Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.26 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра се измъчва, че не може да разкаже всичко на Дженк, а той едновременно я обича и мрази! Джансу разбира къде е Мерт и отива да го вземе, но Фатма я блъска и тя губи съзнание. Азра и Дженк трябва да приготвят заедно онази чорба, която приготвяха. Вижте още какво ще се случи в еп.26 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 22 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 25 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Хюлия казва на Сумру, че дори Азра да оттегли жалбата си, тъй като Мерт е момче с особени потребности, делото няма да се прекрати. Дженк и Тарък се сбиват заради Азра. Азра се опитва да убеди Джансу, че с Дженк са само били приятели.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 26 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 22 ноември 2021 по Diema Family:

  • Сумру предлага на Месут да и върне парите, които е дължал на Кемал, а тя ще говори с Четин да не завежда дело за смъртта на мъжа ѝ.
  • Азра се измъчва, че не може да разкаже всичко на Дженк, а той едновременно я обича и мрази!
  • Джансу е ядосана на Азра, че не иска да оттегли жалбата, която подаде против Сумру.
  • Г-жа Фериде води Джейда вкъщи при Арда, а той виждайки е на седмото небе от щастие.
  • Мелис казва на майка си, че Ефкан иска да се сгодят.
  • Арда и Мелис се сдобряват.
  • Г-жа Фериде дава задача на Азра и Дженк да приготвят чорбата, която преди са правили заедно.
  • Джансу разбира къде е Мерт и отива да го вземе, но Фатма я блъска и тя губи съзнание.

„Не пускай ръката ми“, еп.27 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.27 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра отива в дома на Мерием и само една крачка я дели от Мерт, но Сумру заплашва Мерием и тя не смее да каже на Азра,...

Сумру предлага на Месут да и върне парите, които е дължал на Кемал, а тя ще говори с Четин да не завежда дело за смъртта на мъжа ѝ.

Четин се среща със Сумру, за да я пита, дали и тя ще се включи, за да заведат дело относно смъртта на Кемал, но ако тя не го подкрепи, ще подаде иска заедно с г-н Сади, защото тази ситуация него много го напряга. Сумру му отговоря, че след като според него ситуацията е доста съмнителна, то тя ще го подкрепи. В същото време идва и Месут, който пита Четин, дали е говорил с адвокат, а той му казва, че е говорил с адвоката на Кемал и той е обещал да помогне. Месут му казва, че ще поговори с Сумру, а Четин го пита, дали и той ще ги подкрепи, а Месут му казва, че разбира се как без него… Четин се радва, че е получил подкрепа от Сумру и Месут и си тръгва.

Останали насаме Месут пита Сумру, защо е нужно да завеждат дело, а Сумру отговоря, какво се притеснява, все едно той е убил Кемал. Месут ѝ казва да не говори глупости, а тя го пита защо се колебае, той ѝ казва, че в последният ден са се скарали с Кемал.

-Четин ми казва, че сте се карали с Кемал, заради пари, които не си му върнал. А ти все отричаше. Ето, виж, всичко излезе наяве!
-Добре, Сумру, добре! Да, аз отричах! Защото Хюлия не знае за тези дългове. Преди с нея по този повод много силно се скарахме и тя ми каза, че ако се повтори, ще се разведем. Какво ми оставаше, да съсипя брака си ли?
Сумру му казва, че не иска от него да си разваля отношенията с Хюлия и му предлага да направят така – тя ще разбере с Четин, а той ще ѝ върне парите, които е дължал на Кемал.
Азра се измъчва, че не може да разкаже всичко на Дженк, а той едновременно я обича и мрази!

Азра се измъчва, че не може да разкаже всичко на Дженк, а той едновременно я обича и мрази!

