Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.27 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра отива в дома на Мерием и само една крачка я дели от Мерт, но Сумру заплашва Мерием и тя не смее да каже на Азра, че брат ѝ е при нея. Дженк разбира, че Азра и Джансу са сестри. Вижте още какво ще се случи в еп.27 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 23 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 26 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра се измъчва, че не може да разкаже всичко на Дженк, а той колкото я обича, толкова я и мрази. Джансу разбира къде е Мерт и отива да го вземе, но Фатма я блъска и тя губи съзнание. Азра и Дженк трябва да приготвят заедно онази чорба, която приготвяха.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 27 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 23 ноември 2021 по Diema Family:

  • Азра отива в дома на Мерием и само една крачка я дели от Мерт, но Сумру заплашва Мерием и тя не смее да каже на Азра, че брат ѝ е при нея.
  • Дженк разбира, че Азра и Джансу са сестри.
  • Ферхат казва на Дженк, че утре ще направят тържество-изненада по-случай рожденият ден на баба му.
  • Сумру води Фатма и Мерт в къщата си.
  • Месуд се опитва да вземе кредит, за да върне парите на Сумру .
  • Лекарят казва на г-жа Фериде, че лекарствата вече не действат и колкото се може по-скоро трябва да направят операцията.

„Не пускай ръката ми“, еп.28 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.28 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк идва без покана в дома на Джансу, но не забелязва, че Мерт е на една ръка разстояние от него. Азра разбира, че на г-жа Фериде...

Г-жа Фериде отива да провери как са се справили Дженк и Азра с поставената от нея задача, да сготвят чорба по нейна рецепта. Тя е приятно изненадана, че двамата за втори път са се справили много добре.

Г-жа Фериде предлага на шеф Ферхат да наградят Дженк и Азра, които са работили цяла седмица усърдно, като днес си тръгнат по-рано. Фериде казва на Азра да сложи от чорбата на Хюснийе защото тя много я обичала, а тя я чака отвънка, за да тръгнат заедно.

Дженк казва на Ферхат, че няма да си тръгне по-рано, а ще остане да работи.

В бързината Азра не забелязва, че си е изпуснала в кухнята портмонето.

Азра се прибира и казва на Хюснийе, че и носи от чорбата, която харесва, а тя ѝ казва, че сега не е гладна, но Мерием я е чакала, нещо важно е искала да говори с нея, а Азра ѝ отговоря, че ще ходи до дома ѝ, за да провери.

Мерим и Сумру се срещат пред входната врата, а отваряйки Сумру е изплашена да види дъщеря си просната на земята и пита Фатма, какво е направила на дъщеря ѝ. Фатма се оправдава, че Джансу е искала да позвъни в полицията, а тя е искала да и вземе телефона, а Джансу паднала.

Мерием превързва Джансу, но ѝ казва, че трябва да отиде да си направи компютърна томография, защото си е ударила главата. Сумру пита Джансу, дали е по-добре и да се качват в колата и да отидат до болницата.

В същият момент на вратата на дома на Мерием звъни и вика Мерием, Азра. Сумру чувайки гласът ѝ, казва, че това е Азра. Мерием казва, че ще отвори, а Сумру я спира. Мерием им казва, че ще пусне Азра, защото иска да си поговорят и да изяснят какво става! Сумру ѝ казва, че ако отвори, тя ще каже, че тя е отвлякла Мерт и ранила Джансу.

Азра отива в дома на Мерием и само една крачка я дели от Мерт, но Сумру заплашва Мерием и тя не смее да каже на Азра, че брат ѝ е при нея.

Азра отива в дома на Мерием и само една крачка я дели от Мерт, но Сумру заплашва Мерием и тя не смее да каже на Азра, че брат ѝ е при нея.

