Архив Dancing Stars

Най-важната година в живота на Антон Касабов – тази, в която разбира, че е осиновен

Добави коментар

Най-важната година в живота на Антон Касабов – тази, в която разбира, че е осиновен Dancing Stars ще покаже най-драматичните събития на участниците – вторник от 20.00 часа по Нова

Най-важната година в живота на Антон Касабов – тази, в която разбира, че е осиновен
Dancing Stars ще покаже най-драматичните събития на участниците –

вторник от 20.00 часа по Нова

Най-запомнящата се година от живота им – така, чрез танц, всеки от участниците в Dancing Stars ще разкаже за момента, който с хубаво или лошо е променил съдбата им завинаги.

Най-важната година в живота на Антон Касабов

Винаги стабилен, учтив, перфекционист – като истински спортист, Антон следва принципите на своето бойно изкуство. Да бъде скромен и трудолюбив го е научила съдбата. Именно тя го дарява с най-добрия баща, но преди 5 години научава, че той не е истинският… Антон тръгва по следите на биологичния си баща, който се славел, че е най-красивият ерген в селото, срещнал майка му, а след като тя забременява, завинаги изчезва от нейния живот. Антон разбира, че има и сестра, а най-голямото му огорчение идва от факта, че биологичният му баща смята, че синът му го търси за пари. След тази случка, трикратният световен шампион по таекуондо е убеден, че съдбата му е помогнала да осъзнае, че най-близкият му човек, това е неговият осиновител – бащата, който той смята за истински.

Нели

Другата драматична история, която Dancing Stars ще разкрие утре, среща Нели със смъртта. През 2004 г. братът на Нели изпада в кома и тя разбира, че животът има друг смисъл. Как оцелява той и в какви отношения са те сега, ще разберем вторник от 20.00 часа по Нова.

Dancing Stars

По време на осмия лайв ще разберем и коя е годината, която е най-значима за световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, как животът на Михаела се преобръща на 180 градуса през 2013 г. и защо тази година е най-значимата в живота на Елена.

Dancing Stars – годината на живота – вторник, от 20.00 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър