Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.119 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Селим отива да се види с Яман, за да му каже, че обича Сехер и той не може да му я отнеме. Как Яман ще понесе всичко това? Ще отвърне ли Яман на юмруците на Селим? Как ще реагира Сехер Вижте какво ще се случи в епизод 119 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 12 септември 2023 по NOVA.

В епизод 118 на турския сериал „Наследство“ Сехер разбира, че Яман е отишъл да отмъсти на враговете си и веднага тръгва след него. Сехер без да се страхува влиза в центъра на престрелката, под дъжда от куршуми. Яман е силно шокиран и уплашен, когато забелязва Сехер!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 119 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 12 септември 2023 по NOVA

Какво ще си кажат Яман и Сехер след дъжда от куршуми?

Ще успее ли Сехер да каже истинската причина на Яман, заради която е рискувала живота си?

Селим отива да се види с Яман, за да му каже, че обича Сехер и той не може да му я отнеме.

Как Яман ще понесе всичко това? Ще отвърне ли Яман на юмруците на Селим? Как ще реагира Сехер?

Текст от potv.bg

Али и Кираз се прибират в къщи, където ги чака Айше. Али ѝ съобщава, че са арестували Хасан в момента, когато е предавал наркотици.

Айше му отговаря, че след като Хасан е искал да отрови живота на толкова много хора, то си заслужава да го вкарат в затвора.

Фърат се обажда на Али и му казва, че трябва да отиде в полицейското управление, защото нещо интересно е станало по повод Хасан.

Айше моли Али и тя да отиде с него, защото иска нещо да каже на Хасан.

Текст от potv.bg

Ядосан и притеснен Яман спира колата и излиза от нея, Сехер също излиза.

Яман търси сметка на Сехер за постъпка ѝ. Той пита Сехер защо е изложила собствения си живот на смъртна опасност.
-Преди да ми търсиш сметка, обърни внимание на себе си! Ти си чичо на Юсуф, човекът, на който той има най-голямо доверие, най-много обича и иска да прилича на него, останало въобще не ме интересува!
-Да оставим сега Юсуф, ами ако някои от куршумите беше уцелил теб? - пита Яман.
-Добре! Ами ако някои беше попаднал в теб, право в сърцето ти? Ами ако беше умрял там? Юсуф щеше да бъде съсипан! Аз още в началото ти казах, че ако аз съм негова леля, то ти си негов чичо и ако загуби някой от нас, Юсуф ще загуби частичка от себе си! А, аз не мога това да допусна!
Текст от potv.bg
Али пристига в полицейското управление, където Фърат и Ибрахим са с Хасан в стаята за разпит. Фърат и Ибо се смеят, като размятат пакетчетата наркотик в ръцете си.
-Защо тези пакетчета са тук, защо не сте ги предали на прокурора? Вие да не сте полудели?

Ибо отваря едно от пакетчето и изсипва съдържанието му в устата си, като казва, че е много сладко. Фърат обяснява, че това не са наркотици, а пудра захар и добавя, че Хасан е сменил наркотиците с пудра захар, а наркотиците скрил и колегите са отишли да ги вземат. Али казва, че тогава Хасан не е виновен.

Хасан обяснява на Али, че се е нуждаел от пари, но не е искал да разпространява наркотиците, затова ги е разменил с пудра захар.

Когато Айше разбира тя е много горда от постъпката на Хасан. Кираз се извинява на Хасан, че толкова много пъти го е обвинявала.

Текст от potv.bg

Сехер се приближава до замисления Яман. Тя го пита, какво иска още от живота, като има предвид неговото богатство и могъщество.

-Ти… ти, ще се върнеш назад! Аз знам това, защото ние имаме нужда от теб! Ние всички се притесняваме за теб! Ако ти се ядосаш или разгневиш, животът в имението замира, а в моментите, в които ти се усмихваше, тези малки моменти, повдигат атмосферата в къщата! Ти.. ти си много важен за нас, за Юсуф, за батко Зия…. за мен!

Яман поглежда изненадан Сехер, а тя продължава.

-Много искам да напуснеш тъмния свят, можеш ли да го направиш, заради нас?

Яман не отговаря, а се качва в автомобила си, а Сехер го последва.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Зухал е бясна, защото не може да разбере какво се е случило с Яман. Икбал моли си сестра си да се успокой. Зухал ѝ отговаря, че докато Сехер е с Яман, тя въобще не може да е спокойна. В този момент чуват, че в имението пристига автомобил. Зухал поглежда през и с усмивка казва, че Яман се е върнал.

-Стига бе! Не мога да повярвам в това?! Как е могла да върне обратно Яман? В престрелката ли е влязла?! – изненадана отбелязва Зухал виждайки, че и Сехер слиза от колата.
-Със сигурност го е направила, защото Яман изглежда много ядосан! И сега ще видиш какво ще стане с нея, че е преминала през чертата! Скоро ще станем свидетели на голям скандал! – казва Икбал.
Текст от potv.bg

Действието се пренася отвънка при Сехер и Яман. Тя пита Яман, дали ще помисли над това, което тя му е казала.

Яман мълчи.

-Ти не отговаряш?! Добре, поне да ми беше отговорил с НЕ и това е нещо!

Яман се замисля и влиза в къщата.

-Како, това е прекалено! Те все едно не се връщат от престрелка, а от вечеря! – ядосва се Зухал, която продължава да ги наблюдава от прозореца.
-Да вървим! – подканя я Икбал и двете пресрещат Яман и Сехер. Яман влиза в стаята си, а Икбал, пита Сехер, къде са били, защото са се притеснили за тях, като не са успели да се свържат. Сехер отговаря, че никой не е пострадал и пита, къде е Юсуф. Икбал казва, че Юсуф е с Адалет. Сехер казва, че ще отиде да се преоблече.

