Актуално Какво ще се случи...

„Наследство “ еп.4 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер умолява и моли Яман да ѝ позволи да се види с Юсуф, но не успява да постигне нищо с това. Тогава момичето се решава на отчаяна стъпка и решава да отвлече племенника си... Вижте какво ще се случи в епизод 4 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 23 март 2023 по NOVA.

В епизод 3 на турския сериал „Наследство“ Бащата на Сехер умира. Сехер иска да заведе дело, за да получи настойническите права върху племенника си, но нито един адвокат не иска да се изправи срещу могъщия Яман.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 2 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 март 2023 по NOVA.

Яман се опитва да даде на любимия си племенник всичко, от което се нуждае, но на момчето му липсват топлите ласки и грижи на майка му.

Сехер е дълбоко загрижена за Юсуф и осъзнава, че той трябва да бъде до нея, тъй като сестра ѝ е поверила детето си на нея. Тя решава, че ще посвети живота си изцяло на отглеждането на малкия си племенник и се надява, че ще успее да замести майка си. Но тя не се разбира със семейство Къръмлъ и трудно намира общ език с Яман, който не я пуска в имението.

Сехер моли Яман да ѝ даде детето, но той я прогонва и ѝ казва да не идва повече в къщата. Сехер казва, че Яман прави голяма грешка и един ден сам ще я осъзнае. В края на краищата Юсуф наистина има нужда от леля си и всички прекрасно виждат това.

За Яман най-важното нещо на този свят е Юсуф. Той ще направи всичко, за да изправи момчето на крака, и Юсуф да се превърне в истинска Къръмлъ.

На Юсуф му липсва Сехер и постоянно пита Яман кога ще дойде при тях? Яман не може да отговори на въпроса му и това е болна тема за него. Сехер умолява и моли Яман да ѝ позволи да се види с Юсуф, но не успява да постигне нищо с това. Тогава момичето се решава на отчаяна стъпка и решава да отвлече племенника си...

Икбал, която иска сестра ѝ да се премести в имението, за да омае и омъжи за Яман, а също така не е щастлива и от факта, че Юсуф ще наследи цялото наследство на Къръмлъ, затова казва на Сехер, къде може да се види с племенника.

Текст от potv.bg

Сехер скърби за починалия си баща си. В същото време момичето, което се грижи за Юсуф излиза при Яман, който стрела с лъка си в градината и му казва, че момчето малко е хапнало, но всеки път питал за леля си и е престанал да си отваря устата… Яман ѝ прави знак да се прибере в къщата.

Яман си спомня, как Сехер обясни на Юсуф, че не трябва да е тъжен, защото майка му вижда това и тя също ще се разстрои, а трябва да се усмихва, за да се усмихва и майка му. Яман си спомня и думите на Сехер към него: „Сега ме гониш, но ще разбереш грешката си! Ще разбереш, че Юсуф има нужда от мен!“

След малко към Яман се приближава Икбал, която му казва да се разстройва, заради Юсуф, защото момчето е важно за всички тях и няма да му позволят да почувства липсата на майка му. Икбал му предлага да извикат психолог за момчето. Яман кимайки с глава се съгласява.

Текст от potv.bg
Сехер се обвинява, че не е могла да изпълни последното желание на баща си, да доведе при него Юсуф.
Сехер се обвинява, че не е могла да изпълни последното желание на баща си, да доведе при него Юсуф.

Действието прескача на следващият ден. Сехер е на гробовете на сестра си и баща си, които са един до друг и им говори:

-Вие двамата спете спокойно, това което ми е доверено, аз няма да оставя в онова имение! Каквото и да ми струва, аз ще отвлека Юсуф!
Текст от potv.bg
В имението идва психолог, който Яман е наел за Юсуф, но жената му 
казва, че иска първо да поговори с него. Разговорът кара демоните от 
миналото да...
В имението идва психолог, който Яман е наел за Юсуф, но жената му казва, че иска първо да поговори с него. Разговорът кара демоните от миналото да се събудят у Яман.
Сехер разпродава мебелите от къщата си и плаща наема за последния месец. От собственика на жилището научава, че баща ѝ не е плащал наема от осем месеца. Момичето обещава да плати целия останал дълг.

Текст от potv.bg

Някой се обажда на Икбал, който казва, че както тя му е наредила, той е проследил лелята на Юсуф и е разбрал, че тя утре следобед ще пътува с влака за Антеп. Като добавя, че е купила е два билета - един за себе си и един за... Юсуф.

Икбал е изненадана, че Сехер смята да отвлече Юсуф. И казва на мъжът да не спира да я следи и да ѝ докладва за всяка една нейна крачка.

Текст от potv.bg

Действието прескача във вечерта Яман отива в стаята на Юсуф, който е заспал.

„Ти, си най-важното нещо за мен на този свят, но разбира се, ти също си прав! Ти си още малък и сигурно много те боли! Но с теб всичко ще бъде наред, защото ти ще се научиш да се справяш с болката, а аз винаги ще бъда до теб! Всеки път, когато тръгваш да падаш аз ще те хващам за ръка и ще те науча да си стоиш на краката! Ще станеш истински Къръмлъ!“
Текст от potv.bg

Действието прескача на следващия ден. Всички закусват в имението, а Юсуф пита чичо си, кога ще дойде леля му. Яман не отговаря, а пита Икбал в колко часа е днес срещата им с психолога. Тя отговаря, че в два. Яман казва, че ще го заведе, но пристига помощникът му и му казва, че днес ще пристигне стока от Италия и той непременно трябва да присъства.

Икбал казва на Яман, че за нея не представлява трудност тя да заведе Юсуф. Яман се съгласява, като казва, че ще дойде да ги вземе от болницата.

Текст от potv.bg

Сехер се появява пред портата на имението. Тя се крие, за да не я види Яман, който се приготвя да излезе с хората си. Яман с ескорта си напуска имението, а Сехер излиза от скривалището си и се моли на Господ да ѝ помогне, за да вземе Юсуф.

В същото време Икбал излиза при нея и ѝ намеква за най-подходящия момент, в който да се види с момчето, че Юсуф ще бъде в два часа в болницата.
Текст от potv.bg

Икбал се прибира в стаята си и си казва, че е останало още малко, но се чуди какво още трябва да направи, за да избегне вината, че е позволила Юсуф да бъде взет от леля му… Вижда цветето на Зия и го блъска на земята, така устройва леко изостаналия Зия да получи пристъп, с който само тя може да се справи.

Така Юсуф трябва да отиде в болницата придружен от жената, която се грижи за него.

Дали Сехер ще избяга с Юсуф от Яман?

Ще разберем съвсем скоро…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.46 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.45 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.44 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.43 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.42 (NOVA) – какво ще се случи...