Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.122 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк изплашен за живота на Азра, пристига къщата на Азра, но мистериозния мъж изчезва. Азра крие истината от Дженк. Вижте още какво ще се случи в еп.122 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 6 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 121 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Мистериозният мъж, който се представя за убиеца на бащата на Азра моли Дженк да се срещне с него. Дженк осъзнава твърде късно, че това е капан. Междувременно мъжът, е в дома на Азра, която се прибира, за да вземе лекарствата на Мерт. Той я заплашва, че ако не прави това, което ѝ каже, ще убие Дженк и Мерт.….


НА КРАТКО какво се случва в епизод 122 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 6 април 2022 по Diema Family:

Зерин не е способна да прояви разбиране към проблема на Мерт и му се кара, така пропастта между нея и Арда става все по-дълбока.

Дженк изплашен за живота на Азра, пристига къщата на Азра, но мистериозния мъж изчезва. Азра крие истината от Дженк.

Азми отива при Сумру, но тя се отнася с пренебрежение към него.

Кадир отново прави опити да разкаже на Дженк за връзката си с Мелис, но отново не му се получава.


Зерин не е способна да прояви разбиране към проблема на Мерт и му се кара, така пропастта между нея и Арда става все по-дълбока.

Тъй като Зерин се настани в стаята, в която преди това беше на Азра, тя казва на Белкиз да изхвърли тетрадките върху, които Мерт рисуваше. Вечерта момчето влиза в нейната стая взема от шкафчето флумастерите си, но вижда, че му няма тетрадките и взема писмото, в което пише колко много пари дължи Зерин и започва да рисува върху него. Зерин влиза в стаята си и с ужас разбира, че Мерт рисува върху писмото, което може да я разобличи пред останалите. Зерин въпреки, че знае, че към момчето трябва да подхожда внимателно, тя започва да крещи, веднага да ѝ върне писмото. Мерт не иска и започва да вика Арда и баба Фериде…

Арда чувайки виковете на Мерт веднага пристига.

-Какво му направи? – пита Арда.

-Нищо! – отвръща Зерин, а Арда се опитва да успокои Мерт.

-Аз исках да си взема само плика, а той започна да крещи – обяснява Зерин.
-Мерт, дай ми плика! Къде са ти тетрадките? – пита Арда.

-Мерт, няма тетрадки – отговоря момчето.

-Няма тетрадки, защото аз ги дадох на Белкиз да ги изхвърли – каза Зерин.

-Зерин крещи на Мерт и Мерт много се изплаши – казва Мерт, като все още държи ръцете на главата си.

Арда вдига момчето и му обяснява, че е станало недоразумение, а Зерин иска да си вземе плика, Арда ѝ прави знак да не го докосва, а след това обяснява на Мерт, че трябва да му даде плика, а той ще му даде друг и момчето му го дава. В този момент пристигат Фериде и Серап. Виждайки баба Фериде, Мерт се втурва към нея и я прегръща. Фериде пита, защо Мерт е викал, а Арда обяснява, че баба му е викала на Мерт, заради този плик и им го показва.

-Какъв е този плик? – пита Серап.

-Наистина много ми е интересно, какво има вътре? Да погледнем – предлага Арда и тръгва да го отваря, но Зерин му казва, че това е много лично, а Фериде казва на внук си да върне плика на баба си. Арда го прави с видимо нежелание, а Зерин го взема и влиза в стаята си, а Серап влиза след нея.

Дженк изплашен за живота на Азра, пристига в  къщата на Азра, но мистериозния мъж вече е изчезнал. Азра крие истината от Дженк.
Дженк изплашен за живота на Азра, пристига в къщата на Азра, но мистериозния мъж вече е изчезнал. Азра крие истината от Дженк.

Дженк изплашен за живота на Азра, пристига в къщата на Азра. Вратата е заключена и той я разбива. В салона вижда Азра, която се прави, че нищо не се е случило.

-Ти, добре ли си? Направи ли ти нещо? – пита притеснен Дженк.

-Кой? – пита Азра все едно нищо не е станало.

-Къде е той? – пита Дженк и претърсва стаите, а Азра върви след него и му казва, че няма никой.

-Дженк, успокой се! – моли го Азра.

-Азра, ти знаеш ли какво преживях, след като не можах да се свържа с теб?! – обяснява Дженк.

-Да, ти си прав, но когато изключиха тока, аз се притесних и се паникьосах, а когато се опитах да сляза по стълбите си помислих, че има някой, а това е било сянката ми. След това паднах по стълбите и телефонът ми явно се е изключил, това е всичко – казва Азра.

-Всичко ли? – пита все още притеснен Дженк, а тя се опитва да го убеди, че всичко е наред. Дженк прегръща Азра, но вижда, че другата врата е отворена и пита Азра, защо, а тя му отвръща, че е отворила да се проветри… Дженк казва на Азра, че много се е притеснил, когато е чул, че има някой в къщата, а след това не е могъл да се свърже с нея….

Дженк също не казва истината на Азра, къде е бил тази вечер.

Г-жа Фериде казва на Зерин, че Мерт е нейното съкровище и тя трябва да се отнася към него с търпение и разбиране. Зерин е бясна не само, за това, че Фериде ѝ направи забележка, а за това, че всички барабар със Серап са на страната на г-жа Фериде.

Азми отива при Сумру, но тя се отнася с пренебрежение към него.


Дженк забелязва, че годежния пръстен на Азра липсва, а тя му обяснява, че постоянно мие нещо в кухнята и затова го е оставила, за да не го повреди.Дженк предлага на Азра да се оженят по-бързо, защото не издължа, когато тя е далече от него.

Кадир отново прави опити да разкаже на Дженк за връзката си с Мелис, но отново не му се получава.

Кадир се обажда на Дженк и го пита, защо го е търсил, а той му отговоря, че е имал нужда от помощ, но се е оправил сам. Кадир му казва, че е близо до имението и иска да поговори с него.

-Дженк, ти срещна ли се с този човек? Добре, ти го криеш от Азра, за да не я плашиш, но защо го криеш от мен? – пита Кадир.

-Той ми изпрати онзи плик. Разбрал е, че сме били в полицията – отговоря Дженк.

-Виж го ти него, но това, че е разбрал за полицията не е добре. Какво искаше? – пита Кадир.

-Не знам, защото не дойде на срещата, а заради Азра, бързо се върнах обратно. Притеснява ме, че може да направи капан на Азра, за да я изплаши – обяснява Дженк.

-За какво му е да го прави, той само иска пари и рано или късно отново ще се свърже с теб – казва Кадир.

Сутринта Азра притеснена се чуди откъде да намери толкова много пари, които онзи мъж ѝ поиска…, за да не се случи нещо лошо с Мерт и Дженк.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...