Актуално Други

Фантастичен сериал на HBO "Невъзможните" с премиера през април

Добави коментар

Драматичната поредица на HBO „Невъзможните“ дебютира този април в HBO GO

Новият драматичен сериал на HBO Невъзможните ще дебютира този април в стрийминг платформата HBO GO и HBO Max в Европа и в Щатите. Невъзможните е епична научно-фантастична драма за група жени от Викторианскaта епоха, които се оказват с необичайни способности, безмилостни врагове и мисия, която може да промени хода на световните събития. Наричани ‚докоснатите‘ тези дами се опитват да отстояват правата на неоправданите и да защитава тези, които са като тях. Главните роли са поверени на Лаура Донъли (Толкин, Британия, Друговремец) и Ан Скели (Викинги, Смърт и славеи), съответно като Амалия Тру, мистериозна вдовица с бойни умения и Пенънс Адеър, блестящ млад изобретател.

Действието на сериала се развива в шест епизода, а създателите му обясняват избора на заглавието с описание на силите и странността на героите, която произтича от тях – те са хора, които не е трябвало да съществуват по силата на логиката, те са неестествени и това ги прави в очите на другите невъзможни.

В актьорския състав влиза още цяла плеяда от звезди на британското кино и сериали, начело с Оливия Уилямс (Бащата, От другата страна), Джеймс Нортън (Мистър Джоунс), Том Райли (Демоните на Да Винчи), Рошел Нийл (Подводницата), Елинор Томлинсън (Полдарк), Ейми Менсън (Бялата принцеса), Пип Торънс (Гордост и предразсъдъци), Денис О'Хеър (Истинска кръв), Закари Момо (Доктор сън), Елизабет Берингтън (В Брюж), Кийран Савар (Брекзит), Анна Девлин (Вещиците на HBO), Виола Притджон (От другата страна, Вещерът), Ела-Рей Смит (Клика), Ник Фрост (Краят на света) и Бен Чаплин (Пепеляшка).

Невъзможните е създаден и реализиран от Джос Уидън (Бъфи: убийцата на вампири, Отмъстителите), който обяви, че излиза от поредицата през ноември 2020 г., като се позова на желание да се съсредоточи върху личния си живот и невъзможност да отговори на физическите предизвикателства на създаването на голямо шоу сред пандемия. Филипа Гослет (Мария Магдалена от 2017 г.), която до момента бе изпълнителен продуцент, поема неговата роля в екипа на сериала.

Следвайте новосъздадените профили в Instagram @nevershbo и Facebook за ексклузивно съдържание за сериала.

Невъзможните | The Nevers

Вижте повече

Невъзможните | The Nevers

В последните години от царуването на кралица Виктория Лондон е нападнат от хора, основно жени, които изведнъж са се сдобили с магически способности – някои очарователни,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO GO , Невъзможните

Акцентни заглавия в HBO GO за месец януари 2022

„Хари Потър 20-годишнината - Завръщане в „Хогуортс“ в HBO GO на 1 януари

Акцентни заглавия в HBO GO за месец декември

Оливия Колман и Дейвид Тюлис в сериала Градинари в HBO GO

Първи поглед към драматичния сериал на HBO „Позлатената епоха“