Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.25 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хюлия казва на Сумру, че дори Азра да оттегли жалбата си, тъй като Мерт е момче с особени потребности, делото няма да се прекрати. Дженк и Тарък се сбиват заради Азра. Азра се опитва да убеди Джансу, че с Дженк са само били приятели. Вижте още какво ще се случи в еп.25 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 19 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 24 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ след като г-жа Фериде разбира, че Азра знае за болестта ѝ, тя я моли да не казва на семейството ѝ. Полицията разпитва Сумру, а тя разбира, че нещата не се развиват как тя иска и има нужда от адвокат. След като Дженк видя Азра с Тарък, отношенията между двамата отново се обтягат. Мерием разбира, че Азра е сестрата на Мерт.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 25 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 19 ноември 2021 по Diema Family:
  • Хюлия казва на Сумру, че дори Азра да оттегли жалбата си, тъй като Мерт е момче с особени потребности, делото няма да се прекрати.
  • Дженк и Тарък се сбиват заради Азра.
  • Азра се опитва да убеди Джансу, че с Дженк са само били приятели.
  • Дженк обвинява Азра, че е разрушила неговото семейство.
  • Джансу вижда, че Дженк не е безразличен към Азра.
  • Г-жа Фериде подава ръка за помощ на Джейда.

„Не пускай ръката ми“, еп.26 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.26 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра се измъчва, че не може да разкаже всичко на Дженк, а той едновременно я обича и мрази! Джансу разбира къде е Мерт и отива да...

Хюлия казва на Сумру, че дори Азра да оттегли жалбата си, тъй като Мерт е момче с особени потребности, делото няма да се прекрати.

Хюлия и Месут са при Сумру, а тя им се оплаква, как Азра е подала жалба срещу нея, а Хюлия ѝ казва, че тя сама си е виновна, след като, след смъртта на Кемал е изгонила децата от дома им, така Азра се е озлобила, дори към тях.

-Какво искаш да кажеш, Месут? Децата и у вас бяха! Дори ти не издържа и удари Мерт?! Мислиш ли, че ми е лесно? Аз години се грижех за това дете, защо да продължавам да се мъча? – оправдава се Сумру, а Хюлия им казва, че няма смисъл да се връщат назад, защото настоящето е по-важно и ако Азра не оттегли жалбата си, Сумру ще пострада.
-Между другото, ако ти си настойничката на Мерт, то ситуацията е още по-лоша – казва Месут, а Джансу я пита, дали правата върху Мерт са нейни, а Сумру ѝ отговоря, че да, но след секунда казва, че са май били на Азра.

Хюлия им казва, че както знаят положението на Мерт е особено и дори Азра да си оттегли жалбата, делото може да продължи.

-Какво говориш, Хюлия?!-доста е притеснена Сумру, а Месут добавя, че това е така, защото Мерт е дете, за което са нужни специални грижи, а в тази ситуация е лишен от тях.
-Чичо Месут, може ли вие да поговорите с Азра! – пита Джансу, а Хюлия и казва, че е невъзможно, защото отношенията между двамата са доста обтегнати.

Сумру им казва, че се е уморила, а и Четин и той искал да заведе дело, нямала вече сили. Чувайки това Месут изглежда доста притеснен.

Мерием се прибира и виждайки Мерт си спомня за Азра, но нищо не казва на Фатма.

Късно вечерта Азми тършува из кабинета на г-жа Фериде, а след това се обажда на Серап и ѝ казва, че не е намерил нищо, но завещанието може да е в сейфа.

Серап разбира, че свекъра ѝ е в кабинета и отива да потърси в нейната спалня, но не открива нищо.

Дженк и Тарък се сбиват заради Азра.

Дженк и Тарък се сбиват заради Азра.

Дженк отива да поговори с Тарък и му казва, да си отвори очите, не виждали, че Азра си е играла с всички и ги е лъгала, а той все още я защитава. Тарък му отговоря, че Азра му е приятел и той не е длъжен да бъде на негова страна в тази ситуация.

