майк. В ролята на призраци обитаващи имението са Марта Хау-Дъглас като Лейди Фани, Матю Бейнтън като Томас Торн, Саймън Фарнаби като депутата Джулиън Фосет и Лоли Адефопе като Кити. Лорънс Рикард изпълнява двойна задача като пещерния човек Робин и главата на Хъмфри. Ансамбълът се допълва от Бен Уилбонд в ролята на Капитана, Кати Уикс в ролята на Мери и Джим Хауик в ролята на Пат.

"Призраци" (Ghosts) е британски ситком, който се излъчва за първи път по BBC One през април 2019 г.

Сериалът е написан и се изпълнява от колектива Them There, който преди това е работил заедно по продукции като "Страховитото в историята" и "Йондерланд".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър