Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра се разделя с Дженк. Бурхан заключва Джансу, която в отчаянието си му казва, че в компютъра на Азра има копие на аудиозаписа. Бурхан вика Азра в дома си. Вижте още какво ще се случи в еп.144 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 6 май 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 143 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Сумру показва на Серап завещанието на г-жа Фериде. Серап е много изненадан и го изпраща на Дженк. Джансу обвинява баща си, че е убил Кемал.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 144 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 6 май 2022 по Diema Family:

Дженк разпитва Азра за г-жа Фериде и завещанието. Тъй като усеща, че доверието между тях е изгубено, Азра се разделя с Дженк.

Зеррин и Серап си разменят остри думи, тъй като възрастната жена не вярва в безкористността на Фериде.

Бурхан заключва Джансу, която в отчаянието си му казва, че в компютъра на Азра има копие на аудиозаписа. Бурхан вика Азра в дома си, като я лъже, а момичето няма причина да се съмнява в него.

Кадир отива в имението на Челен, за да говори с Мелис.
„Не пускай ръката ми“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк разбира цялата истина за завещанието от баба си и мисли, че много е обидил Азра, и тя никога няма да му прости. Джансу казва на...

Дженк разпитва Азра за г-жа Фериде и завещанието. Тъй като усеща, че доверието между тях е изгубено, Азра се разделя с Дженк.

Азра казва на Дженк, че е дала дума на леля Фериде и не е могла да каже на никой, че няма завещание, а това е само устна договорка между тях двете.

Дженк вади телефона от джоба си и я пита, какво е това?

-Джанк, това е невъзможно – изненадана е Азра.

-Азра, стига, не се прави, че не си знаела – отвръща Дженк.

-Наистина не знаех. Ти, сега, много ме обиждаш! Ако знаех за това, щях ли да го направя? Аз исках само да помогна на леля Фериде и само това. Или ти си мислиш, че аз съм с теб заради парите? – пита Азра.

-Азра, не мога да ти обясня, но ако баба иска да ти остави всичко на мен ми е все едно. Аз реших да се оженя за теб, обичам те и исках да споделя живота си с теб, Азра, но виж каква е истината – ядосва се Дженк.

-Истината, Дженк, е това което ти разказах! Но недоверието ти към мен също е истина! Аз съм много разстроена – казва Азра.

-След всичко, което се случи, не можеш да ме обвиниш за това, нали? – пита Дженк.

-Не мога да те обвинявам, но и ти не можеш да се довериш на жената, за която искаш да се ожениш! Тогава за какво сме заедно, Дженк? Ако искаш отиди и питай, баба си и ще разбереш цялата истина от нея! Аз съм напълно спокойна! А ние, какво ще стане с нас в тази ситуация? Как ще продължим с това недоверие? Не може да построим живота си на недоверие, никой няма да може – казва разстроена Азра.

-Какво означава това, Азра? – пита Дженк.

-Брак без доверие ще се разруши като къща от карти! На този, на който нямаш доверие в един момент преставаш да го обичаш, но аз не съм заслужила това! Каквото и да сме преживели през това време, аз винаги см ти вярвала, Дженк! За миг не съм се съмнявала в теб! А ти? – пита разплакана Азра.

-Азра, чуй ме! – опитва се да каже нещо Дженк, а Азра го прекъсва и му казва, че не е нужно да определят дата за сватбата. След като ѝ няма доверие, няма защо да се жени за нея и не трябва да си причиняват болка един на друг.

Дженк мълчи….

-Сбогом, Дженк! – казва Азра и разплакана си тръгва.

Дженк гледа след нея без да каже думичка.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.89 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.89 (Diema Family) какво ще се случи

Мехди отново влиза в затвора и отново е в беда, защото някой отново се опитва да го убие. Вижте още какво ще се случи в епизод...

Бурхан заключва Кансу, която в отчаянието си му казва, че в компютъра на Азра има копие на аудиозаписа. Бурхан вика Азра в дома си, като я лъже, а момичето няма причина да се съмнява в него.

Джансу казва на баща си, че не може да постъпи така лошо с Азра и ще отиде и ще разкаже всичко. Джансу се опитва да излезе, но врата на къщата на баща ѝ е заключена.

-Ти си заключил вратата? – пита изненадана Джансу. -Отвори веднага! Казах ти да отвориш вратата! Бурхан стои и я гледа без да се помръдва.
-Ти сериозно ли? Нали ме обичаше и искаше да се грижиш за мен? – пита Джансу.

-Това е още така, но аз не мога да ти разреша да си тръгнеш от тук с този запис – обяснява Бурхан.

-Какво ще направиш и мен ли ще убиеш? – пита Джансу.

-Ела тук и ми дай записа – казва Бурхан, а Джансу му отговоря, че няма да му го даде и взема телефона да се обади в полицията. Баща ѝ и взема телефона и блъска на пода, и ядосан стъпква телефона на дъщеря си.

Бурхан казва на дъщеря си, че не е искал да става така, но тя го е принудила, а Джансу му отвръща, че ако иска може да я убие, че майка ѝ е била права, че е голямо разочарование и голям егоист.

-Но, ти ще си понесеш наказание, защото на компютъра на Азра има копие на записа! – казва отчаяна Джансу.

-Не ме карай да правя други неща, но Азра няма да чуе този запис! – заканва се Бурхан, като си вади телефона.

-Какво правиш? – пита Джансу, а Бурхан я блъска в съседната стая и заключва вратата.
Азра разплакана отива в ресторанта и казва на Мине и шеф Ферхат, че са се разделили с Дженк и всичко между тях е приключило, защото Дженк не вярва, че тя няма нищо общо с наследството на г-жа Фериде.

Шеф Ферхат моли Азра да се успокои, защото г-жа Фериде, след като разбере всичко ще оправи.

-Не се опитвате да ме успокойте! Всичко е много сложно, аз повече не искам да имам нищо общо с това наследство. Искам да се уволня и от тук… – казва Азра.

Шеф Ферхат ѝ казва, че ще се направи, че не го е чул и я моли да не взема решение, когато е разстроена.

Бурхан се обажда на Азра и ѝ казва, че на Джансу ѝ е прилошало, а не може да каже на Сумру и се сетил за нея и я пита, дали може да дойде. Азра му казва, че да ѝ изпрати адреса и веднага ще дойде.

Бурхан казва на Джансу, че след малко сестра ѝ ще бъде тук, а тя му отвръща, че Азра нищо не знае и няма никакво копие на компютъра ѝ, защото тя го е излъгала, а той ѝ отвръща, че вече е много късно.

-Добре, ето вземи флашката и бягай, аз няма да кажа нищо на никой – казва Джансу като му дава флашката…. Бурхан ѝ казва, че вече е късно за всичко.

Джансу е притеснена за Азра, да не би баща ѝ да ѝ направи нещо. Тя моли баща си да я пусне, но Бурхан е глух пред молбите на дъщеря си.

Кадир се опитва да се обади на Мелис, но тя не му вдига. Той я чака пред имението да излезе. Мелис излиза и се среща с приятелката си Гизем, но Кадир я спира и хваща за ръка. Мелис го пита, какво прави тук и защо не е заминал.

-Аз не мога да замина! Не мога да те оставя, ще направя всичко възможно, ти и брат ти да ми просите. Прави каквото искаш, но аз няма да се откажа от теб – казва Кадир.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...