Актуално В програмата

„Нешоуто на Нед” по GTV – ново начало с нов имидж

Добави коментар

„Нешоуто на Нед” по GTV – ново начало с нов имидж. Секс бомбата Златка е имала интимни отношения с порно актриса.
Нешоуто на НедСекс бомбата Златка е имала интимни отношения с порно актриса

 „Нешоуто на Нед”
по GTV се завръща с новия си сезон тази събота от 21:00 ч. Любимото предаване на по-нестандартно мислещите и млади по дух зрители вече ще се излъчва всяка събота и неделя от 21:00 ч., с повторения във вторник и сряда от 23:00 ч.

Освен с новия имидж на водещия, който ще видим в събота, „Нешоуто” може да се похвали и с редица известни лица, които вече ще са постоянна част от екипа. Сред тях са актьорът Ники Станоев, Силвестър от Братя Мангасариян, психоложката Анна-Мария и актрисата от «Сатиричният театър» и театър «Сълза и смях» Маргарита Хлебарова (Марго). Всички те ще подкрепят Нед в откачените му експерименти и рекорди и ще ни забавляват с няколко нови рубрики, които тепърва ще видим. В събота те ще се покажат за първи път в предаването и ще разкажат с какво предстои да ни забавляват.

В неделя пък ще видим първия официален гост на Нед. В духа на летните страсти и разсъблечените тела, в студиото гостува миналогодишната победителка в конкурса на Playboy и една от най-страстните изкусителки Златка. Оказа се, че златното момиче е ходило на море само веднъж това лято и е прекарало останалото време в София, плътно до новото си гадже. След дълги увещания от страна на Нед тя ще разкрие кой е той. Ще стане въпрос и за женските трикове по отношение на противоположния пол, за уголемените ѝ гърди, за секса. Златка ще признае, че е имала интимни отношения с една порно актриса – те са се целували, галили и...ще спре до там. Тя ще даде на Нед няколко ценни секс съвета как той да задоволява приятелките си и с удоволствие ще обясни как се достига до А-точката на жените. Тъй като Нед не е особено схватлив, той нагледно ще демонстрира обясненията на Златка върху една надуваема секс кукла.  
А какво работи в момента красивата гостенка? „Работя Златка”  - ще бъде нейният лаконичен и леко смущаващ отговор.

В първите няколко предавания зрителите на GTV ще могат да се насладят и на уникално откачения балет на Нед, който сега се състои от двама младежи и техните партньорки в лицето на надуваеми секс кукли.

„Нешоуто на Нед” – всяка събота и неделя от 21:00 ч. по GTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”