Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра разказва всичко на Дженк за болестта на г-жа Фериде. Дженк и Азра прекарват следващите няколко дни след операцията при г-жа Фериде, докато лекарят не им казва, че г-жа Фериде може да се приберат у дома. Дженк моли Азра да изчезне от живота им. Г-жа Фериде се прибира вкъщи, но е посрещната от полицаи, за да бъде отведена при психиатър. Дженк не е съгласен и се опитва да попречи на полициите да заберат баба му, но е арестуван… Вижте още какво ще се случи в еп.33 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 1 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 32 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Джансу е решена, да не се отказва от Дженк и да накара Азра да страда. Операцията на г-жа Фериде наближава, а тя казва на Дженк, че заминава на пътешествие, за да си почине. Джансу се опитва да настрои Тарък срещу Азра, но дали ще успее? Серап се надява, че Азми ще реши проблемите им, но не може да си представи какво я очаква.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 33 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 1 декември 2021 по Diema Family:

  • Г-жа Фериде лъже семейството си, че заминава, за да си почине, но всъщност остава при леля Хюснийе в последната нощ преди операцията.
  • Азра решава да разкаже всичко на Дженк за болестта на г-жа Фериде.
  • Фатма си играе на котка и мишка със Сумру, докато Мерт е при нея.
  • Серап разбира че Дженк е заминал да се забавлява с приятели и е много доволна, че той няма да разбере, че тя е подала документи в съда за разрешение да се направи експертиза за психичното здраве на г-жа Фериде.
  • Дженк и Азра прекарват следващите няколко дни след операцията при г-жа Фериде, докато лекарят не им казва, че г-жа Фериде може да се приберат у дома.
  • Дженк моли Азра да изчезне от живота им.
  • Г-жа Фериде се прибира вкъщи, но е посрещната от полицаи, за да бъде отведена при психиатър. Дженк не е съгласен и се опитва да попречи на полициите да заберат баба му, но е арестуван…

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

Семейството на Дженк се опитва да го освободи от ареста. Азра също е отведена в полицията, защото е обвинена в измама. Дженк и Арда са разочаровани...

Г-жа Фериде лъже семейството си, че заминава, за да си почине, но всъщност остава при леля Хюснийе в последната нощ преди операцията.

Сумру казва на дъщеря си, че Месут е идвал днес при нея, а Джансу я пита за делото с Азра ли се е интересувал. Сумру казва на дъщеря си да забрави за Азра! Месут е искал до поговорят, обещал в най-кратък срок да върне дълга си, който е имал към Кемал.

-Разбира се мамо, когато е разбрал, че Азра е наследницата на богатството на Челен, иска да е по-близо до теб. Мамо, той иска да извлече ползи за себе си!
-Именно и Серап, и тя иска да се възползва от мен, но аз всички ще ги проверя. Само да се отърва от жалбата на Азра. След това ще избера най-изгодното предложение за нас! – казва Сумру, а Джансу я пита как смята да се избави от жалбата на Азра?
-Ще предам Фатма!
-Мамо, а с теб представяш ли си, какво ще стане?
-Джансу, не се притеснявай, майката ти, такава история има – за да не навреди лудата Фатма на Мерт, тя се е съгласила с условията на побърканата Фатма…, а след това ще изиграе ролята на добрата майка, която спасява сина си! Повярва, да?! Даже ти остана с отворена уста – смее се Сумри.

Серап се обажда на Азми, за да му каже, че свекърва и е заминала на почивка.

Азра разказва всичко на Дженк за болестта на г-жа Фериде.

Азра чува как г-жа Фериде в съня си вика Дженк, че той няма да я остави сама и решава, че трябва да се обади на Дженк.

-Какво е станало, Азра?! – пита Дженк
-Дженк, трябва да поговорим! – казва Азра, а Дженк я пита къде и той сега ще дойде при нея.

Дженк и Азра се срещата, а тя му казва, че не знае как да му каже това, но той трябва да знае…

Азра мълчи, а Дженк я пита до кога да чака, за да почне да говори…

-Дженк, баба ти е много болна!
-Какво искаш да ми кажеш?!
-Болна, много болна…
-Азра, какво е станало с баба? Ти чуваш ли се какво говориш – казва Дженк и тръгва да си ходи, но разплакана Азра го хваща за ръката и го моли да остане и да се успокои….
-Баба е в къщата на леля Хюснийе и спи, но… утре…
-Азра давай направо, без заобиколки…
-Дженк, баба ти дълго време беше на химиотерапия…

Дженк е изненадан и пита Азра, какво иска да каже?

Азра му казва, че тя е много притеснена, защото състоянието на г-жа Фериде е много тежко и утре ще я оперират.

-Откога знаеш това? – пита Дженк, а Азра му отговоря, че от дълго време.

Дженк се ядосва и я пита, как е можела да знае и да крие от него?!

