ТВ анонси TLC

„Не знаех, че съм бременна“

Добави коментар

„Не знаех, че съм бременна“ показва историите на жени, които износват и раждат децата си, без и да подозират за това

 

Сензационна поредица за жени, които не подозират за своята бременност стартира по TLC

 

 

„Не знаех, че съм бременна“„Не знаех, че съм бременна“ показва историите на жени, които износват и раждат децата си, без и да подозират за това

Сензационна поредица за жени, които не подозират своята бременност до самото раждане стартира по TLC. В продължение на 2 седмици от 24 юли всяка неделна вечер от 21:00 по TLC ще бъде посветена на истинските истории на изненаданите майки от поредицата „Не знаех, че съм бременна“.

 
В четири епизода зрителите ще се срещнат с жените и техните „деца-изненада. Епизодите показват моминско парти, което бързо се пренася в родилното отделение, както и много други почти абсурдни, но съвсем реални ситуации.

 

 

 

„Не знаех, че съм бременна“


Чрез драматични възстановки и интервюта с пациенти и експерти се разкриват завладяващите истории за жени, които зачеват и износват бебетата си до самото раждане, без да подозират за това. Поредицата обръща внимание и на многобройните опасности, които могат да застрашават майката и детето – особено в такива почти невероятни ситуации.

В епизодите зрителите ще станат свидетели на приятно пътуване, което взема неочакван обрат, когато млада жена започва да ражда на безлюдно място за почивка на между щатска магистрала в Америка, както и на историята на жена, бореща се с излишните килограми, но след като раждането започва, тя разбира истинската причина за наднорменото си тегло.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не знаех, че съм бременна