Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк е много ядосан на Азра, че не може да види в нея, момичето, което видя, там на ръба на пропастта. Серап подписва пълномощно на Азми, но не знае, че това ще променят из основи съдбата на цялото семейство Челен. Джансу казва на Дженк, че той е с нея само, за да ревнува Азра, но да си помисли добре, коя от двете го обича повече. Вижте още какво ще се случи в еп.31 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 26 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 30 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ г-жа Фериде вярва, че Азра е имала причина, за да не и каже истината. Серап разбира, че г-жа Фериде няма да се откаже от Азра, затова решава да действа и извади документ, с който да докаже, че свекърва и не е наред с главата, но Дженк е категорично против. Фатма бяга с Мерт, а Джансу не вярва на Сумру, че Фатма е избягала с Мерт без нейно знание.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 31 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 29 ноември 2021 по Diema Family:

  • Дженк е ядосан, че баба му е простила на Азра.
  • Г-жа Фериде казва на Азми да спре помощта за бизнеса на Сумру и да развали договора с нея.
  • Дженк пита Азра, с кои очи е останала да работи в ресторанта, след всичко, което се е случило?
  • Дженк е много ядосан на Азра, че не може да види в нея, момичето, което видя, там на ръба на пропастта.
  • Серап пита Сумру, дали може да разчита на нея, ако заведе дело в съда, и тя да даде показния срещу Азра.
  • Серап подписва пълномощно на Азми, но не знае, че това ще променят из основи съдбата на цялото семейство Челен.
  • Фатма заплашва Сумру, че ако я предаде на полицията, тя всичко ще им разкаже за нея, и тогава ще разберат, коя от тях е невинната.
  • Джансу казва на Дженк, че той е с нея само, за да ревнува Азра, но да си помисли добре, коя от двете го обича повече.

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джансу е решена, да не се отказва от Дженк и да накара Азра да страда. Операцията на г-жа Фериде наближава, а тя казва на Дженк, че...

Сутринта Фатма се обажда на Мерием, а тя я пита, защо отново е избягала и дали знае, какво прави, защото Сумру е бясна и рано сутринта ѝ се е обаждала, да ги търси, затова иска тя да се държи по-далече от нея. Фатма ѝ казва, че няма да дойдат при нея, само я моли да ѝ прости и ако полицията, дойде да я търси, да не я предава.

-Фатма, ако ти е останала капчица съвест, върни Мерт на Азра! Пусни го да се върне при семейството си – казва Мерием.

Азра казва на г-жа Фериде, че след това което е станало снощи, семейството ѝ още повече ще я разочарова, а гневът им към нея ще расте. Но тя не мисли за себе си, но снощи, когато я е видяла в такова състояние, си помислила, че не трябва да продължават с тяхната игра.

Г-жа Фериде ѝ казва, че сутринта са си поговорил с Дженк, а Азра и казва, че гневът на Дженк към нея е станал още по-голям.

-Защото си мисли, че ти си ме излъгала – пояснява г-жа Фериде.
Дженк е ядосан, че баба му е простила на Азра.

Дженк е ядосан, че баба му е простила на Азра.

В този момент в ресторанта идва Дженк и се извинява на баба си, че е закъснял….

Азра казва на г-жа Фериде, че ще се върне към работата си и хващайки ръката ѝ и благодари за всичко. И я пита, дали на почивката може да отиде да види леля Хюснийе, защото сигурно се тревожи за нея. Г-жа Фериде ѝ казва, че е изпратила Хасан, той всичко ще оправи и обясни, да не се притеснява. Азра тръгва към кухнята, а Дженк пита баба си, какво и е разказала, че тя и е простила.

-Ние поговорихме, Азра е имала причина, за да не ми разкаже...
-Тя винаги ще има причини, защото ти ѝ разрешаваш, а след това страдаш само ти. Помисли върху това, бабо! – казва Дженк, а баба му отговоря да не се притеснява за нея, а да ѝ се довери.
Тарък пита Гьонюл, дали е знаела за връзката между Азра и Джансу, че са сестри, а тя му признава, че да.

Тарък пита Гьонюл, дали е знаела за връзката между Азра и Джансу, че са сестри, а тя му признава, че да.

Тарък я пита, защо не му е казала, а тя му казва, че не е имала лоши намерения, а и Азра толкова неща е преживяла – от едната страна побърканата Сумри, от другата Мерт. След това приятелството между Дженк и Джансу, а тя не е искала да се лута около тях двамата. Тарък я пита, защо да се лута, да не би сега да е по-добре?

И ѝ разказва, че Дженк е опозорил Азра пред всички. Гьонюл се опита да се обади на Азра, но тя си е изключила телефона. След което започва да плаче и се пита, що за съдба има Азра и кога ще бъде щастливо това момиче?