Азра му казва, че тя не е виновна, защото още веднага като е разбрала, помолила г-жа Фериде да разкаже на семейството си, но тя не искала, „ за да не ви тревожи, защото много ви обича и държи на вас, но вие не го разбирате!“ – плаче Азра и му казва, че баба му не отива на почивка, а на операция.

-Аз се опитах да я успокоя, да и вдъхна сили и кураж, но когато заспа, говореше твоето име, че „Дженк няма да я остави“…, затова и ти се обадих, защото си помислих, че ще се зарадва ако те види преди операцията. Аз не успях да говоря с баща си, ти знаеш…

Дженк пита Азра в коя болница ще правят операцията на баба му, а Азра му дава адреса и Дженк си тръгва…

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джансу е решена, да не се отказва от Дженк и да накара Азра да страда. Операцията на г-жа Фериде наближава, а тя казва на Дженк, че...

Азра и г-жа Фериде са в болничната стая, а Азра и казва, че още малко време е останало до операцията… Лекарят и санитарите идват, за да отведат г-жа Фериде в операционната, а в същото време Дженк пътува към болницата. Санитарите блъскат леглото с г-жа Фериде на него, а Азра я държи за ръката… Стигат до асансьора, а лекарят казва на Азра, че няма нужда да идва с тях, защото те ще и направят анестезия.

-Азра, моля те, не пускай ръката ми! Ела с мен! – притеснена г-жа Фериде моли Азра, а тя казва на доктора, че тя ще слезе, а след това отново ще се качи.
Тъкмо да се затворят вратите на асансьора пристига Дженк и хваща баба си за ръката, а г-жа Фериде е много радостна да види внука си.
„Не пускай ръката ми“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк е много ядосан на Азра, че не може да види в нея, момичето, което видя, там на ръба на пропастта. Серап подписва пълномощно на Азми,...

Серап е доволна, че Дженк е заминал и няма да разбере, че тя е подала документи в съда разрешение да се направи експертиза за психичното здраве на г-жа Фериде.

В къщата на г-жа Фериде Серап пита Мелис, дали знае къде е заминал толкова рано Дженк, а Мелис се шегува, че може да е заминал за Америка.

-Мамо, откак баба замина, много спокойно стана вкъщи, а и за проблемът с Азра няма да се споменава за известно време.
-Не се притеснявай, този проблем скоро ще се реши, малко остава – казва Серап.

Сумру отива да говори с г-жа Фериде, но от шеф Ферхат разбира, че нито г-жа Фериде, нито Азра или Дженк са на работа днес.

Сумру се обажда на Серап и я пита, дали не са уволнили Азра от работа, а тя и отговоря, че свекърва и се занимава с това, а Сумри и казва, че е дошла да говори с г-жа Фериде за договора, а Серап и казва, че тя е заминала за почивка, а Сумру я пита, дали не е взела Дженк и Азра със себе си? Серап казва на Сумру, че от нея разбира, че Дженк не е на работа, затова ще му се обади.

Мелис пита майка си, какво става, а Серап и казва, че Дженк не е отишъл на работа, а Азра също не е, а баба и заминала на почивка, а пък Сумру си мисли, че всички са заминали да си почиват и тя направо ще се побърка, но веднага ще се обади на Дженк.
Дженк моли Азра да изчезне от живота им.

Дженк моли Азра да изчезне от живота им.

Пред болницата Азра казва на Дженк, че се е изплашила, че няма да успее, а Дженк и отговоря, че никога нямало да си го прости ако е закъснял, защото това е операция и не се знае какво ще се случи.

-Г-жа Фериде много се зарадва като те видя и сигурно много ще ми се ядоса, че съм ти казала – казва Азра, а Дженк и казва, че не мисли, защото очите и са се смеели, когато го е гледала….

Телефонът на Дженк звъни, а Азра го моли да не казва на майка си за операцията на баба си, защото г-жа Фериде може да се ядоса, а Дженк и казва, че няма да каже, защото за него е важно всичко да мине добре.

Дженк казва на майка си, че е заминал да се позабавлява с приятели, за да използва отсъствието на баба му.

Серап казва на Мелис, че е хубаво, че Дженк е заминал и ѝ припомня, как се е скарал с тях, когато тя е повдигнала въпроса за свидетелството за психичното здраве на баба, а тя с г-н Азми е подала документи за това свидетелство и до няколко дни ще дойде призовка за г-жа Фериде, за да се яви пред комисия…

Дженк казва на Азра, че сигурно баба му като излезе от операция ще поиска да остане при нея, но след това той иска от нея, така както тихо е влязла в техния живота, така и да изчезне.

Дженк и Азра прекарват следващите няколко дни след операцията при г-жа Фериде, докато лекарят не им казва, че животът на г-жа Фериде е извън опасност и може да се прибере у дома.

Г-жа Фериде се събужда след операцията и като вижда Дженк и Азра заедно до нея, ги пита, дали не е в рая.

