Актуално Какво ще се случи...

„Наследство “ еп.5 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер успява да избяга с Юсуф от болницата, но неочаквано Яман, предупреден от Икбал, застава на пътя ѝ. По заповед на Яман хората му, водени от Недим, отвеждат Сехер на пристанището, където я измъчват, за да я принудят да се откаже от Юсуф. Вижте какво ще се случи в епизод 5 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 24 март 2023 по NOVA.

В епизод 4 на турския сериал „Наследство“ Сехер умолява и моли Яман да ѝ позволи да се види с Юсуф, но не успява да постигне нищо с това. Тогава момичето се решава на отчаяна стъпка и решава да отвлече племенника си...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 5 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 24 март 2023 по NOVA.

Сехер успява да изведе Юсуф от болницата, но неочаквано Яман, предупреден от Икбал, застава на пътя ѝ.

По заповед на Яман хората му, водени от Недим, отвеждат Сехер на пристанището, където я измъчват, за да я принудят да се откаже от Юсуф.

В имението момчето продължава да пита за леля си, но чичо му казва, че само Къръмлъ са неговото семейство.

Селим е много притеснен за Сехер и е изненадан от внезапното ѝ заминаване.

Изоставена в безсъзнание в гората от хората на Яман, Сехер има видение от сестра си Кевсер. Нейните думи дават на момичето сили да продължи да се бори за малкия Юсуф.

Сехер отново се връща пред портата на имението на имението на Яман.

Текст от potv.bg

Сехер казва на леля си Надира, че отива в Антеп, за да не се притеснява за нея. Тя опакова един куфар и го скрива близо до болницата.

Жената, която помага по домакинството в имението и занимава с Юсуф го завежда в болницата. Когато Сахер вижда, че охрана придружава малкия Юсуф, тя чупи стъклото на противопожарната аларма. В суматохата успява да отвлече Юсуф от болницата, но не стига далеч, защото на пътя им се изпречва разгневеният Яман и веднага тръгва вземе детето.

Текст от potv.bg

Юсуф не иска да тръгне с чичо си, а Сехер казва на племенника си сега да върви с чичо си, а тя като приключи работата си ще дойде да го вземе. Юсуф я пита, дали наистина му обещава, а тя му отвръща, че му дава дума, че ще дойде за него. Момчето тръгва с жената, с която дойде в болницата, но се връща и прегръща леля си, а Сехер му каза, че много, много го обича!

-Казах, веднага да се качвате в колата! -заповядва Яман на жената, която притеснена притичва и хваща Юсуф за ръка и качва заедно с него в автомобила.
Текст от potv.bg

Сехер моли Яман да ѝ даде Юсуф, защото момчето има нужда от нея. Без да каже нищо Яман ѝ обръща гръб. Сехер го задържа за ръката като отново го моли да не я разделя от Юсуф, защото той е още много малък.

Яман блъска ръката ѝ, като казва, че е нарушила всички позволени граници! Яман прави знак на охраната да се погрижат за Сехер.

Гневна Сахар крещи след Яман:

- Каквото и да правите, не можете да ми отнемете племенника! Няма да се предам без бой! Юсуф е моето наследство!

Яман заминава с Юсуф, а Недим заповядва на хората си и вкарват Сехер насила в един от автомобилите.

Текст от potv.bg

Яман отвежда Юсуф в имението. Когато Яман разказва на Икбал за случилото се, тя се преструва на много изненадан. Разбираме, че след като Юсуф и момичето от прислугата отиват в болницата, Икбал се обажда на Яман.

-Видях лелята на Юсуф пред имението! След като Юсуф тръгна към болницата, тя веднага се качи в едно такси и тръгна след тях. Не искам да предизвиквам излишна паника, но съм малко притеснена. Според мен трябва да отидеш в болницата и да провериш!
Текст от potv.bg

Действието се връща в настоящето. Яман влиза в стаята на Юсуф и казва на момчето:

-Това ще бъде първият и последният път, когато ще говорим за това! Тази къща е най-безопасното място за теб. Не можеш да живееш на друго място, с други хора. Хората, които живеят под този покрив, са твоето семейство. Ти си нямаш никой друг!

Юосуф объркан го пита, какво ще каже за леля му, Яман строго му отговаря, че неговото място е при него, като добавя, че никога не трябва да забравя това. И му обещава да го качи на кораба.

-А, леля може ли да дойде с нас на кораба? – пита Юсуф.
Текст от potv.bg

В същото време хората на Яман отвеждат Сехер и качват на някакъв кораб. Окачват я за краката и я спускат в морето с главата надолу, сякаш искат да я удавят. Изваждат момичето едва когато главата ѝ докосва повърхността на водата.

-Юсуф е моето наследство! Ако искате да се предам, нямате друг избор, освен да ме убиете! - крещи безстрашната Сехер.
Текст от potv.bg
Селим е много притеснен за Сехер и е изненадан от внезапното ѝ заминаване.
Текст от potv.bg
Изоставена в безсъзнание в гората от хората на Яман, Сехер има видение от сестра си Кевсер. Нейните думи дават на момичето сили да продължи да се бори за малкия Юсуф.

Сехер идва на себе си и веднага забелязва, че медальонът, носен от мъртвата ѝ сестра, не е на врата ѝ.

Паникьосана, тя започва да рови из калта около себе си. Когато намира медальона, тя го притиска здраво към гърдите си. Тя се вдига от земята и мръсна и премръзнала отива в имението, за да прибере племенника си.


Сехер отново се връща пред портата на имението.
  • Какво ще направи този път Яман?

Предстои да разберем....

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.46 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.45 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.44 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.43 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.42 (NOVA) – какво ще се случи...