Тарък я моли да не се разстройва, а Гьонюл му казва, че той не познава Сумру: - Когато Азра се връщаше през ваканциите вкъщи, баща ѝ още беше жив, Сумру съсипваше всичките ѝ ваканции, а след това изгони първо мен на улицата, като каза, че няма пари. А след смъртта на Кемал, изгони и Азра и Мерт.

-Дженк, не слуша и нищо не разбира, и стовари цялата вина на Азра – казва Тарък.
-Браво и на Дженк! Но чакай, ще отида при него! Ще разкажа всичко и отмъстя за Азра! – бясна е Гьонюл, а Тарък я спира да не ходи никъде, за да не стане по-лошо! Съветва я да изчака да се по-успокоят нещата и тогава ще седнат да поговорят.

Разплакана Гьонюл го пита, не се е ли случило всичко това, защото са мълчали?

„Не пускай ръката ми“, еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...

Г-жа Фериде вярва, че Азра е имала причина, за да не и каже истината. Серап разбира, че г-жа Фериде няма да се откаже от Азра, затова...

Г-жа Фериде казва на Азми да спре помощта за бизнеса на Сумру и да развали договора с нея.

Азми е при адвоката и му казва да побърза да придвижи нещата, за да може да вземат колкото се може по-скоро, необходимите документи, за да извадят документ, че г-жа Фериде не е наред с главата, защото огромното състояние на Челен ще отиде при това нескопосано момиче.

Дженк пита Азра, с кои очи е останала да работи в кухнята, след всичко, което се е случило?

Дженк пита Азра, с кои очи е останала да работи в кухнята, след всичко, което се е случило?

Азра си мълчи, но забелязва, че в кухнята всички са ѝ обидени, сваля ръкавиците си и разплакана излиза от кухнята. Мине казва след нея, че човек трябва да има срам. Дженк ги пита какво става с тях, защо така се нахвърлят на Азра?

-Дженк, ние на никой не се нахвърляме, а просто се държим така, както заслужава! – казва Мине, а Дженк им казва, да не забравят, че това е работното им място, и никой да не си прави изводи, за това, което е станало снощи, защото това е между него и Азра и всеки да си върши работата.

Дженк отива при Азра и ѝ казва, че иска да я поздрави, че като е останала пред вратата им, снощи, тя е показала отлично шоу.

Азра му казва, че това не е шоу, а не е искала да остави баба му в това състояние.

Дженк продължава и ѝ казва, че след това шоу се е изправила пред баба му и я е убедила, че не е виновна и за награда, останала да работи тук, все едно нищо не се е случило.

-Виж, баба ти, чакаше от мен обяснение, не за това, да се оправдавам, а аз бях длъжна да ѝ обясня!
-Да обясниш си могла, но не можеш да се държиш, като човек с гордост! Не си тръгна от тук! Според мен си направила всичко, за да останеш в ресторанта – казва Дженк.
-Чуй ме, разбирам, че си ми ядосан, но тази омраза…
-В мен няма омраза, Азра!
-А какво е това, Дженк?

Изправят се очи в очи двамата.

-Поне един път се постави на мое място, само един път! Всеки ден аз разбирам по нещо за твоята нова страна. Всеки ден, ти ме завличаш във водовъртеж, пълен с тайни – казва Дженк.
-Водовъртежът, за който говориш – това са твоите лоши мисли и според мен, трябва да се избавиш от тях. За да ме накажеш, ти причиняваш болка и на семейството си! А ако с г-жа Фериде се беше случило нещо?! – казва Азра.
Дженк е много ядосан на Азра, че не може да види в нея, момичето, което видя, там на ръба на пропастта.

Дженк е много ядосан на Азра, че не може да види в нея, момичето, което видя, там на ръба на пропастта.

-Ти, много добре ме разбираш, но защо тогава си тук, защо не си тръгваш?! – пита Дженк.
-Не си тръгвам заради баба ти!
-Баба ми няма нужда от теб, Азра! Разбере вече, никой тук не се нуждае от твоя фалшив свят, изпълнен с лъжи!

Азра му отвръща, че нейният свят не е фалшив, а Дженк и отговоря, че неговите спомени за нея са такива!

-Аз вярвах в момичето, което въпреки, че загуби баща си и независимо от болката си, търсеше изгубения си брат. Това беше Азра, която познавах!
-Азра, която ти познаваше, все още е същата!
-Аз оставих това момиче, там където за първи път го видях и разбрах! Оставих го там на ръба на онази пропаст – ядосана е Дженк на Азра.
Серап пита Сумру, дали може да разчита на нея, ако заведе дело в съда, тя да даде показния срещу Азра.

Серап пита Сумру, дали може да разчита на нея, ако заведе дело в съда, тя да даде показния срещу Азра.

След вчерашната вечер Сумру, Хюлия и Серап се събират на кафе, а Сумру отново се оправдава, че е била с вързани ръце и не е могла да каже на никой….