Азра казва на г-жа Фериде, че ще остане при нея, Дженк казва същото, а тя им казва, че кой им е казал, че ще си ходят и двамата ще останат.

Минават дни….

Азми и Серап получават разрешение от съда, за да извадят справката за психичното здраве на г-жа Фериде, а Серап дори започва да си мечтае, как ще заеме мястото на свекърва си.

Джансу отива в кафето при Тарък, където е и баща му, и им казва, че Азра и Дженк ги няма вече две седмици и сигурно са някъде заедно. Тарък казва, че Дженк никога няма да постъпи така с Азра.

-Вие, искате да разбере, какво прави Дженк, ли? Разбирате ли, че това е невъзможно – казва Азми.

Джансу казва, че Серап си мисли, че Дженк е заминал с приятели, но те трябва да поговорят със Серап, защото Азра ще вземе и Дженк….

Г-жа Фериде я изписват от болницата и тя казва на Дженк, че ще остане при Хюснийе и той да не казва нищо вкъщи. Дженк и казва, че той досега е мълчал, но тя трябва да се върне у дома и нищо не трябва да крият от майка му, брат му и сестра му, а Азра го подкрепя.

Тримата отиват да вземат документите за изписването, но служителката им казва, че операцията не е заплатена, а г-жа Фериде е изненадана, защото тя сама е подписала документите. Лекуващият лекар казва на служителката, че с г-жа Фериде се познават много отдавна и сега може да си тръгна, а когато пристигнат парите ще оформят документите.

Пред колата на Дженк, Азра казва на г-жа Фериде, че тя ще тръгва, а г-жа Фериде и казва, че ще я закарат, а Азра и казва, че няма нужда, но тя трябва да се прибере и добре да си почине!

В къщата на г-жа Фериде Сумру уверява Серап, че тя ще каже пред съда каквото трябва! Сумру я пита кога ще се върне г-жа Фериде, а Серап и казва, че колкото се може по-скоро, защото от психиатрията е пристигнало някакво писмо за нея – разбрала Азми… В същото време пристига и Азми…

Серап пита Азми, дали има новини за Азра, а той и казва, че за съжаление не са я открили.
-А, аз какво ти казах, майко?! Казах ли 
ти, че не разрешавам! Как може да направиш това, а майко? Да пусна баба 
 с тях и да призная, че е луда ли?...
-А, аз какво ти казах, майко?! Казах ли ти, че не разрешавам! Как може да направиш това, а майко? Да пусна баба с тях и да призная, че е луда ли? – бесен е Дженк на майка си.

Белкиз пристига притеснена и казва на Серап, че е дошла полиция и пита за г-жа Фериде.

-Полиция ?! – изненадана е Серап и излиза с Азми, за да видят какво става.
-Тук сме, заради решението на съда, че трябва да се провери психичното здраве на г-жа Фериде – каза служителят на Серап.
-Знам, но да решим този проблем, когато тя е тук! – предлага Серап
-Бяха изпратени на г-жа Фериде три призовки и срокът изтече – отвръща служителят.
-Когато г-жа Фериде се върне, ние ще я доведе – казва Азми.
В същото време пристига г-жа Фериде придружена от Дженк.
-Серап, какво е станало? – притеснена пита г-жа Фериде.
-Майко, каква е тази полиция? – пита Дженк.
-Полицията е тук, за да те заберат – обръща се Серап към свекърва си.
-Какво означава това? Каква е причината, майко? – пита Дженк.
-Тя трябва да премине психологическа експертиза, съгласно решението на съда – казва Азми.
-Какви ги говориш?! Какво е това решение? – пита Дженк
-Аз ти казах, Дженк! – отвръща му Серап.
-А, аз какво ти казах, майко?! Казах ли ти, че не разрешавам! Как може да направиш това, а майко? Да пусна баба с тях и да призная, че е луда ли? – бесен е Дженк на майка си.

Азми се опитва да го успокои и му казва, че това е официална процедура и всичко трябва да бъде изпълнено съгласно закона. Дженк избухва и блъска Азми и го пита, дали разбира какво говори?!

Служителят казва на Дженк, че те трябва да вземат г-жа Фериде, а той им казва, че никой никъде няма да води баба му!

Г-жа Фериде се намесва и казва на Дженк, да не се притеснява, защото тя е наред с главата си и ще отиде с тях.
-Мамо, как си допуснала това? – ядосва се Дженк на Серап.
Г-жа Фериде казва на Серап, че не е имало нужда от полиция, тя сама е щяла да отиде.

Дженк се опитва да спре баба си, а г-жа Фериде му казва, че някои неща, няма как да бъдат спрени!

Дженк се ядосва, как близките му могат да бъдат толкова лоши и подли, и не позволява на полицаите да се доближат до баба му, като няколко от тях ударя.

Полицаите арестуват Дженк и го вкарват пред очите на Серап в полицейската кола.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.67 (Diema Family) - какво ще се случи

„Не пускай ръката ми“, еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...