След като никой не ѝ отваря Азра решава да си тръгне, но Мерием отваря врата, опитва се да каже на Азра истината, но си спомня, че Сумру я заплаши, че ще прекара живота си в затвора, затова ѝ казва, че в болницата е видяла едно момче, което много приличало на Мерт и затова искала да и каже, но преди малко и са се обадили, че майката на момчето се е намерила и го е забрала.

Мерием плаче и казва на Азра, че толкова съжалява и я моли да ѝ прости, а Азра и казва, че тя не е за нищо виновна.

Мерием се връща в къщата и казва на Сумру, че тя ги е излъгала, защото Азра е добро момиче и е видяла колко много тя страда за брат си, видяла е болката в очите ѝ.

-Вие отвлякохте и затворихте момчето тук, а аз само защото съм добра, не ви предадох на полицията – казва Сумру.

Мерием не може да повярва колко безсъвестна и лоша е Сумру и ѝ казва да взема Мерт и да се махат от дома ѝ.

В същото време Мерт казва на Джансу, че мама Сумру е дошла, за да го вземе, а Джансу му казва, че ще го заберат и няма да го оставят тук!

Сумру, Джансу и Мерт напускат къщата на Мерием, но Фатма застава пред автомобила на Сумру и ѝ казва, че ще си тръгнат, но само през трупа ѝ! Фатма крещи като луда, че е взела сина ѝ и се събират хора, а Сумру казва на Фатма да се качва в колата. Джансу пита майка си, дали не се е побъркала, а Сумру казва на дъщеря си да замълчи.

Дженк разбира, че Азра и Джансу са сестри.

Дженк разбира, че Азра и Джансу са сестри.

Дженк намира портмонето на Азра и вижда снимка на Азра и Джансу, на гърба, на която пише „Мила сестричке, Спомняй си с любов в Америка за мен. Джансу“

Дженк се опитва да се свърже с Джансу, но телефонът ѝ е изключен. Без никой да го види оставя портмонето на Азра на плота в кухнята.

Азра разбира, че портмонето ѝ го няма и се обажда на Мине и я моли да погледне, да не го изпуснала в кухнята. В първият момент Мине не го намира, но след това го вижда, а Азра и казва да го прибере някъде и тя утре ще си го вземе.

Ферхат казва на Дженк, че утре ще направят тържество-изненада по-случай рожденият ден на баба му.

Шеф Ферхат напомня на Дженк, че баба му, утре има рожден ден и те ще направят тук тържество, макар тя да не харесва такива неща.

Дженк предлага тържеството да го направят в тяхната къща.

Ферхат се обажда на Азра и ѝ казва, че утре искат да направят изненада за рождения ден на г-жа Фериде, а тя му казва, че това е много хубава идея и г-жа Фериде много ще се зарадва.

Сумру води Фатма и Мерт в къщата си.

Сумру, Джансу, Фатма и Мерт са в къщата на Сумру, а Джансу пита Мерт, дали харесва къщата, а Мерт пита дали има пиано, а Сумру му казва, че по-късно ще купят, а сега иска да му покаже неговата стая.

Сумру му показва стаята и му казва, че тук ще живее с Фатма, нея и Джансу. Мерти казва:- Азра замина?!

Сумру му казва, че Азра е заминала, а Джансу казва на майка си да не говори така, а Сумру казва, че сестра му е заминала, но тя ще я намери и доведе при него.

Сумру отива при Фатма и я пита, дали е добре, и че върши глупости, като се е хвърлила пред колата ѝ. Трябвало е малко да почака, защото е не можело да я вземе пред Мерием…, но да оставят всичко в миналото, защото сега, когато тя е на работа, тя ще се грижи за Мерт.

Месуд се опитва да вземе кредит, за да върне парите на Сумру .

Месут се опитва да вземе кредит, за да върне парите на Сумру, но му отказват от банката, но му казват, че могат да му отпуснат пари, ако негов гарант стане съпругата му. Месут казва, че ще поговори с Хюлия.

Лекарят казва на г-жа Фериде, че лекарствата вече не действат и колкото се може по-скоро трябва да направят операцията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...