Зухал пита сестра си, къде е скандалът, за който говореше преди малко. Ядосана Икбал отговаря, че също не разбера какво става в последно време.

Текст от potv.bg

Яман седи замислен и си спомня думите на Сехер, които му каза преди малко:

„Ти.. ти си много важен за нас, за Юсуф, за батко Зия…. за мен! Много искам да напуснеш тъмния свят, можеш ли да го направиш, заради нас?“

Яман вади пистолета си и го оставя до себе си. В този момент получава съобщение от Недим, че братята Джангьоз са се настанили в една ферма и му изпраща локацията, като го пита какво ще заповяда да правят. Яман отговаря, но е тайна какво.

Яман взема пистолета си, а след това събира цялото оръжие в една чанта и излиза.

Текст от potv.bg
В същото време Сехер излиза от стаята си и вижда Дженгер, който носи сок на Юсуф. Тя взема сока и му казва, че тя ще му го даде.
-Благодаря ви, за всичко, което правите за семейството, вие сте истински приятел! – казва Сехер.
-Не, аз ви благодаря за това, което вие правите за семейството, г-жо Сехер! – отвръща Дженгер.

Юсуф е радостен като вижда леля си и ѝ признава, че много се е изплашил, като е видял как чичо му е излязъл, а след това тя. Сехер му казва да не се страхува, защото никога няма да го остави. Юсуф я пита, къде е била. Сехер му казва, че е днес е изляза заради него, за да не се разстройва никога повече и когато порасте ще я разбере! Юсуф пита, дали чичо му се е върнал и дали е добре. Сехер му отговаря, че и чичо му се е върнал и не трябва да се притеснява за него, защото и той е добре.

Текст от potv.bg
Яман хвърля чантата с оръжия в багажника на колата си и прави знак 
на шофьора си, че сам ще шофира. Яман се качва в автомобила и пристига в
 една г...
Яман хвърля чантата с оръжия в багажника на колата си и прави знак на шофьора си, че сам ще шофира. Яман се качва в автомобила и пристига в една гориста местност.
Али вика бащата на Айше и му обяснява ситуацията. 
Възрастният човек дава съгласието си Айше и Хасан да се оженят, но при 
условие, че живеят заедно...
Али вика бащата на Айше и му обяснява ситуацията. Възрастният човек дава съгласието си Айше и Хасан да се оженят, но при условие, че живеят заедно с него, а също така ще даде един от магазините си на Хасан.

Селим пристига в имението, за да се види Яман, защото му е много ядосан. Дженгер му казва, че Яман го няма вкъщи, но Селим му отговаря, че ще го почака пред къщата.

Селим се разхожда напред-назад, когато Яман се връща в имението.

-Това е всичко, Къръмлъ, ти си в края на пътя си! - казва ядосан Селим.

Охраната на Яман тръгва към тях, но Яман им прави знак да останат на място.

Селим продължава:

- Ти не можеш да ми вземеш Сехер! Аз няма да ти я оставя, разбра ли ме?! Няма да ти я оставя, защото ти не я заслужаваш!

Яман мълчи, което още повече вбесява Селим.

– Защо мълчиш? Кажи нещо? Казвам ти, че няма да ти оставя Сехер! Няма да ти позволя да съсипеш животът ѝ!
Текст от potv.bg
Сехер и Юсуф чуват виковете на Селим. Юсуф пита леля си, какво става, а тя го успокоява, че нищо и след малко ще се върне.
Сехер и Юсуф чуват виковете на Селим. Юсуф пита леля си, какво става, а тя го успокоява, че нищо и след малко ще се върне.

Мълчанието на Яман побърква Селим.

– Защо мълчиш? Кажи нещо?

Яман стиска ръцете си в юмруци. Действието се връща назад и разбираме, че на съобщението на Недим, че братята Джангьоз са се настанили в една ферма и му изпраща локацията, той му отговаря, че няма да отиде.

Действието се връща в настоящето. Селим все така предизвиква Яман да говори.

-Погледите ви със Сехер повече никога няма да се пресичат! Няма да можеш да я замъкнеш в тъмния си свят! Няма да ти разреша! Няма да оставя Сехер, защото аз я обичам! Аз обичам Сехер! Разбра ли ме!

Селим ударя Яман с юмрук в лицето.

В същото време Яман си спомня думите на Сехер:

„-Аз ще бъда щастлива, едва когато, ти се откаже от оръжието, юмруците и боя! А до тогава, аз няма да се откажа Яман Къръмлъ!“

Охраната на Яман вади оръжие, но Яман им прави знак да го приберат.

Действието се връща назад и ставаме свидетели, как Яман закопава чантата с оръжията си.

Действието се връща в настоящето.

Селим ударя още няколко пъти, но Яман не отвръща на ударите му, а просто стои, което Селим не очаква.

-Хайде, удари ме! Защо мълчиш? Говори?! - казва бесен Селим и нанася поредния удар на Яман.

Всичко това се случва пред очите на Сехер, която много се страхува за Яман.

-Селим! – крещи Сехер.
Яман гледа право в очите на Сехер и сякаш разбира всичко. Самата Сехер никога не се е съмнявала, че един ден ще дойде момент, в който тя и Яман ще могат да се разбират без думи. И ето този момент настъпи!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.128 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.127 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.126 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.125 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.124 (NOVA) – какво ще се случи...