-Добре, Сумру, а на мен, защо нищо не каза? Да обвиняваш Азра във всичко, мисля, че не е правилно – казва Хюлия.
-Хюлия, ти знаеш ли, какво е направила Азра? Хвърлила е око на наследството на семейство Челен и лъже всички. Добре, не ми вярваш. И Серап ли говори лъжи.
-Аз не съм казала, че Серап лъже. И за Азра няма какво да кажа, ако е могла да направи това. Но, в тази ситуация ние сме длъжни да се държим разумно. Като наливаш масло в огъня, не мисля, че правиш добро на Серап – казва Хюлия, а Сумру и казва, че не налива масло, а прости иска да обясни ситуацията. Защото това, което е преживяла Серап е много несправедливо, а тя се е опозорила пред г-жа Фериде.

Серап моли, Сумру да бъде до нея докато, тя реши въпроса с Азра. Защо ако едни ден започне дело ще има нужда от нейната помощ, за да даде показания. Сумру ѝ казва, че няма проблем, защото тя винаги отговоря за думите си и може да ѝ се довери.

Серап подписва пълномощно на Азми.

Серап подписва пълномощно на Азми.

Азми пристига при Серап и ѝ казва, че г-жа Фериде иска да развали договора с нея, а Серап му казва, че те имат нужда от нея, защото ако това, което тя е казала е истина, то това е най-добрият начин да се отърват от Азра. Азми и казва, че знае, но утре ще се срещне с нея и ще се опита да и обясни.

Азми казва на Серап да не се притеснява, защото той сега се връща от адвоката, който е негов добър приятел и той ще се опита да ускори процеса. Серап го пита, как ще стане, след като не са намерили завещанието. Азми ѝ казва да не се притеснява и да остави всичко на него. Те ще поискат документ, за нейното психично здраве, а след това, ще се стигне до съд. Той е подготвил пълномощно, но ако иска двамата ще отидат при адвоката, а Серап му казва, че ще му подпише пълномощно.

Фатма заплашва Сумру, че ако я предаде на полицията, тя всичко ще им разкаже за нея, и тогава ще разберат, коя от тях е невинната.

Джансу казва на Дженк, че той е с нея само, за да ревнува Азра, но да си помисли добре, коя от двете го обича повече.

Джансу казва на Дженк, че той е с нея само, за да ревнува Азра, но да си помисли добре, коя от двете го обича повече.

Джансу чака Дженк пред ресторанта и го вижда как излиза с Азра, след което го пита, дали Азра още работи в ресторанта, а той я пита, защо се интересува, нима и двете не са излъгали.

Джансу и Дженк са край Босфара, а Дженк я пита, коя е Азра и какво се е случило? Джансу започва да разказва, а Дженк я прекъсва и я пита, какво е видяла баба му в нея, че и е обърнала внимание, а Джансу ме казва, че не само баба му е видяла нещо в Азра. Дженк я пита какво иска да каже с това?

-Дженк, аз съм тук, за да поговорим за нас двамата, а ти ме питаш за Азра – ядосва се Джансу, а Дженк и казва, че иска да опознае човека, който е излъгал баба му.

Джансу казва, че не може да го разбере, защото му е разказала за чувствата, за любовта, която е държала в себе си години наред и си мислила, че той може също да я обича, но когато той и казал да, това е било само за това Азра да ревнува.

Дженк и казва, че с нея винаги е бил честен и в ситуацията с Азра, също!

-Нима, ти, не търсеше очите на Азра, когато ме държеше за ръка, ти беше с мен, защото искаше Азра да види това! – ядосва се Джнсу.

Дженк и казва, че не и е давал надежда, и е искал да продължат, ако се получи, имал нужда от време….

-Защо ти трябва време, за да дойде Азра и да те заобича!
-Ти не се чуваш, какво говориш! Ако обичах Азра, щях ли да я разоблича през всички?!
-Ти, не се ядосваш, че Азра претендира за вашето наследство или, че баба ти не вижда истината, а ти се ядосваш, че момичето, което обичаш - те лъже! – казва му Джансу, а той и казва, че греши….

Дженк я пита, защо не му е казала истината, а тя му отвръща, че Азра е поискала така, а той и казва, че няма разлика кой, какво е искал, но неговата най-добра приятелка е скрила истината от него и не е ли помислила, че един ден истината ще излезе наяве. Джансу му отговоря, че от това се е страхувала най-много. Дженк я пита, след като се е страхувала, защо е продължила да крие?

-Каквото и да правя, Дженк, ти няма да ме обичаш, както обичаш нея? Няма да ме гледаш, както гледаш нея?! Дженк, аз няма да те моля да ме обичаш, защото ти обичаш момичето, което ви излъга, а след това пролива крокодилски сълзи! Нека да бъде така, защото аз годините те обичах, без да искам нищо в замяна! И си помисли добре, коя от двете те обича повече?!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.67 (Diema Family) - какво ще се случи

„Не пускай ръката ми“, еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...