В кухнята Дженк и Азра режат зеленчуци един срещу друг, а Дженк виждайки колко разстроена е Азра си мисли:

„Мислиш ли, че не ми е жал за тебе? Защо ни причиняваш това? Всеки път всичко развалям, защото не те разбирам. Тази неизвестност ме побърква. Но знаеш ли, че когато те виждам разстроена, аз не само ще разруша, но и ще изгоря този свят! Аз си обещах, че като те хвана за ръка, ще престана да се боря със себе си! Ти си безмилостна, сякаш си се заклела да мълчиш! Не виждаш ли любовта ми! Ето защо ще продължа да съм ти обиден! Аз съм ти толкова обиден, колкото и съм влюбен в теб! Това няма да приключи!“

Азар гледайки го също си мисли:

„Ех, да можех, да ти разкажа всичко, но не мога, защото обещах на баба ти! Само ако можеше да се успокоиш и да видиш какво направи с гнева си! Знаеш ли, когато ми помогна да се изправя, аз ти повярвах и върна надеждата ми. Но, ако ме познаваше поне малко, щеше да знаеш, че аз никога не бих огорчила близките си. Ти построи стена между нас от предубеждения си. Подтикваш ни да се борим, а гневът ти така ме наранява!“


Мерием е объркана! Спомняйки си думите на леля Хюснийе, че Азра не се спира да търси брат си и е много добро момиче, а след това на Сумру, че Азра приличала на дявол… и Мерт, който постоянно иска сестра си.

Но знаеш ли, какво ще направя, като приключа с тази работа? Ще тормозя Азра!

Но знаеш ли, какво ще направя, като приключа с тази работа? Ще тормозя Азра!

Джансу е ядосана на Азра, че не иска да оттегли жалбата, която подаде против Сумру.
Азра казва на майка си, че Азра е планирала всичко: Дженк, срещата с г-жа Фериде, наследството…
-Мамо, трябваше да я видиш днес. Азра избяга, когато в ресторанта говорехме с Дженк.
-Добре, че поне Дженк е на твоя страна! Браво на него! Аз ти казвам, че дори да харесва Азра, с времето ще премине. Той е мъж! Без това са станали като котка и куче! Мисли за своето щастие и престани да плачеш! – казва Сумру, а Джансу я пита какво ще правят със жалбата на Азра.
- Какво ще правим? Нищо! Адвокатката всичко ще оправи! Аз не съм виновна! И от тази мърсотия ще изляза! Но знаеш ли, какво ще направя, като приключа с тази работа? Ще тормозя Азра!
Г-жа Фериде води Джейда вкъщи при Арда, а той виждайки е на седмото небе от щастие.

Г-жа Фериде води Джейда вкъщи при Арда, а той виждайки е на седмото небе от щастие.

-Аз си мислех, че баба като те види, ще те хване за ухото и изгони!
-Не! Тя ми подаде ръка и ме доведе при теб! Знаеш ли, баба ти много те обича, а на мен каза, че вече не съм сама!
Аз не исках да става така, Дженк! Само да можех да ти разкажа всичко....

Аз не исках да става така, Дженк! Само да можех да ти разкажа всичко....

Азра е на мястото, на което обича да ходи Дженк и си мисли:

„Аз не исках да става така, Дженк! Само да можех да ти разкажа всичко, да изтрия омразата от очите ти. Аз все едно съм в блато и всеки ден, все повече и повече затъвам… Сега гледам на живота от това място, от което гледаш ти, ….от пропастта… Оказва се, че аз съм била винаги на ръба и единственото, което ме държи да не полетя надолу, това е Мерт – заради, който живея!“
Мен не ме интересува Азра, а Мерт!
Мен не ме интересува Азра, а Мерт!

Дженк пита баба си каква жалба е подало онова момиче, а Фериде го пита, за Азра ли пита и му разказва, че Азра е подала жалба против мащеха ти си, която е скрила от нея, че когато Мерт се е изгубил, той и се е обадил, а тя забрала, а след това катастрофирали и Мерт изчезнал отново. Дженк казва на баба си, че не го интересува Азра, а Мерт.

Фериде го моли да не се ядосва на Азра.

Арда и Мелис се сдобряват.

Арда и Мелис се сдобряват.

Мелис казва на майка си, че Ефкан иска да се сгодят

Мелис казва на майка си, че бащата на Ефкан е пристигал и той иска да се сгодят. Серап ѝ казва, да изчака, докато утихнат нещата, но и обещава да говори с Дженк. Но виждайки, че в стаята влиза г-жа Фериде двете млъкват. Серап се ядосва на свекърва си, че е довела днес Джейда при Арда, а Фериде ѝ казва, че Джейда е много добро и умно момиче, само се нуждае от помощ, а и ще бъде от помощ на Арда да се възстанови по-бързо – двамата заедно ще ходят на терапия, но не се притеснявай, аз ще ги наблюдава.

