Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.123 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Компания „Челен“ е на път да сключи нова голяма сделка, но партньорът им се отказва в последния момент, защото някой е публикувал видео за станалото в ресторанта между Сумру и Фериде, което компрометира възрастната жена. Дженк моли Кадир да открие кой го е направил. Вижте още какво ще се случи в еп.123 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 7 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 122 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ мистериозният мъж, който се представя за убиеца на бащата на Дженк изплашен за живота на Азра, пристига къщата на Азра, но мистериозния мъж изчезва. Азра крие истината от Дженк…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 123 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 7 април 2022 по Diema Family:

Азра се опитва да получи заем от банката, за да плати на мъжа, който я заплашва, докато Дженк подозира, че тя крие нещо от него.

Компания „Челен“ е на път да сключи нова голяма сделка, но партньорът им се отказва в последния момент. Защото някой е публикувал видео за станалото в ресторанта между Сумру и Фериде, което компрометира възрастната жена. Дженк моли Кадир да открие кой е направил това.

Мелис и Кадир разбират, че видеото е изпратено от ресторанта.

Почти всички мислят, че Сумру е изпратила видеото.

Месут се страхува от бъдещето и се среща с Азра, за да облекчи съвестта си.

Зерин не може да се сдържи и отива при Дефне, за да ѝ каже, че тя подхожда повече за съпруга на Дженк.
„Не пускай ръката ми“, еп.124 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.124 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк си мисли, че е открил човека, който е изпратил видеото… Азра се опитва да събере парите, които иска от нея Фарук, но заемът, който банка...

Зерин казва на Серап, че Дженк никога няма да излезе от сянката на Фериде.

Дъщеря ѝ не е съгласна и ѝ отговоря, че какво от това, нали Фериде е създала и довела до тук компанията. Зерин я пита, дали не е време Фериде да предаде изцяло компанията в ръцете на Дженк. Серап ѝ отговоря, че когато дойде времето, свекърва ѝ ще предаде компанията, а тя да не се вълнува и ѝ казва, че не трябва да се бърка в работи, които не я засягат.

Азра се опитва да получи заем от банката, за да плати на мъжа, който я заплашва, докато Дженк подозира, че тя крие нещо от него.

Джек оставя Азра в ресторанта, но не тръгва, тя го пита какво става, а той ѝ казва, че иска да разбере какво крие от него и я кани на кафе на едно много красиво място. Азра се сеща, че трябва да намери пари час по-скоро пари, за да не се случи нещо лошо с Дженк и Мерт и му отказва, като казва, че в ресторанта има много работа.

-Азра, не крий нищо от мен! Каквото и да се случи, всичко може да се реши – казва Дженк преди да се качи в колата си. Виждайки, че Дженк замина, Азра излиза от ресторанта и тръгва към банката, за да поиска заем, за да плати на мъжа.
Компания „Челен“ е на път да сключи нова голяма сделка, но партньорът им се отказва в последния момент.

Защото някой е публикувал видео за станалото в ресторанта между Сумру и Фериде, което компрометира възрастната жена. Дженк моли Кадир да открие кой е направил това.

Джансу също вижда видеото и пита майка си, дали тя го е публикувала, а Сумру ѝ отговоря, че не е, но браво на този, който го е направил, за да може всички да видят, какво представлява жената на годината.

Кадир казва на Дженк и г-жа Фериде, че този, който е публикувал видеото е знаел, че днес те ще подпишат договор с нов партньор. Дженк моли Кадир да се заеме с това и да открие, кой го е направил.

Азми също се обажда на Сумру, за да я пита за видеото, а тя се ядосва, че всички я подозират, защото ако тя го е била направила е щяла да го направи по-различен начин, а и по-този начин ще навреди на реномето на ресторанта, защо и е да го прави. Сумру кани Азми да дойде днес в кафето на Хюлия, за да се повеселят…

Мелис и Кадир разбират, че видеото е изпратено от ресторанта.

Мелис и Кадир отиват при собственика на сайта, в което е пуснато видеото, за да разберат, кое е лицето, което им го е дало. Те разбират, че видеото е изпратено от ресторанта.

Шеф Ферхат и Мине показват видеото на Азра, а тя започва да се притеснява за леля Шекер и Дженк, защото са имали важна среща. Шеф Ферхат обвинява Сумру, а Мине му казва, че не може да е тя, защото половината от ресторанта е неин и тя ще загуби от такава новина. Азра казва, че ще с обади на Дженк, но идва един от сервитьорите и ѝ казва, че някакъв човек я чака.

Месут се страхува от бъдещето и се среща с Азра, за да облекчи съвестта си.

Азра притеснена излиза и вижда, че този човек е Месут. Той ѝ казва, че е дошъл да види как е и да и каже, да не забравя, че и е чичо и винаги е насреща, ако има нужда от помощ. Тя му отговоря, че няма нужда от нищо и се връща в кухнята, защото има много работа.

„Ако ти си убиецът на баща ми, остава още малко, за да понесеш наказанието си.“ – мисли си Азра, докато се връща обратно в ресторанта.

Сумру пристига при Серап в ресторанта, а Серап я пита, как е можела да направи това?
-Серап, какво говориш? Да не съм луда? Половината от ресторанта е мой – отговоря Сумру.
Зерин не може да се сдържи и отива при Дефне, за да ѝ каже, че тя подхожда повече за съпруга на Дженк.
Зерин не може да се сдържи и отива при Дефне, за да ѝ каже, че тя подхожда повече за съпруга на Дженк.

Зерин отива в болницата при Дефне и ѝ казва, че много я боли глава, а лекарствата ѝ вече не помагат, защото постоянно е подложена на стрес.

-Фериде Челен се бърка в живота на всички в имението и най-вече в този на Дженк. Можеш ли да си приставиш, аз дори не бях поканена на годежа на Дженк и знаеш ли защо, защото ще съм против и г-жа Фериде, няма да може да уреди тази работа.

Дафне е учудена от чутото.

Зерин разказва на Дефне, как Фериде си е харесала Азра за снаха, а бедният Дженк, нищо не е могъл да каже.

Дафне ѝ отговоря, че тя доколкото е видяла Дженк и Азра много се обичат, а Зерин ѝ отвръща, че Дженк нищо не може да направи, защото му е заповядано да се ожени за нея, но тя ако я познавала по-рано, всичко е щяло да бъде различно.

-Какво означава това? – пита Дафтне.

-Нима, невеста като теб, не подхожда повече на моя внук? – отговоря Зерин.
-Г-жа Зерин, вие разбирате ли, какво говорите? Имам пациенти, които ме чакат – казва Дафне.
Човекът, който иска пари от Азра, за да каже, кой е убиецът на баща ѝ се запознава с Джансу и ѝ казва, че е учител и я кани да изпият по една кафе.
Дженк пристига в ресторанта и моли Азра да събере целият персонал.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...