-Приятел! Така ли?! А тя разказа ли ти, как дойде в семейство Челен? Ние знаем ли, какви планове има, за да няма след това изненади – ядосан е Дженк.
-Как аз съм свързан с тази ваша глупава тема с наследството?! – ядосва се и Тарък.
-Защото тогава, Тарък? Защо ти не я оставяш? – пита Дженк.
-А защо това теб те вълнува? Да попитам другояче! Ти обичаш ли Джансу?- пита го Тарък.
-Тарък, виж сега! Азра, ти, аз! Единствената пресечена точка е Мерт, а той скоро ще се намери. А относно Джансу. Аз съм последният човек, който може да ѝ навреди. И ти не може да се бъркаш в тези отношения.
-Така ли? Добре! А ти не можеш да се бъркаш в моите! – казва Тарък, а Дженк ядосан си тръгва и казва на Тарък да се държи по-далече от Азра!
-Защо, Дженк? Ти влюбен ли си в нея? – върви и го пита Тарък.
-Аз започнах връзка с Джансу и не смятам да се отказвам – отговоря Дженк.
-Защо не можеш да си признаеш, Дженк?! Кажи! Кажи, че си влюбен в Азра! Страх ли те е?
-Ако си уверен в това, що за приятел си тогава? Гледайки ме в очите, ти си мислиш за Азра

Вбесен Тарък му нанася един юмрук и му казва, че не е долен като него.

Азра се опитва да убеди Джансу, че с Дженк са само били приятели.

Джансу отива да помоли Азра да оттегли жалбата срещу майка ѝ, но тъй като тя и казва, че няма да го направи, Джансу и казва, че не иска да го направи заради Дженк.

-Азра, аз не съм глупава! Аз видях, как вашето приятелство с Дженк неочаквано приключи.
-Дженк ми е ядосан заради наследството, Джансу! – ядосва се Азра.
-Ако не беше получила наследството, щяхте да продължите, така ли?
-Какво да продължим? Ние просто бяхме приятели – казва Азра.
-Просто приятели? Ти не ми ли разказа за това, как сте правили чорба и забавлявали. Азра аз видях лицето ти, когато ти казах, че го обичам.
-Джансу, аз не съм влюбена в Дженк! Ако престанеш да си мислиш за такива глупости, ще бъдеш щастлива, Джансу!
-Ще бъда Азар, ще видиш! Но теб цялото семейство на Дженк те мрази, че дори когато разберат истината, че сме сестри, те теб ще мразят, а не мен, защото аз на ничие наследство не съм хвърлила око!
-Един ден, ти много силно ще съжаляваш за тези думи, Джансу!
-Съжалявам, че дойдох, днес при теб, Азра!

Г-жа Фериде пита Азми, дали той е видял нейните изследвания, а след това е казал на Азра, а той ѝ казва, че го е направил, защото е имал добри намерения, искал е само да предупреди момичето. Г-жа Фериде му забранява да говори и обсъжда, с който и да било нейното здравословно състояние.

Дженк закъснява за работа, а шеф-готвачът го пита, дали се е бил, а Дженк се прави, че нищо не е станало, а шефът го пита, да като е идвал насам, не е ударил в някоя стена. В същият момент разплакана пристига Азра и казва на шефа си, че е попаднала в задръстване, а той я пита, дали заради задръстването е плакала или с Дженк са се сбили пред ресторанта? Дженк казва, че двете нямат нищо общо, те дори днес не са се видели.

Сумру се оплаква на Серап, че нейната доведена дъщеря е завела дело срещу нея за пари, след като е разбрала, че е започнала бизнеса с кафето…

Дженк казва на Азра, че е разрушила неговото семейство.

Дженк казва на Азра, че е разрушила неговото семейство.