-Ти отново правиш, каквото си искаш, а нека аз да се притеснявам – казва Серап.
-Серап, те са много добри приятели и щеше да се съгласиш с мене, ако беше видяла колко е щастлив Арда.
Г-жа Фериде дава задача на Азра и Дженк да приготвят чорбата, която преди са правили заедно.

Г-жа Фериде дава задача на Азра и Дженк да приготвят чорбата, която преди са правили заедно.

Г-жа Фериде иска да направи промяна в менюто на ресторанта, като прибавя и една чорба, която трябва да приготвят Дженк и Азра.

Азра догоня Фериде и ѝ казва, че не може да работи с Дженк! Дженк също идва и казва, че и той не може да работи с Азра.

-И защо не може да работите заедно?

Двамата отговорят заедно – защото.., но Азра продължава и ѝ казва, че с Мине работи много по-добре.

-И аз със Самет по-добре работя и нервите не ми къса – казва Дженк.
-Вие не сте тук, за да се сприятелявате, а да работите – отговоря им г-жа Фериде.

Азра казва, че тя на нищо не може да научи Дженк, защото той си прави каквото поиска. Дженк се нервира и я пита на какво ще го научи него, да не е шеф-готвач?! Азра му отвръща, че тя е учила за това.

-Завършила ли си? Не! Имаш ли опит? Не! – ядосва се Дженк.
-Ти завършил ли си?- пита го Азра
-Да ти предлагам, да те уча как да работиш? - отговоря Дженк
-Аз казах това, защото г-жа Фериде каза да споделя какво съм научила.
-Цялата ти работа е такава – да умничиш. Нищо друго не знаеш.
-А твоята е да създаваш проблеми….
-Вие двамата свършихте ли? – пита ги г-жа Фериде.
-Азра, вие двамата сте правили чорба, ти ми каза, а ти Дженк си този, който наби младежът, който изсипал чорбата, нали? А сега отново ще направите заедно същата супа и ако не се справите ще ви я изсипа на главите! Шеф Ферхат ми каза, че постоянно се карате. Не искам да чувам подобни неща! Хайде на работа!
Джансу разбира къде е Мерт и отива да го вземе, но Фатма я блъска и тя губи съзнание.

Джансу разбира къде е Мерт и отива да го вземе, но Фатма я блъска и тя губи съзнание.

Мерием се опитва да се свърже със Сумру, но тъй като тя не и вдига, тя и изпраща съобщение: „Г-жо Сумру ние трябва да поговорим, защото се запознах със сертата на Мерт – Азра. И има нещо, което ти криеш от нас! Вече ми се повдига от тази работа!“ Съобщението го прочита Джансу и се сеща, че вчера намери на земята едно листче с адрес и разбира, че на този адрес се намира Мерт.

Джансу взема едно такси и търси адреса, но вижда Мерт на прозореца на една от къщите и започва да вика Мерт и чука по вратата, че ако не ѝ отворят ще извика полиция.

Джансу влиза и прегръща Мерти и му казва, че си тръгват, но Фатма ѝ казва, че никъде няма да ходи, а в същият момент се обажда Сумру, а Джансу я пита, разбира ли какво е направила? Сумру я пита къде, а тя ѝ казва, че при Мерт. Сумру ѝ казва, че всичко ще и обясни, защото има неща, който не знае. Джансу не може да повярва, че майка ѝ е направила това и толкова време лъгала, а Азра е била права. Джансу казва на майка си, че ще заведе Мерт при Азра, а Сумру ѝ казва, да не е посмяла да го прави, а да я чака. След което се обажда на Фатма и ѝ казва, да не позволява на Джансу да си тръгне.

Джансу вижда, че Фатма е затворила Мерт и той вика, за да му отвори. Джансу заплашва Фатма, че ако не отвори стаята ще повика полиция, а Фатма я блъска и Джансу се ударя в ръба на стола и пада в безсъзнание на земята.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.37 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...