На почивката в ресторанта, Дженк сяда на масата на Азра и я пита, какво прави, а тя го пита, какво означава това? Дженк и казва, че направо я пита и продължава: -Ти застана пред мен и ме накара да повярвам в твоята невинност. След това… влез, в живота на една възрастна жена…. И не знам как си я излъгала… Но сега, заради теб цялото семейство – аз, мама, брат ми, сетра ми, всички сме на нож с баба ни. Ти разруши моето семейство, Азра. Затова, наистина ми е интересно, каква е следващата ти крачка?!

-Дженк, виж, г-жа Фериде е много умна и здравомислеща жена, нея така лесно не можеш да излъжеш! Преди да ме осъждаш, погледнеш себе си! Ти реши да заминеш, когато семейството ти имаше нужда от теб.
-Ти ще направиш, това което, аз не направих, така ли? Така ли убеди баба ми?! Може би твоята работа е да произнасяш гръмки и убедителни речи, гледайки на хората в лицето!

Азра му казва, да не казва неща, за който след това ще съжалява и става, но Дженк я пресреща и пита, какво следва. Ще стои тук и ще се прави на много работна, за да управлява компанията. Ще се добере и до компанията, защото всичко е обмислила!

Азра му казва, че не е мислила, но идеите му съвсем не са лоши! Може пък, като види всичко това, да започне работа и да поеме отговорност за компанията. Дженк и отвръща, че тя няма да го учи как се носи отговорност.

-Тогава защо си тук? Защо цял ден прекарваш след картофи и лук, сърдейки се на мен? Какво стана с твоите мечти, Дженк?
-Аз на теб казах да не се отказваш от мечтите си, да бъдеш силна! Не ти казах да разрушиш мечтите и потъпкваш хората, които те ценят! – ядосан е Дженк на Азра.
-Ти си този, който при всяка тежка ситуация избираш да избягаш! – казва му Азра. Двамата не виждат, че от няколко минути ги наблюдава Джансу.
Джансу вижда, че Дженк не е безразличен към Азра.

Джансу вижда, че Дженк не е безразличен към Азра.

Забелязвайки я, Азра блъска, Дженк, който и беше преградил пътя и отива и сяда на друга маса, а Дженк гузен гледа Джансу, след което и казва, че ако и се е обадил предварително е нямало да я посрещне така разгневен. Очите на Джансу са пълни със сълзи, защото тя много добре вижда, че Дженк е влюбен не в нея, а в Азра. Двамата сядат близо до масата на Азра, а Джансу му предлага довечера да отидат на кино, но Дженк и отказва, че има много работа в кухнята, за следващата вечер – също.

-Дженк, изглеждаш ми ядосан. С Азра ли се скара – приятелката ти, от кухнята?! – пита го Джансу, но Дженк мълчи…
Джансу става и предлага: - Дай да направим така! Да отидем довечера на кино! Ти, аз, Фарук и Азра! Така ти, ще се сдобриш с приятелката си от кухнята! Какво ще кажеш, Азра, ще дойдеш ли с нас?

Азра и отговоря, че има много работа, но им пожелава, хубаво да се позабавляват и отива в кухнята.

Дженк пита Джансу, защо прави това? Тя му отговоря, че не е глупава и всичко вижда, но той я представил на Азра като негова приятелка, а тя не е сляпа, за да не види неговите чувства към Азра. Дженк отново отрича, че между него и Азра има нещо.

Дженк казва на Джансу, че винаги е бил откровен с нея и преди, и сега, и разбирайки за нейните чувства е решил да ѝ даде шанс да опитат, но след като вижда, че тя много се разстройва, предлага да се разделят.

Джансу му казва, че толкова си е мечтала за него, а любовта ѝ е толкова голяма, че ще стигне и за двамата, и няма така лесно да се откаже от него.

Чувайки това Дженк се пресяга и я хваща за ръка, а в този момент излиза Азра и ги вижда така и много се разстройва…

Г-жа Фериде подава ръка за помощ на Джейда.

Г-жа Фериде се среща с Джейда и разбира, че това момиче освен Арда, никой си няма. Тя разрешава на Джейда да се вижда с Арда, но ако ходи на терапия при лекаря на Арда и се грижи за здравето си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.37 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...